adam92
Użytkownik
raonic 6:0 1 set @2,50 bet365
raonic 6:0 1 set @2,50 bet365
Ludzie patrzą, że dużo BP wszystko fajnie ale pamiętajcie, że na końcu zawsze wygrywa Nole.22% pkt po drugim serwisie, i on ma wygrać z Djoko? ????
Ostatnio, czyli kiedy? ????Wchodzę w Thiem'a. Nole jak przegrywa to ostatnio z 1BH. Austriak naprawdę dobrze gra, oby fizycznie wytrzymał.
Djoko zawsze potrafi się mobilizować przy BP, zawsze, to go nakręca. Jedni przy BP się obsrają ale Djoko sobie z tym potrafi radzićLudzie patrzą, że dużo BP wszystko fajnie ale pamiętajcie, że na końcu zawsze wygrywa Nole.
CAB Madeira - Kobiety v Lousada - Kobiety @ Lousada +16,5 - 1,83 Bet365
W poprzednim meczu Madera wygrała bodajże dwunastoma, ale grała z ostatnią drużyną w lidze. Po pierwszej dobrej kwarcie w kolejnych już tak dobrze nie było, bo najlepsze odpoczywały, teraz zespół przeciwny mocniejszy, dlatego myślę, że można próbować.
Jedno jest uzależnione od drugiego.
Przemyślcie na spokojnie o co w tym wszystkim może chodzić ????nowy sposób na grę widzę, nie ma value to się gra, ciekawe..
masz jakieś jeszcze peffki? haha
kuźwa nie wierze, moderator i takie rzeczy wypisuje.
Mi się wydaje, że lepiej iść w stronę overów bramkowych w meczach na kontynencie Ameryki Południowej. W ostatniej kolejce eliminacji na 5 meczów padło razem aż 20 bramek co daje średnią 4 bramki na mecz, a kursy oscylują w granicach ponad 2,00.Brazylia Paragwaj kurs 2.2 bet 365 na Brazylie co sadzicie o tym meczu, warto w to wchodzić?
Jeżeli taki Thiem ma BP przeciwko Djoko to znaczy, że Nole popełnił błąd, TO ZNACZY, że drugi raz już go nie popełni pod rząd oczywiście.Djoko zawsze potrafi się mobilizować przy BP, zawsze, to go nakręca. Jedni przy BP się obsrają ale Djoko sobie z tym potrafi radzić
Chodziło mi o to, że na ostatnich 8 porażek, bodajże 7 z 1BH. Jako ciekawostę bardziej podałem.Ostatnio, czyli kiedy? ????
Krecz z Lopezem, czy Federer w grupie turnieju mistrzów?
Novak i porażka nie chodzą ze sobą w parze.
To są naturalnie przydatne fakty, ale nie w takim match-upie.Chodziło mi o to, że na ostatnich 8 porażek, bodajże 7 z 1BH. Jako ciekawostę bardziej podałem.
Pod moim nickiem jest jego pogromca. Trzeba tylko poczekać na Wimbledon.Nie ma mocnych w rankingu w tym roku na Serba ???? .