verno
Znawca - Hokej
Skra Zenit tez był walkiem?u finów dziś wałek aż miło w siatkówce Valepa - Hurrikaani było 2:0 w setach a skończy się 2:3 gdzie kurs na gości po 2 secie był 51 :razz:
Skra Zenit tez był walkiem?u finów dziś wałek aż miło w siatkówce Valepa - Hurrikaani było 2:0 w setach a skończy się 2:3 gdzie kurs na gości po 2 secie był 51 :razz:
zły dzieńFK Teplice 1. gol @ 2.2 Bet365
kto to wie Ruska mafia działaSkra Zenit tez był walkiem?
ładnie live na becie wariujeMaja Chwalińska gra z Danielą Hantuchovą w kwalifikacjach do turnieju głównego w Katowicach
Myślę, że trzykrotnie można spróbować, że utrzyma swoje podanie, ponieważ kurs na wygranie przez nią gema wynosi 3,25, więc niech chociaż raz ugra i tak jest zysk
kurs: 3,25 bet.365
ciężko mi powiedzieć, nie sledzę tego spotkania.Cz. Warto przyatakować Jastrzębski?
Poki co 2xMaja Chwalińska gra z Danielą Hantuchovą w kwalifikacjach do turnieju głównego w Katowicach
Myślę, że trzykrotnie można spróbować, że utrzyma swoje podanie, ponieważ kurs na wygranie przez nią gema wynosi 3,25, więc niech chociaż raz ugra i tak jest zysk
kurs: 3,25 bet.365
skad taka mys;e ze tyle cornerow bedzie ?Elche vs Real Zaragoza Over 11 rr @5,50 bet365
Przed meczem sprawdzałem staty, drużyn. Po za tym mecz na razie się tak układa że, prawdopodobnie parę korków bd.skad taka mys;e ze tyle cornerow bedzie ?
PSG - Nicea powyżej 10 rogów @1,50 Bet365