Zrobil jeszcze podwojne, ze DelPo wygral 6-0? widzialem 2 ze swojej przewagi na jego ????Pella niby zapomniał jak się gra, ale Del Potro prezentuje piękny tenis.
Forma będzie rosnąć, cieszy powrót takiego zawodnika.
Brawo Amadeusz, 6:0 na DelPo złapane po 5,00. Dołączasz do grona użytkowników, których opinie szanuję .
Chlopie nigdy nie ma na takim poziomie 6/0 6/0. Nawet Djokovic daje gema zawsze. Nie wiem czemu Raoniciowi nie dal w 2 secie ????Myślicie że da radę powtórzyć 6:0? ????
Złapałem po 18,00 za drobne ????
Pella bardzo się starał, ale trafił na lepszego.Imho Pella gema ugra.
DW 6-1
1/5
Kurs: 1,50
bet365
Dlaczego grasz na Spurs?Grajcie na Sacramento póki jeszcze kursy są w miarę spoko. NBA jakby coś
Można ustawić jakieś automatyczne rozliczanie postów w tym temacie? ???? Bo nie chcę mi się z rana siedzieć i wertować tych wszystkich stron.
Sacramento to Kings. Gram, bo uważam, że wygrają. Minnesota jest słabym zespołem, Kingsi zresztą też, ale w dzisiejszym spotkaniu mniej. Jak chcesz to graj ze mną, jak nie to nie, ale w razie ewentualnej porażki wiń tylko siebie pozdroDlaczego grasz na Spurs?
No tak myślałem o jednych a napisałem drugich. Chciałem wiedzieć tylko jakie masz argumenty przemawiające za nimi, nie lubię grać w ciemno a meczu nie oglądam. PozdroSacramento to Kings. Gram, bo uważam, że wygrają. Minnesota jest słabym zespołem, Kingsi zresztą też, ale w dzisiejszym spotkaniu mniej. Jak chcesz to graj ze mną, jak nie to nie, ale w razie ewentualnej porażki wiń tylko siebie pozdro
Utah bez szans. Houston to juz spokojnie weźmie. Duże value było w tym kursiePięknie zlapane 2,75 na Atlante siedzi, liczę że Utah się jeszcze przebudzi, a Minnesota mimo że jet słaba powinna to wziąć
rozliczam już, bo minuta do końca i 20 punktów przewagi atlanty, a ja powoli idę w kimę.Atlanta Hawks wygra mecz @2.20 bet365
Oglądam to, myślę, że Wizardsi nawet jak wrócą na prowadzenie , to w ostatniej kwarcie to oddadzą.
Przepraszam, oni są na prowadzeniu ???? chodziło mi o to, że nawet jakby powiększyli przewagę.
Miałem grać na Houston, Ale pomyślałem sobie nie i zacząłem się doszukiwać drugiej strony ehhUtah bez szans. Houston to juz spokojnie weźmie. Duże value było w tym kursie
Ja tak miałem z Pistons i ostatecznie wybrałem Bulls handi -3,5 i teraz nerwówka bedzie ((Miałem grać na Houston, Ale pomyślałem sobie nie i zacząłem się doszukiwać drugiej strony ehh