Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Zesrał się, a nie powalczył. Myślałem, że po przełamaniu pójdzie za ciosem, bo w pierwszym secie nie wykorzystał czterech i to zadecydowało o wtopieniu pierwszej partii. Grających przepraszam.
U mnie też fatalnie dzisiaj, ale zostaje przy khalej u23, powyżej 1.5 gola 5.00 w przerwie B365, dziwnie się kursy zachowywały na ten mecz, a i gospodarze nie mają nic do stracenia, po takim kursie mogę / muszę spróbować.
Jordania live Al Baqa - Ordon, można śmiało brać czystą 1 2.00, ja daję do przerwy 3.00 b365, Baqa walczy o tlen i na dwie kolejki przed końcem jechała na dziwnym respiratorze w ostatnich meczach, tutaj 1 na 90% a dla zwiększenia zabawy 1 do HT co biorę.
Petra wygląda solidnie, bije mocno, zaczyna trafiać. Monica chyba lekko podlamana tym tb. No i Petra co meczowe broniła to brak słów. Sam pograłem petre po 4,33 ale nadal uważam, że warto !
Coo mi Rodina dzien zrobila, zagralem dubla over 0.5 w 1 połowie i over 0,1 w meczu Sibiru, w Sybirze wpadlo w jakos 88 a Rodina sie meczyla, az do 45+2, az wcisneli ????
ale jedziemy dalej:
Sibir Novosibirsk II - Sakhalin Sakhalinsk
over 0.5
1.70