>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [18]

Status
Zamknięty.
volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
:siata:
Galatasaray W - Vakifbank W
Vakifbank W @2.50✅
bet365 10j

Zaryzykuje sobie ???? U kobiet wszystko możliwe ;) może teraz się wyłożę panie kolego ????​
2:3(28:26,25:18,14:25,19:25,7:15)✅✅

uuuuuuuuu TAK JEST $$$$$$$$$

Otrzymane punkty reputacji: +5
volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
ja to gralem zaraz jak dostaly 2-0 wiec jesli do mnie pijesz to paczaj:

http://www.fotosik.pl/zdjecie/d031cb0fecc09c92

takie bety sa oczywiste bo gra sie na faworyta gdzie kurs pre 1,1

Odnośnie meczu Resa - Zenit to ruscy mocno stremowani Resovia bez kmpleksów maja spore szanse jesli sie to dluzej utrzyma ;]

Resa 1set przy 13-11 @ 1,53 bet365
Brawo dla Cb ;) Ja sie spóżniłem ;) Nie ja zacząłem podajen rękę bo każdy robi to po to by zarobić ;)
Pozdrawiam i Resa naprawdę dobrze gra ???? Jeszcze niech Igła zacznie łapać te piłki ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
Zenit 1. set @ 3 Bet365
Nie takie odrabiali
nie maja argumentow. zagrywke nie hula, graja tez strasznie niemrawo. Resa super zagrywka troche mocna troche flot i sie ruscy gubia ;] nie taki zenit straszny zreszta ja tam ich nie lubie (patrz avek) za tamten rok gdzie w pierwszym meczu grali gnoj z berlinem....
Reska win 2,10 Kurek górą idzie ! @ bet365
e:
Odnośnie meczu Resa - Zenit to ruscy mocno stremowani Resovia bez kmpleksów maja spore szanse jesli sie to dluzej utrzyma ;]
Resa 1set przy 13-11 @ 1,53 ✅ bet365

volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
:siata:
Zenit - Resovia
Resovia @2.10
bet365 10j

Gra Sovia bardzo dobrze ???? Kurek trzyma poziom,Leon zagotował się na przyjeciu ???? dużo błędów Zenita.A Sovia zagrywa dobrze ???? Próbuje​

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Zenit wygra 3:1 po 2.25 ▶ Bet365
Uważam, że Zenit już się zagrzał i będzie teraz kontrola meczu, szczególnie bo tej końcówce.

Otrzymane punkty reputacji: +13
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Piłka nożna, liga angielska

West Brom - Watford over 11 rożnych kurs 1.83 (aktualnie 4rożne) bet365

West Brom będzie chciał odrobić straconą bramkę, przewiduję dużo ataków gospodarzy.

Newcastle - Swensea over 10 rożnych, kurs 2.0, ten sam bukmacher. Aktualnie 5 rożnych.
Newcastle prowadzi 1:0. to będzie walka do końca, jeszcze lepszy bet niż West Brom - Watford.
1. ✅
2. ⛔ 10, peszek.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom