Śmieszne ale prawdziwe, Tunezyjskie głowy się pogotowały jak przypuszczałem. W karnych prowadzili już 2-0 po dwóch pudłach gości a potem rozpoczęli swój dylemat jak trafić tego najważniejszego ???? Nigeryjczycy w kolejnej rundzie, rozbawili mnie na koniec tego typerskiego dnia.Dzięki za reputacje. Ciekawe rzeczy Etolie już 3-0, odrobili 3 bramki, ciekawe jak to się skończy, będzie beka jak wtopią w karnych, co jest w stylu Tunezyjczyków wiec lekko awans Enyamba 3.40 72 minuta b365
2:2 w Rumunii ????Co sie dzieje w Rumunii to nei mam pytan, juz mialem grac przeciwko Steaui(maja czerwien a kurs na Dynamo był 9.00) aż tu nagle okrzyki gola na lajwie, patrze 1:1, no trudno. minute po tym znowu, juz sobie w brode pluje ze 30 sekund predzej nie postawilem bo pewnie 2-1 dla Dynamo, przełączam karte a tam 2:1 ale dla Steauy.
X2 po kursie 2.60 jak najbardziej do wziecia wg mnie jest w tej chwili
ps Barcelona zabawa, chyba zamkneli usta hejterom hehe, a szkoda, liczylpem ze w tym roku kto inny na mistrza pojdzie ale CHYBA nic z tego
Nie to zebym podgrzewal teorie spiskowe, ale kursy rzeczywiscie w pierwszej polowie bardzo dziwnie sie zachowywaly na LIVE ... no i koncowka, karny dla Romy... Italiano banditos ????Ta Roma to serio wyglada jak sprzedany nigdy tak nie pisalem i to nei jets placz ze mi mecz nie wchodzi ale smieszny karny dla Torino a Roma powinna juz miec 2 karne i nawet komentator zazartowal "moze niechca widziec" nie osadzam ale BARDZO DZIWNE
@Jak ktos oglada moze sie wypowiedziec na ten temat
3;2 dla Romy kolego ???? OLIWA SPRAWIEDLIWA! Totti wszedl 2min 2 gole pozdro ^^Torino 2-1, over siedzi na Romę niech dadzą 1,1 jeszcze haha
Uszanowanie ????Malaga - Rayo
@ over 1,5 gola w meczu 1,75 sts
Może Malaga będzie tak uprzejma i strzeli w końcu chociaż jednego gola ????
Swoja droga te 2 karne ktore nie byly podyktowane byly bardziej widocznie i sluyszne niz ten ktory zostal ???? dziwny ten mecz ale wazne ze Roma siedzi ????Nie to zebym podgrzewal teorie spiskowe, ale kursy rzeczywiscie w pierwszej polowie bardzo dziwnie sie zachowywaly na LIVE ... no i koncowka, karny dla Romy... Italiano banditos ????
powyzej 7 rr do przrerwy @3,40 bet365 w realu
Poza cudakami z ręcznej ode mnie na dziś leci:
RK Dubrava @ 1.57/1.50 WH/Bet365 (Piłka ręczna)
Omonia Nikozja @ 2.10 w Unibet (Pozostałe ligi-Cypr)
Analizy są już dodane w działach lub w podpisie. Powodzenia
Poole Pirates 60-29Na wieczór Poole Pirates -19.5 @ 1.80 lub -21 @ 2.05 Sportinbet/bet365
Analiza do przeczytania w najlepszym dziale na forum - ŻUŻEL :]
kto pierwszy 9 rr - real @1,33 bet 365 za duza sume