Rosol był poza turniejem już w poprzednim meczu deblowym i jakoś nie mieli problemów żeby wygrać z lepszą parą ????Erlich/fleming @ 13,00 Bet365 live
podbijam rosol poza turniejem a tutaj kwestia jednego brejka i wtopy w super tb szanse sa...
Zesrał się, a nie powalczył. Myślałem, że po przełamaniu pójdzie za ciosem, bo w pierwszym secie nie wykorzystał czterech i to zadecydowało o wtopieniu pierwszej partii. Grających przepraszam.Nikola Mektic @ 3,25
Bet365
Nikola Mektic 2. set @ 1,9
Bet365
Nikola tu jeszcze powalczy, jestem pewien.
Sibir Novosibirsk II - Sakhalin Sakhalinsk
over 0.5 1 pol
1.93
U mnie też fatalnie dzisiaj, ale zostaje przy khalej u23, powyżej 1.5 gola 5.00 w przerwie B365, dziwnie się kursy zachowywały na ten mecz, a i gospodarze nie mają nic do stracenia, po takim kursie mogę / muszę spróbować.khalej u23 - faysaly u23 obie strzelą w 1 połowie przy 0-1 32 minuta TAK kurs: 8.00 b365 live
Gaylyang - Tampines, goście powyżej 1.5 gola 3.25 77 minuta B365
Belestier - Young Lyons over 2.5 gola Belestier 2.50 B365 68'
2-1 w 84 minucie, zamykać, bo prawie czysta wygranaNie lubię rumuńskiej piłki, ale zaryzykuję: Dunarea Calarasi - Dacia Remis nie ma zakładu - wygra gospodarz, 3.00 w przerwie b365
Kvitova 1,66 @ bet365
Petra wygląda solidnie, bije mocno, zaczyna trafiać. Monica chyba lekko podlamana tym tb. No i Petra co meczowe broniła to brak słów. Sam pograłem petre po 4,33 ale nadal uważam, że warto !
Erlich/fleming @ 2,37 bet365 live
graja z rosolem, ktory z singla odpadl i watpie zeby chcialo mu sie siedziec w rumuni...
mi tam kasy nie szkoda :grin:Erlich/fleming @ 13,00 Bet365 live
podbijam rosol poza turniejem a tutaj kwestia jednego brejka i wtopy w super tb szanse sa...
ale jedziemy dalej:
Sibir Novosibirsk II - Sakhalin Sakhalinsk
over 0.5
1.70