larkspur
Użytkownik
Rio Ave - Benfica over 0.5 gola @1.72 Bet365
Rio Ave - Benfica over 0.5 gola @1.72 Bet365
Nie bedzie juz dzisiaj gral, zamknelem swoj zaklad z malym zyskiem@Nevener - Myślę, że wszyscy zawodnicy schodzą do szatni w przerwie ???? .
W każdym razie - tak, rozjechał się w ostatniej akcji pierwszej połowy, zaraz wstał i próbował rozbiegać. Ciekawe co z tego wyniknie
Stephen Curry (knee) limped to the locker room prior to halftime on Sunday vs. Houston.@Nevener - Myślę, że wszyscy zawodnicy schodzą do szatni w przerwie ???? .
W każdym razie - tak, rozjechał się w ostatniej akcji pierwszej połowy, zaraz wstał i próbował rozbiegać. Ciekawe co z tego wyniknie
Wiem, wiem, napisałem to humorystycznie ;p.Stephen Curry (knee) limped to the locker room prior to halftime on Sunday vs. Houston.
zszedł i póki co nie wrócił, Curry to pewnie 40% wartości tej drużyny, a nie każy sobie takie coś sprawdzi
ZWROT 0:1Zaraz coś tu wpadnie
Rio Ave - Benfica over 1 bramki (azjan) @2.02 Bet365
HC na Rockets powinnien wejśćWiem, wiem, napisałem to humorystycznie ;p.
Nie wiem czy 40%, Warriors wciąż mogą to wygrać, bo mają ogromny potencjał, imo większy niż Rockets. Sam nie wiem, niby kurs kusi, ale jest jednak obawa...
Teraz mecz 50-50 ale jak bd szli równo to w koncowce w kluczowych momentach sam brodacz może to wygracWiem, wiem, napisałem to humorystycznie ;p.
Nie wiem czy 40%, Warriors wciąż mogą to wygrać, bo mają ogromny potencjał, imo większy niż Rockets. Sam nie wiem, niby kurs kusi, ale jest jednak obawa...