>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [17]

Status
Zamknięty.
pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Dzumhur - Raonic
Dzumhur poniżej 2.5 gema w meczu @ 1.90
Jaki bukmacher? //K@mil

b365

Otrzymane punkty reputacji: +36
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Thiem nie wytrzymuje psychicznie ma dzień to widać, powinien już dawno go przełamać i nawet może ugrać seta.
co typ boże...

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Thiem 2 set @ 4.35 Maraton
Wchodzę w Thiem&#39;a. Nole jak przegrywa to ostatnio z 1BH. Austriak naprawdę dobrze gra, oby fizycznie wytrzymał.

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Młody mi mógł zarobić taki hajs i miał ogolnie 7bp na przełamanie nole .. gdzie przy ostatnim wyszło brak doświadczenia, z kompletnie nei przygotowanej pozycji poleciał do siatki..

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Wchodzę w Thiem&#39;a. Nole jak przegrywa to ostatnio z 1BH. Austriak naprawdę dobrze gra, oby fizycznie wytrzymał.
Ostatnio, czyli kiedy? ????
Krecz z Lopezem, czy Federer w grupie turnieju mistrzów?
Novak i porażka nie chodzą ze sobą w parze.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Ludzie patrzą, że dużo BP wszystko fajnie ale pamiętajcie, że na końcu zawsze wygrywa Nole.
Djoko zawsze potrafi się mobilizować przy BP, zawsze, to go nakręca. Jedni przy BP się obsrają ale Djoko sobie z tym potrafi radzić

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
CAB Madeira - Kobiety v Lousada - Kobiety @ Lousada +16,5 - 1,83 Bet365
W poprzednim meczu Madera wygrała bodajże dwunastoma, ale grała z ostatnią drużyną w lidze. Po pierwszej dobrej kwarcie w kolejnych już tak dobrze nie było, bo najlepsze odpoczywały, teraz zespół przeciwny mocniejszy, dlatego myślę, że można próbować.
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +37
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Jedno jest uzależnione od drugiego.
nowy sposób na grę widzę, nie ma value to się gra, ciekawe..

masz jakieś jeszcze peffki? haha

kuźwa nie wierze, moderator i takie rzeczy wypisuje.
Przemyślcie na spokojnie o co w tym wszystkim może chodzić ????
Jestem pewien, że jesteście w stanie rozwiązać tą zagadkę ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Brazylia Paragwaj kurs 2.2 bet 365 na Brazylie co sadzicie o tym meczu, warto w to wchodzić?
Mi się wydaje, że lepiej iść w stronę overów bramkowych w meczach na kontynencie Ameryki Południowej. W ostatniej kolejce eliminacji na 5 meczów padło razem aż 20 bramek co daje średnią 4 bramki na mecz, a kursy oscylują w granicach ponad 2,00.
Thiem vs. Djokovic niezły mecz, Austriak widać, że nie boi się grać z Serbem i walczy ostro w meczu. Nie zdziwię się jak wygra seta, tak jak rok temu z Murrayem.
;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Djoko zawsze potrafi się mobilizować przy BP, zawsze, to go nakręca. Jedni przy BP się obsrają ale Djoko sobie z tym potrafi radzić
Jeżeli taki Thiem ma BP przeciwko Djoko to znaczy, że Nole popełnił błąd, TO ZNACZY, że drugi raz już go nie popełni pod rząd oczywiście.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Ostatnio, czyli kiedy? ????

Krecz z Lopezem, czy Federer w grupie turnieju mistrzów?

Novak i porażka nie chodzą ze sobą w parze.
Chodziło mi o to, że na ostatnich 8 porażek, bodajże 7 z 1BH. Jako ciekawostę bardziej podałem.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Djokovic obronił 10 BP, mentalność #1. Thiem chyba się załamie po tym niewykorzystanym 15:40.
Nie ma mocnych w rankingu w tym roku na Serba ???? .
@Edit: Przełamanko podwójnym ;).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom