>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [18]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
Proton u23 siatkowka babeczki 3 set po 2,5 przy 9-5 bet365 live na czuja ⛔

pre tam kursy 1,2 latały.
e: 10-5...10-9...17-10...23-18...23-22...25-23 dziadostwo

P 1,8K

patced

Użytkownik
Siatkówka plażowa o 12:00
Coop Beachtour Zurich Mężczyźni
Begemann/Karpa vs Kissling/Heidrich 1 @ 1.83 Bet365
Do gry.
Wszystko super tylko dlaczego ? Oglądalem Begemanna z koleżką wczoraj i grali fatalnie. sporo farta w TB gdzie im przeciwnicy oddali seta 10-7...13-12...13-15 sami wywalajac 3 ostatnie pilki w aut. Nie wspomne o 2 secie gdzie nie istnieli co drugie przyjecie w buraki. Kissling z Heidrichem zbili wczoraj Metrala i grali bardzo pewnie. Ja bym zupełnie grał w drugą stronę.
Kissling/Heidrich 1,72 bet365 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Siatkówka plażowa o 12:00

Coop Beachtour Zurich Mężczyźni

Begemann/Karpa vs Kissling/Heidrich 1 @ 1.83 Bet365

Do gry.
a ja się nie zgodzę w tym przypadku. Pograne 2, wg mnie lepsza para. Zobaczymy jak będzie.
Polecałbym też przyjrzeć się spotkaniu De Greefa z Kovalikiem! Wali wałkiem na kilometr. Było już 0-5, połapane 8,00 na Holendra.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Kissling/Heidrich 1,72 bet365 live ✅
podbijam przed tb. Szwaby tyle farta bo to powinno sie 2-0 skonczyc... tak czy srak Szwajcarzy duzo lepsi jesli nie bedzie przewalki powinno byc latwo.

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Plażówka na lajcie, ten Karpa nie wiem zapominał chyba nieraz, że musi przyjmować ???? tak to wyglądało przynajmniej. 2 razy mieli okazję dogonić to młody zapomniał rąk złożyć do przyjęcia i wpadało ???? a to co na koniec przebił w aut to już całkowicie było mistrzostwo ????

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
W kosza w Indonezji handicapy na gosp. oraz undery pkt gości można dać na kwarty i mecz, transmisja na becie.
Warto się przyjrzeć temu spotkaniu.
W Empoli i Bełchatowie narazie nudy, może poza oprawą gości :- )

P 1,8K

patced

Użytkownik
13-15 w TB dostali. Szkoda.

Teraz peffka

Baldauf/Schnetzer vs Breer/Haussner 1 @ 2.10 Bet365

Mocna i grubo
Roger byli gorsi na dystansie calego meczu ... w tb bylo juz 14-10 wiec wynik byl pod kontrola.

Co do tego typu super nie wiem czym sugerują się buki... Dwa dni temu był gwałt dla Baldaufow 2-0 ale wiadomo takei turnieje rządzą się swoimi prawami :p

Powodzenia !

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
13-15 w TB dostali. Szkoda.

Teraz peffka

Baldauf/Schnetzer vs Breer/Haussner 1 @ 2.10 Bet365
Mocna i grubo
Roger i tym razem się z Tobą niestety muszę niezgodzić, a już kompletnie z tym mocno i grubo.

Wg mnie &quot;goście&quot; w lepszej formie są, widziałem spotkania i zrobiły naprawdę na mnie wrażenie.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Roger i tym razem się z Tobą niestety muszę niezgodzić, a już kompletnie z tym mocno i grubo.

Wg mnie &quot;goście&quot; w lepszej formie są, widziałem spotkania i zrobiły naprawdę na mnie wrażenie.
***** prawda... dwa dni temu Szwajcarzy dostali po łbie i z takim przyjęciem oni nie maja prawa wygrać. Tym razem dobry bet rogera ! ;] do tego technicznie &quot;goscie&quot; jak ich nazwales lepsi.

catalona 704

catalona

Użytkownik
Polecam na dziś Chorwację @ 1.85 Bet365 piłka ręczna
Wiadomo, że będzie to typowy mecz walki i wytoczenie najlepszych dział. Oglądałem Chorwatów z Danią, trochę Norwegów z Danią. Chorwaci mają jeszcze rezerwy. Indywidualnie też silniejsi. W tym roku jedno spotkanie tych zespołów 31-24 dla Chorwacji.

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
patced nie działa mi cytowanie i wogóle coś forum strasznie źle działa. W każdym razie jak widać to na razie Baldaufy mają problem z przyjęciem, a poza tym odbijają się od bloku jak od ściany z 16-14 zrobili 17-19 i ostatecznie 18-21 i set w pupkę ładnie. Publika za Haussnerami , to ich dodatkowy plus.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Baldauf/Schnetzer na mecz mozna probowac bo 4,33 to spora przesada. bet365 live
mieli w 1 secie 16-14...oddali ladujac sie na blok zamiast kiwac kiwac kiwac kiwac. goraca glowa tego w czapeczce bo dal dupy w koncowce kilkukrotnie samoczapujac sie.
e:
patced nie działa mi cytowanie i wogóle coś forum strasznie źle działa. W każdym razie jak widać to na razie Baldaufy mają problem z przyjęciem, a poza tym odbijają się od bloku jak od ściany z 16-14 zrobili 17-19 i ostatecznie 18-21 i set w pupkę ładnie. Publika za Haussnerami , to ich dodatkowy plus.
wszystko ok tylko to oni przegrali tego seta, jak dla mnie tb a tam zobaczymy ;]

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Można to odbierać dwojako. Może i przegrali na własne życzenie ale na razie to oni duże większe problemy mają z przyjęciem i skończeniem ataku. Fakt przy 16-14 mieli &quot;przechodzącą&quot; i zmarnowali po chwili po secie było. Wg mnie wtopią i to nawet 2-0.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom