>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [18]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
jak ktos nie ma spania polecam
Dumek/Rotrekl 2-0 @3,25 bet365 ⛔
niemcy bija w aut i to z takich pilek, ze ja nie wierze haha ogolnie jaja beda na tych turniejach w chinach.
e: podbili kursy i gwalt :p smiesznie to wygladalo w 1st secie jak bylo 17-8...xd

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Poniewaz/Poniewaz bet365 @2.0 ⛔ przegrana 1:2. W kwestii plażówy jest jeden autorytet na forum :p

Przeczucie, obserwuję mecz

Ciekawy mecz, ciekawy..

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Sousa na duzej arenie by pewnie walnal Ivo, a tutaj jest malo miejsca, moze mu byc ciezko.
Narazie mecz wyglada wyrownanie, a Ivo 3,25 :grin:
Ivo 3 dfy w gemie, polamany do zera lol

over-bet 915

over-bet

Użytkownik
uwaga! ;-)
typy na dzisiaj...
Piłka Ręczna - Rosja - Liga rezerwowa - Kobiety

Rostov-Don 2 - Astrahanochka 2 [poniżej 63,5] @ 1.75 (bet trzy sześć pięć)
(zakład grany w przerwie)

za 10j

oraz

Piłka Ręczna - Rosja - Liga rezerwowa - Kobiety

Rostov-Don 2 - Astrahanochka 2 [poniżej 62,5] @ 1.90 (bet trzy sześć pięć)
(zakład grany w przerwie)

za 9j
_____

pozdro!
parodia u ruskich ⛔

adam_p 58

adam_p

Użytkownik
Real Madryt awansuje @ 1.90 / 888sport

Mancons Sai Gon Fc v PVF VIETNAM , over 0,5 pierwsza połowa, kurs 2.50 , bet365

ps. jak wklejacie + i - emoty ?
Przy pisaniu posta emoty masz po prawej stronie, tak jak zawsze było - a jak tego nie widzisz to spróbuj -&gt;&gt; : plus: , : minus: tylko że &#39;dwukropek&#39; razem.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
szacun :grin: mozna vesely win teraz po 1,61 grac? rusek uwielba wypuszczac mecze i sety

ojoj Baena juz smigal po 3-4, a spokojnie ponad 2 mozna bylo brac, ale sie balem po tym meczu z Fabbiano.....
teraz to już jest kurs średni, ja pograłem seta, gdzie w tamtym momencie kurs był niewiele niższy niż na mecz, ze względu na umiłowanie Gaby do UE i DF, zresztą połamał się na seta DF. Wyglądał na zagotowanego w końcówce, imo wszystko może się zdażyć

Otrzymane punkty reputacji: +1
amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
teraz to już jest kurs średni, ja pograłem seta, gdzie w tamtym momencie kurs był niewiele niższy niż na mecz, ze względu na umiłowanie Gaby do UE i DF, zresztą połamał się na seta DF. Wyglądał na zagotowanego w końcówce, imo wszystko może się zdażyć
dzieki, ja pobralem mecz po secie, Rusek juz tego pewnie nie ogarnie, a raczej na pewno.
baena to zniszczyl, nawet jak ktos handi gral to -4,5 zrobil.. 15-10 w gemach

kamillo91 4,5K

kamillo91

Użytkownik
CALDER UTD SC - KOBIETY v SENIOR NTC - KOBIETY, OVER 12 ROŻNYCH, KURS 1.83 BET365, 90 PLN ✅ ✅ ✅ 165 zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +2
perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
fajnie dziś wygląda Wolfsburg powyżej 14 fauli w meczu, w pierwszym zrobili 13 a dziś już powinno konkretnie kosić. Real będzie nacierał i muszą faulować, szczególnie w środku pola sporo powinno być tego

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom