Wszystko super tylko dlaczego ? Oglądalem Begemanna z koleżką wczoraj i grali fatalnie. sporo farta w TB gdzie im przeciwnicy oddali seta 10-7...13-12...13-15 sami wywalajac 3 ostatnie pilki w aut. Nie wspomne o 2 secie gdzie nie istnieli co drugie przyjecie w buraki. Kissling z Heidrichem zbili wczoraj Metrala i grali bardzo pewnie. Ja bym zupełnie grał w drugą stronę.Siatkówka plażowa o 12:00
Coop Beachtour Zurich Mężczyźni
Begemann/Karpa vs Kissling/Heidrich 1 @ 1.83 Bet365
Do gry.
a ja się nie zgodzę w tym przypadku. Pograne 2, wg mnie lepsza para. Zobaczymy jak będzie.
Roger byli gorsi na dystansie calego meczu ... w tb bylo juz 14-10 wiec wynik byl pod kontrola.13-15 w TB dostali. Szkoda.
Teraz peffka
Baldauf/Schnetzer vs Breer/Haussner 1 @ 2.10 Bet365
Mocna i grubo
Roger i tym razem się z Tobą niestety muszę niezgodzić, a już kompletnie z tym mocno i grubo.13-15 w TB dostali. Szkoda.
Teraz peffka
Baldauf/Schnetzer vs Breer/Haussner 1 @ 2.10 Bet365
Mocna i grubo
***** prawda... dwa dni temu Szwajcarzy dostali po łbie i z takim przyjęciem oni nie maja prawa wygrać. Tym razem dobry bet rogera ! ;] do tego technicznie "goscie" jak ich nazwales lepsi.Roger i tym razem się z Tobą niestety muszę niezgodzić, a już kompletnie z tym mocno i grubo.
Wg mnie "goście" w lepszej formie są, widziałem spotkania i zrobiły naprawdę na mnie wrażenie.
wszystko ok tylko to oni przegrali tego seta, jak dla mnie tb a tam zobaczymy ;]patced nie działa mi cytowanie i wogóle coś forum strasznie źle działa. W każdym razie jak widać to na razie Baldaufy mają problem z przyjęciem, a poza tym odbijają się od bloku jak od ściany z 16-14 zrobili 17-19 i ostatecznie 18-21 i set w pupkę ładnie. Publika za Haussnerami , to ich dodatkowy plus.