>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [17]

Status
Zamknięty.
V 1,1K

viren

Użytkownik
ja bym Begu probowal z moich zrodel....
Pomyslcie czy to przypadek jednego dnia seme krecze, drugiego same porazki faworytow po wygraniu seta.... Ino siedziec i sie energetyzowac i kosic kapuche

qlimaxerr 245

qlimaxerr

Użytkownik
W Brazylii mecz pilki noznej Atletico - Guarani dziwne druzyny dziwne nazwy, duzo rzutow roznych w pierwszej polowie, podobnie bylo w Argentynie, druzyny underowe duzo roznych, duzo bramek w drugiej polowie do tego lamaki, proponuje przyjrzec sie spotkaniu, moze cos ciekawego uda sie wyhaczyc

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
To jest niesamowite dla mnie. Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, ale Murray naprawdę odpuścił ten mecz. Szkoda, że się przestraszyłem i zamknąłem po pierwszym przełamaniu Dimitrova w trzecim secie, ale i tak zarobiłem coś na tym, więc jest spoko.

Lecę w Smyczka za nieduża stawkę :p
Nie popadaj w paranoje ???? Naprawdę ustawionego/oddanego meczu to na oczy nie widziałeś, uwierz mi.

Murray nieostatni raz przegrał przez to, że był wycofany. Na Wimbledonie 2014 też mu oddał mecz?

Żeby nie było - ja zaś jestem zwolennikiem teorii spiskowych w tenisie, lecz nie tam, gdzie podchodzi to pod zwykły płacz.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Nie popadaj w paranoje Naprawdę ustawionego/oddanego meczu to na oczy nie widziałeś, uwierz mi.
Andy przegrywa od stanu 1:3 w 3 decydującym secie 3 razy pod rząd swój serwis...a w ostatnim gemie gra jak Ula Radwańska ? ???? Mam duże wątpliwości co do prawdy najprawdziwszej o tym meczu...

Otrzymane punkty reputacji: +13
daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Nie popadaj w paranoje ???? Naprawdę ustawionego/oddanego meczu to na oczy nie widziałeś, uwierz mi.

Murray nieostatni raz przegrał przez to, że był wycofany. Na Wimbledonie 2014 też mu oddał mecz?

Żeby nie było - ja zaś jestem zwolennikiem teorii spiskowych w tenisie, lecz nie tam, gdzie podchodzi to pod zwykły płacz.
zgadzam się. W sporcie nie wszystkie niespodzianki są dziełem ustawek. Kiedyś buków nie było a niespodzianki też się zdarzały.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Andy przegrywa od stanu 1:3 w 3 decydującym secie 3 razy pod rząd swój serwis...a w ostatnim gemie gra jak Ula Radwańska ? ???? Mam duże wątpliwości co prawdy najprawdziwszej o tym meczu...
Gdzieś tam wcześniej pisałem, że chłopak pijany gra. Nie wiem co się dziwicie :cool:

qlimaxerr 245

qlimaxerr

Użytkownik
Atletico - Guarani SP
biore za grosze:
over 3.5 @4.5
Guarani win @4.33
over 16.5 rr @1.9
Guarani over 1.5 gola @3.4

Otrzymane punkty reputacji: +1
qlimaxerr 245

qlimaxerr

Użytkownik
Jak Smyczek to przelamie to ma ten mecz, co najmniej set i nie wierze ze to nie ustawione
Smyczek mecz @17
Smyczek 2 set @3.5

V 1,1K

viren

Użytkownik
Murray to teraz pipa I pantofel bedzie na komende zony sie zwijal dzieciaki przewijal
A ze przy okazji mozna na ewakuacji dorobic
Bedzie przegrywal jak zloto

verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Gratulacje panowie Rexona 3;0 ograbilismy buka dzisiaj ???? a tymczasem lodziarze na lod! Flyers zaczyna jak ktos chce moge dac linka do HD

verti 3,4K

verti

Forum VIP
TSV Stein Reinisch - SC Karlsdorf Typ: over 5.5 @ 1.83 w bet365 ✅ 2-5
HIF Karlskrona - Alingsas HK Typ: remis @ 7.00 w bet365 ⛔ 32-26
Hallman Wiedeń - Kapfenberg Typ: Kapfenberg +14.5 @ 1.86 w bet365 ✅ 71-75
Hiszpania U21 - Norwegia U21 Typ: Hiszpania wygra 1 połowę @ 1.95 w bet365 ✅ 1-0
Tindastoll - Keflavik Typ: Tindastoll wygra różnicą 21 punktów lub więcej @ 3.00 w bet365 ✅ 98-68
Też gram! :]
Rexona/Ades wygra 3-0 @ 2.50 w bet365 przy stanie 14-13 w 1 secie. ✅ 3-0
Dzisiaj to by było na tyle :]

Otrzymane punkty reputacji: +22
qlimaxerr 245

qlimaxerr

Użytkownik
Ktos kto sie zna na tenisie i oglada ten mecz, czy ten Kyrgios nie robi wszystkiego zeby ten Smyczek wygral? czy mi sie tak tylko wydaje? nie znam sie bardzo na tenisie, ale patrzac na to co sie dzieje to Smyczek moze przegrac tylko z tym jak slaby jest i nie uda mu sie wygrac mimo ze przeciwnik sie podklada, nawet ludzie opuszczaja kort powoli ;D

verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Flyers 1.85 (3way) bet365 panowie grac gopoki gola niema Flyers walczy o play offy i od poczatku siedza na nich izi mecz imo, zagralem pre tera dokaldam polecam jak ktos chce linka HD mam

V 1,1K

viren

Użytkownik
Final ATP Miaami
Zeballos vs Dzumhur bedzie jak tak dalej pojdzie ????
W ogole z tym Zeballosem to kogos powalilo
jak mozna dokladac zawodnika w ktorejs tam rundzie
Rozumiem w pierwszej ale bez jaj jak na final ktos nie wyjdzie tez wystawia jakiegos koguta z kwalifikacji? Nie wyszedl Federer na druga runde = jego rywal ma wolny los proste a tu jakies upychanie leszczy ktorzy na dodatek sie znaja i robia ustawki

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom