>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [18]

Status
Zamknięty.
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
mieli w 1 secie 16-14...oddali ladujac sie na blok zamiast kiwac kiwac kiwac kiwac. goraca glowa tego w czapeczce bo dal dupy w koncowce kilkukrotnie samoczapujac sie.
co do tego kiwania to spokojnie, bo sam widzisz jak Breer/Haussener bardzo dobrze bronią.
Wg mnie 2-0 będzie.

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
kolejna plazoweczka na ✅
Nie pisz tylko, że znów na własne życzenie przegrali bo byli po prostu słabsi... a ta akcja długa przy 16-14 to pokazała. Posypali się totalnie. Tyle z fartem.
Debelek z Katowic też powinien na lajcie siedzieć.

P 1,8K

patced

Użytkownik
nie wiem do czego kolejny raz pijesz, z tym typerem.
nie odpowiedziales na moje pytanie... wyzej.... co do typera ciagle mam wrazenie,ze oosby wylansowane przez forum po pewnym czasie dziwnym trafem obnizaja loty i podaja takie gnioty ze oczy bola... typy kompletnie bez sensu walone po statach a jak o cos zapytasz zero odpwiedzi. wedlug mnie nie warto pobierac typow od niektorych osob bo sa to swego rodzaju &quot;podpuchy&quot; moze buki placa im za napisanie grubo ? mocno ? nie wiem ... tak czy srak firanka jest najlepszym miejscem do zarabiania.
Zielona Góra 2q -1.5 pkt 1,83 bet365 live ✅ 23-18 latwo...
W rosie nie ma kto rzucac. jesli adams czy sokolowski ma byc opcja w ataku to dajcie spokoj ;)
e: na potwierdzenie moich slow sam &quot;typer&quot; wypowiada sie, ze fb nie jest dla niego priorytetem ;]

catalona 704

catalona

Użytkownik
GKS Bełchatów - Zagłębie Sosnowiec powyżej 1.5 bramki @ 1.72 Bet365
Otwarte spotkanie. Coś powinno wpaść.

Otrzymane punkty reputacji: +3
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Melinkova debel 5,00 ;przy 6-8 w STB
EDIT:
5-3 w 2 secie, 5-4 i serwis + 2MP niewykorzystane robi się 5-7
W STB :
1-6=&gt;6-3=&gt;6-8=&gt;*8-9 i oddają...

P 1,8K

patced

Użytkownik
Fenerbahce siatkowka kobiet 1,72 bet365 live e; tutaj bedzie gwalt na 1-3 ✅ izi
1set przespaly. Kazan bez Startsevej i Gamowej.
e:
Zielona Góra -1.5 4kwarta 2,0 bet365 live ⛔ haha ????
Gwałt, szeroki skład Zielonej góry, świetna gra. Radom dno i wodorosty nie potrafią trafić nic no i tam nie ma kto wziąć na swoje barki gry.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom