bobo120
Użytkownik
Egipt klasycznie, bramka w doliczonym doliczonego 90+5.30Gratuluję, a tymczasem jazda z Afryką dalej: Al Ahly Kair - Young Afican z Tanzanii over 1.5 Al ahli 2.00 78 minuta b365
Egipt klasycznie, bramka w doliczonym doliczonego 90+5.30Gratuluję, a tymczasem jazda z Afryką dalej: Al Ahly Kair - Young Afican z Tanzanii over 1.5 Al ahli 2.00 78 minuta b365
wlasnie mialem pytac bo sie zastanawiam czy ich nie pograc.Jak komus tylko Ajax zawala fajny trebel to można lekko skontrować Heerenveen 1x @1.83 Bet365
Ajax wyraźna przewaga ale ich akcje na stojąco jakby w slow motion.
Mam ich ale poczekam. Oni tak zawsze na wyjazdach grają jakby im się nie chciało, ale i tak wygrywają. Ostatnio tak z Cambuur np. byłoJak komus tylko Ajax zawala fajny trebel to można lekko skontrować Heerenveen 1x @1.83 Bet365
Ajax wyraźna przewaga ale ich akcje na stojąco jakby w slow motion.
Ostatnio z Utrechtem wygladali tragicznie, moze znika formy? + graja z duza presja a to mlode chlopakiMam ich ale poczekam. Oni tak zawsze na wyjazdach grają jakby im się nie chciało, ale i tak wygrywają. Ostatnio tak z Cambuur np. było
Heee, ale pewnie skonczy się jak zawsze. Chciałem dać MU, ale mysle nie no przecież to MU i skończyło się na Ajaxie
Poszedł dubel z tenisa:
Feliciano Lopez @ 1.44
Pablo Cuevas @ 1.40
@ 2.02 Bet365
No dokładnie. To może być 45 minut, które mogą przesądzić o mistrzostwie. Presja jest ogromna a z każdą minutą nerwy będą coraz większe.Ostatnio z Utrechtem wygladali tragicznie, moze znika formy? + graja z duza presja a to mlode chlopaki
To już lepiej awans @ 2,75 jedno i drugie to jest to samo, a kursy jednak różnica spora.Co sie dzieje w Rumunii to nei mam pytan, juz mialem grac przeciwko Steaui(maja czerwien a kurs na Dynamo był 9.00) aż tu nagle okrzyki gola na lajwie, patrze 1:1, no trudno. minute po tym znowu, juz sobie w brode pluje ze 30 sekund predzej nie postawilem bo pewnie 2-1 dla Dynamo, przełączam karte a tam 2:1 ale dla Steauy.
X2 po kursie 2.60 jak najbardziej do wziecia wg mnie jest w tej chwili
3-1Śląsk - Jaga, Śląsk powyżej 2.5 3.25 b365 23'min