>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [19]

Status
Zamknięty.
bobo120 61

bobo120

Użytkownik
Puchar Afryka: Kakwab Marakesz - MC Oran - MC Oran strzeli gola 2.75 b365 47&#39;min

To już osatni typ na dzisiaj, typowo na czuja - ani Marakesz nie jest tak mocny, ani Oran taki słaby, prognozuje bramkę dla gości, pomimo że faworytem do awansu będzie Kakwab.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Malaga - Rayo
Malaga pierwsza 9 rożnych 2,25 Bet365

Polecam mocno! Bramka w plecy, będą cisnąć. Obrona Rayo to sitko.

⛔ niestety nie dziś

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Malaga - Rayo

@ over 1,5 gola w meczu 1,75 sts

Może Malaga będzie tak uprzejma i strzeli w końcu chociaż jednego gola ????

bobo120 61

bobo120

Użytkownik
Dzięki za reputacje. Ciekawe rzeczy Etolie już 3-0, odrobili 3 bramki, ciekawe jak to się skończy, będzie beka jak wtopią w karnych, co jest w stylu Tunezyjczyków wiec lekko awans Enyamba 3.40 72 minuta b365
✅✅✅ Śmieszne ale prawdziwe, Tunezyjskie głowy się pogotowały jak przypuszczałem. W karnych prowadzili już 2-0 po dwóch pudłach gości a potem rozpoczęli swój dylemat jak trafić tego najważniejszego ???? Nigeryjczycy w kolejnej rundzie, rozbawili mnie na koniec tego typerskiego dnia.

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
FC Twente v Excelsior
(Alternatywna suma goli) Powyżej 0.5 2.62✅ bet365

(0-0) - Powyżej 0.5 Zulia v Deportivo Zulia
(1. połowa - Azjatycka suma goli) 1.925⛔ bet365

Otrzymane punkty reputacji: +1
coreq93 806

coreq93

Użytkownik
Co sie dzieje w Rumunii to nei mam pytan, juz mialem grac przeciwko Steaui(maja czerwien a kurs na Dynamo był 9.00) aż tu nagle okrzyki gola na lajwie, patrze 1:1, no trudno. minute po tym znowu, juz sobie w brode pluje ze 30 sekund predzej nie postawilem bo pewnie 2-1 dla Dynamo, przełączam karte a tam 2:1 ale dla Steauy.
X2 po kursie 2.60 jak najbardziej do wziecia wg mnie jest w tej chwili

ps Barcelona zabawa, chyba zamkneli usta hejterom hehe, a szkoda, liczylpem ze w tym roku kto inny na mistrza pojdzie ale CHYBA nic z tego :p
2:2 w Rumunii ???? ✅

Otrzymane punkty reputacji: +14
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Ta Roma to serio wyglada jak sprzedany nigdy tak nie pisalem i to nei jets placz ze mi mecz nie wchodzi ale smieszny karny dla Torino a Roma powinna juz miec 2 karne i nawet komentator zazartowal &quot;moze niechca widziec&quot; nie osadzam ale BARDZO DZIWNE

@Jak ktos oglada moze sie wypowiedziec na ten temat
Nie to zebym podgrzewal teorie spiskowe, ale kursy rzeczywiscie w pierwszej polowie bardzo dziwnie sie zachowywaly na LIVE ... no i koncowka, karny dla Romy... Italiano banditos ????

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Piacenza czyli jak z pewnego zarobku zrobić nerwowa końcówkę... Wygrywać 20;15 zrobić 22;22 żeby potem mieć 24;22 i wygrać dopiero 28:26...
Piacenza win mecz @1.90
✅✅✅
Piacenza win 4 set @ 1.95
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Nie to zebym podgrzewal teorie spiskowe, ale kursy rzeczywiscie w pierwszej polowie bardzo dziwnie sie zachowywaly na LIVE ... no i koncowka, karny dla Romy... Italiano banditos ????
Swoja droga te 2 karne ktore nie byly podyktowane byly bardziej widocznie i sluyszne niz ten ktory zostal ???? dziwny ten mecz ale wazne ze Roma siedzi ????

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Poza cudakami z ręcznej ode mnie na dziś leci:
RK Dubrava @ 1.57/1.50 WH/Bet365 (Piłka ręczna)
Omonia Nikozja @ 2.10 w Unibet (Pozostałe ligi-Cypr)
Analizy są już dodane w działach lub w podpisie. Powodzenia

Dubrava ✅ 30-36
Omonia ⛔ 0-0

Na wieczór Poole Pirates -19.5 @ 1.80 lub -21 @ 2.05 Sportinbet/bet365
Analiza do przeczytania w najlepszym dziale na forum - ŻUŻEL :]
Poole Pirates ✅ 60-29

Otrzymane punkty reputacji: +10
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom