1 punkt ;(Rexona -2.5 2 set @2.2 bet365
Nie popadaj w paranoje ???? Naprawdę ustawionego/oddanego meczu to na oczy nie widziałeś, uwierz mi.To jest niesamowite dla mnie. Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, ale Murray naprawdę odpuścił ten mecz. Szkoda, że się przestraszyłem i zamknąłem po pierwszym przełamaniu Dimitrova w trzecim secie, ale i tak zarobiłem coś na tym, więc jest spoko.
Lecę w Smyczka za nieduża stawkę
Andy przegrywa od stanu 1:3 w 3 decydującym secie 3 razy pod rząd swój serwis...a w ostatnim gemie gra jak Ula Radwańska ? ???? Mam duże wątpliwości co do prawdy najprawdziwszej o tym meczu...Nie popadaj w paranoje Naprawdę ustawionego/oddanego meczu to na oczy nie widziałeś, uwierz mi.
zgadzam się. W sporcie nie wszystkie niespodzianki są dziełem ustawek. Kiedyś buków nie było a niespodzianki też się zdarzały.Nie popadaj w paranoje ???? Naprawdę ustawionego/oddanego meczu to na oczy nie widziałeś, uwierz mi.
Murray nieostatni raz przegrał przez to, że był wycofany. Na Wimbledonie 2014 też mu oddał mecz?
Żeby nie było - ja zaś jestem zwolennikiem teorii spiskowych w tenisie, lecz nie tam, gdzie podchodzi to pod zwykły płacz.
Gdzieś tam wcześniej pisałem, że chłopak pijany gra. Nie wiem co się dziwicieAndy przegrywa od stanu 1:3 w 3 decydującym secie 3 razy pod rząd swój serwis...a w ostatnim gemie gra jak Ula Radwańska ? ???? Mam duże wątpliwości co prawdy najprawdziwszej o tym meczu...
zaczyna sieAtletico - Guarani SP
biore za grosze:
over 3.5 @4.5
Guarani win @4.33
over 16.5 rr @1.9
Guarani over 1.5 gola @3.4
TSV Stein Reinisch - SC Karlsdorf Typ: over 5.5 @ 1.83 w bet365 2-5
HIF Karlskrona - Alingsas HK Typ: remis @ 7.00 w bet365 32-26
Hallman Wiedeń - Kapfenberg Typ: Kapfenberg +14.5 @ 1.86 w bet365 71-75
Tindastoll - Keflavik Typ: Tindastoll wygra różnicą 21 punktów lub więcej @ 3.00 w bet365 98-68
Dzisiaj to by było na tyle :]Też gram! :]
Rexona/Ades wygra 3-0 @ 2.50 w bet365 przy stanie 14-13 w 1 secie. 3-0