>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [19]

Status
Zamknięty.
R 167

realny

Użytkownik
Jak komus tylko Ajax zawala fajny trebel to można lekko skontrować Heerenveen 1x @1.83 Bet365
Ajax wyraźna przewaga ale ich akcje na stojąco jakby w slow motion.

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Jak komus tylko Ajax zawala fajny trebel to można lekko skontrować Heerenveen 1x @1.83 Bet365
wlasnie mialem pytac bo sie zastanawiam czy ich nie pograc.

a o over 1,5 co sadzisz?

bobo120 61

bobo120

Użytkownik
Dzięki za reputacje. Ciekawe rzeczy Etolie już 3-0, odrobili 3 bramki, ciekawe jak to się skończy, będzie beka jak wtopią w karnych, co jest w stylu Tunezyjczyków wiec lekko awans Enyamba 3.40 72 minuta b365

Otrzymane punkty reputacji: +6
quintana 425

quintana

Użytkownik
Mam ich ale poczekam. Oni tak zawsze na wyjazdach grają jakby im się nie chciało, ale i tak wygrywają. Ostatnio tak z Cambuur np. było

Heee, ale pewnie skonczy się jak zawsze. Chciałem dać MU, ale mysle nie no przecież to MU i skończyło się na Ajaxie

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Mam ich ale poczekam. Oni tak zawsze na wyjazdach grają jakby im się nie chciało, ale i tak wygrywają. Ostatnio tak z Cambuur np. było

Heee, ale pewnie skonczy się jak zawsze. Chciałem dać MU, ale mysle nie no przecież to MU i skończyło się na Ajaxie
Ostatnio z Utrechtem wygladali tragicznie, moze znika formy? + graja z duza presja a to mlode chlopaki

coreq93 806

coreq93

Użytkownik
Co sie dzieje w Rumunii to nei mam pytan, juz mialem grac przeciwko Steaui(maja czerwien a kurs na Dynamo był 9.00) aż tu nagle okrzyki gola na lajwie, patrze 1:1, no trudno. minute po tym znowu, juz sobie w brode pluje ze 30 sekund predzej nie postawilem bo pewnie 2-1 dla Dynamo, przełączam karte a tam 2:1 ale dla Steauy.
X2 po kursie 2.60 jak najbardziej do wziecia wg mnie jest w tej chwili

ps Barcelona zabawa, chyba zamkneli usta hejterom hehe, a szkoda, liczylpem ze w tym roku kto inny na mistrza pojdzie ale CHYBA nic z tego :p

R 167

realny

Użytkownik
Ostatnio z Utrechtem wygladali tragicznie, moze znika formy? + graja z duza presja a to mlode chlopaki
No dokładnie. To może być 45 minut, które mogą przesądzić o mistrzostwie. Presja jest ogromna a z każdą minutą nerwy będą coraz większe.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Co sie dzieje w Rumunii to nei mam pytan, juz mialem grac przeciwko Steaui(maja czerwien a kurs na Dynamo był 9.00) aż tu nagle okrzyki gola na lajwie, patrze 1:1, no trudno. minute po tym znowu, juz sobie w brode pluje ze 30 sekund predzej nie postawilem bo pewnie 2-1 dla Dynamo, przełączam karte a tam 2:1 ale dla Steauy.
X2 po kursie 2.60 jak najbardziej do wziecia wg mnie jest w tej chwili
To już lepiej awans @ 2,75 jedno i drugie to jest to samo, a kursy jednak różnica spora.
e: o teraz dopiero się wyrównały

quintana 425

quintana

Użytkownik
Tylko, aby ten głupi Ajax nie cofnął się do obrony i cały czas bronił bo stracą to prowadzenie znając życie

Dobra 0:2, a MILIK TO JEST KOCUR EURO NASZE PANOWIE

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Ta Roma to serio wyglada jak sprzedany nigdy tak nie pisalem i to nei jets placz ze mi mecz nie wchodzi ale smieszny karny dla Torino a Roma powinna juz miec 2 karne i nawet komentator zazartowal &quot;moze niechca widziec&quot; nie osadzam ale BARDZO DZIWNE

@Jak ktos oglada moze sie wypowiedziec na ten temat ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom