2-1Siata plazowa o 7.30
Kvamsdal M./Sorum Ch. S. - Poniewaz B./
Poniewaz 1 @ 1.72 Bet365
Niemcy nie zachwycili w 1 meczu. Przyjecie niezbyt pewne. Sporo bledow.
Przy pisaniu posta emoty masz po prawej stronie, tak jak zawsze było - a jak tego nie widzisz to spróbuj ->> : plus: , : minus: tylko że 'dwukropek' razem.Mancons Sai Gon Fc v PVF VIETNAM , over 0,5 pierwsza połowa, kurs 2.50 , bet365
ps. jak wklejacie + i - emoty ?
szacun :grin: mozna vesely win teraz po 1,61 grac? rusek uwielba wypuszczac mecze i setypróbuje sobie za mniejszą stawkę Vesely wygra 2 seta @4.9 Unibet
teraz to już jest kurs średni, ja pograłem seta, gdzie w tamtym momencie kurs był niewiele niższy niż na mecz, ze względu na umiłowanie Gaby do UE i DF, zresztą połamał się na seta DF. Wyglądał na zagotowanego w końcówce, imo wszystko może się zdażyćszacun :grin: mozna vesely win teraz po 1,61 grac? rusek uwielba wypuszczac mecze i sety
ojoj Baena juz smigal po 3-4, a spokojnie ponad 2 mozna bylo brac, ale sie balem po tym meczu z Fabbiano.....
dzieki, ja pobralem mecz po secie, Rusek juz tego pewnie nie ogarnie, a raczej na pewno.teraz to już jest kurs średni, ja pograłem seta, gdzie w tamtym momencie kurs był niewiele niższy niż na mecz, ze względu na umiłowanie Gaby do UE i DF, zresztą połamał się na seta DF. Wyglądał na zagotowanego w końcówce, imo wszystko może się zdażyć