Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
jak ktos nie ma spania polecam
Dumek/Rotrekl 2-0 @3,25 bet365 niemcy bija w aut i to z takich pilek, ze ja nie wierze haha ogolnie jaja beda na tych turniejach w chinach.
e: podbili kursy i gwalt smiesznie to wygladalo w 1st secie jak bylo 17-8...xd
Sousa na duzej arenie by pewnie walnal Ivo, a tutaj jest malo miejsca, moze mu byc ciezko.
Narazie mecz wyglada wyrownanie, a Ivo 3,25 :grin:
Ivo 3 dfy w gemie, polamany do zera lol
Przy pisaniu posta emoty masz po prawej stronie, tak jak zawsze było - a jak tego nie widzisz to spróbuj ->> : plus: , : minus: tylko że 'dwukropek' razem.
teraz to już jest kurs średni, ja pograłem seta, gdzie w tamtym momencie kurs był niewiele niższy niż na mecz, ze względu na umiłowanie Gaby do UE i DF, zresztą połamał się na seta DF. Wyglądał na zagotowanego w końcówce, imo wszystko może się zdażyć
teraz to już jest kurs średni, ja pograłem seta, gdzie w tamtym momencie kurs był niewiele niższy niż na mecz, ze względu na umiłowanie Gaby do UE i DF, zresztą połamał się na seta DF. Wyglądał na zagotowanego w końcówce, imo wszystko może się zdażyć
dzieki, ja pobralem mecz po secie, Rusek juz tego pewnie nie ogarnie, a raczej na pewno.
baena to zniszczyl, nawet jak ktos handi gral to -4,5 zrobil.. 15-10 w gemach
fajnie dziś wygląda Wolfsburg powyżej 14 fauli w meczu, w pierwszym zrobili 13 a dziś już powinno konkretnie kosić. Real będzie nacierał i muszą faulować, szczególnie w środku pola sporo powinno być tego