jajczak
Użytkownik
btts +++ over 2.5 +++Colwyn Bay - Mickleover Sports btts @ 1.5 over 2.5 @1.83 bet365
btts +++ over 2.5 +++Colwyn Bay - Mickleover Sports btts @ 1.5 over 2.5 @1.83 bet365
Simon także wygrał 1 seta. Od jednego seta do zamknięcia meczu jest bardzo daleko. Zresztą, w przypadku Gillou ta droga była nie do przebycia, no bo jak myśleć o wygranej, gdy gra się z założeniem oddania meczu? To nie idzie ze sobą w parze.Monfils @ 1,80 STS
Chłop wygrał 1 seta i taki kurs...? Według mnie zdecydowanie warto.
Trudno się z tym nie zgodzić...pamiętam mecz Simona z Djoko w AO. Pamiętam, że wtedy zacząłem się mocno zastanawiać, czy Nole nie odpadnie.Simon także wygrał 1 seta. Od jednego seta do zamknięcia meczu jest bardzo daleko. Zresztą, w przypadku Gillou ta droga była nie do przebycia, no bo jak myśleć o wygranej, gdy gra się z założeniem oddania meczu? To nie idzie ze sobą w parze.
Nawet nie do końca chodzi o to. Nie można popadać w paranoje, że co piąty mecz jest ustawiony. Bardziej można mieć pretensje o brak ambicji i tyle. Ludzie często mylą pojęcia, bo oddać to nie znaczy sprzedać.Wczoraj oglądając Simona widać jak ustawianym sportem jest tenis.
Ja mam Boys town, zobacyzmy kto wygra ????Gdzies na Jamajce bedzie gol do przerwy, pobieram Harbour/Gardens 2.3 bet365
Oby Kei ogarnał na szybko i Geal nie kreczowałMonfils nie ma sil juz kompletnie, wejdzie ten handicap czuje
Na Jamajce wszędzie gold do przerwy tylko nie w meczu który obstawiłem, czemu mnie to nie dziwi ;s
Oby Kei ogarnał na szybko i Geal nie kreczował
delikatnie over 0,5 do ht w Boys town 365 po 3,9
On widze dziwnie gra, trzymaja pile i co 3-4 robi jakis strzal w aut, potem walczy walczy wygrywa punkt, a potem znowu to samo. Do tego brak jedynki.
Kei strasznie niecierpliwy i bez 1 serwisu bedzie ciezko o win
Do tego Gael odżył a Kei jakis niemrawyOn widze dziwnie gra, trzymaja pile i co 3-4 robi jakis strzal w aut, potem walczy walczy wygrywa punkt, a potem znowu to samo. Do tego brak jedynki.
Przecenilem Japonca