josekubinho
Użytkownik
A to kurs ma wpływ na przebieg meczu? Thiem był chyba na kursie 7.0 to miałem się spowiedziwac 6:0 6:0?To le[piej czekaj na 4-2 ^^ a tak swoja droga to po kursie 2.60~ nie oczekuj szybkiego 2-0..
A to kurs ma wpływ na przebieg meczu? Thiem był chyba na kursie 7.0 to miałem się spowiedziwac 6:0 6:0?To le[piej czekaj na 4-2 ^^ a tak swoja droga to po kursie 2.60~ nie oczekuj szybkiego 2-0..
Peru x2, 1.30 na Urugwaj, zeby sie wylozyc, nic nie graja ;p Suarez kryty przez 3, a Cavani nie komentujePeru dobrze wygląda, mogą coś strzelić niedługo. Mecz się trochę otwiera, można rozważyć over 0.5 do przerwy. @2.10 bet365
Kursy nie sa wystawiane bez powodu ale chodzi mi o to ze na tym poziomie stawiając na teoretycznie nie faworyta nie spodziewaj się łatwego meczu i zakończmy ta dyskusje.A to kurs ma wpływ na przebieg meczu? Thiem był chyba na kursie 7.0 to miałem się spowiedziwac 6:0 6:0?
z ciekawości, ile możesz tera wyplacic ???? ?Brawo Dima :spokodfhgfh:
Ogólnie dobrze się ogląda ten mecz.
Po 1 secie mogłem 1300+.z ciekawości, ile możesz tera wyplacic ???? ?
Ja czekalem na 1-0 dla Dimy w 2 secie zeby zamknac z wiekszym zyskiem i sie nie doczekalem hahaPo 1 secie mogłem 1300+.
Teraz po brejku 990.
Ja to samo a się okazało ze ja przypadkowo postawiłem Dime na 1 seta wiec fartownie ???? DJa czekalem na 1-0 dla Dimy w 2 secie zeby zamknac z wiekszym zyskiem i sie nie doczekalem haha
Widocznie niepisanym jest Ci zamykanie tego zakładu ????Ja czekalem na 1-0 dla Dimy w 2 secie zeby zamknac z wiekszym zyskiem i sie nie doczekalem haha
htki na plus