>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [18]

Status
Zamknięty.
volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
:siata:
Zenit - Resovia
Resovia @2.10⛔
bet365 10j

Gra Sovia bardzo dobrze ???? Kurek trzyma poziom,Leon zagotował się na przyjeciu ???? dużo błędów Zenita.A Sovia zagrywa dobrze ???? Próbuje​
1:3 szkoda ⛔⛔

Eczacibasi - Fenerbahce
Eczacibasi DW 3:[email protected]
bet365 10j

1:1 10:8w III secie dla Eczacibasi..Wygladają lepiej wierze że wygrają 3:1 ????​

catalona 704

catalona

Użytkownik
Trzeba czekać na kursy na jutrzejsze spotkanie, zapewne z Trento. Resovia mimo że powalczyła to nie zdziwiła ich dzisiejsza porażka. Jutro wyjdą z równą parą. Będzie można pograć coś w ich stronę.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Łapcie overy w meczu Indiana Pacers - Toronto Raptors. Każdy Over do 190 pkt będzie dobry. Wydaje mi się, że Raptors machną 100 pkt, a Indiana nie będzie dużo odstawała, tak gdzieś koło 90 rzucą.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Lube poki co tragedia ... Sypa do wymiany, srodek do wymiany... Trento to sa fenomeny dla mnie z typowych sredniakow robia ekipe, ktora funkcjonuje kozak.

volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
Salihli Bld W - Halkbank W
Salihli Bld W win 4 set @1.72
bet365 20j

Pójdą dziewczyny za ciosem ;) zagrane przy stanie 19:18 dla Salihli Bld.w IV secie​

Otrzymane punkty reputacji: +1
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Lube 2,10 Bet365 cisnę mocno. Liczę na podobny przebieg meczu jak 1 połfinale gdzie faworyci 1 seta przegrali a potem miazga. Tutaj Lube będzie miało trochę ciężko, ale zmiana rozgrywajacego i jeśli reszta nie będzie spać powinni ogarnąć meczyk

volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
Salihli Bld W - Halkbank W
Salihli Bld W win 4 set @1.72✅
bet365 20j

Pójdą dziewczyny za ciosem ;) zagrane przy stanie 19:18 dla Salihli Bld.w IV secie​
26:24✅✅✅

Trentino - Lube Banca
Trentino win 2set @2.10
bet365 10j

Trento ładnie gra póki co ???? Lube fatalnie.Zasłużenie Trento wygrało 1 seta ???? Osobiscie kibicuje Trento ;)

P 1,8K

patced

Użytkownik
Popieram ja nawet dalej poszedłem i po 1 secie dałem Trento 3-0 po 5,0 bet365
Trento szybsze świeższe. Macerata over 35lat i słaby sypa. powinni zmienic nazwe na weterani ! ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom