>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Pella niby zapomniał jak się gra, ale Del Potro prezentuje piękny tenis.
Forma będzie rosnąć, cieszy powrót takiego zawodnika.
Brawo Amadeusz, 6:0 na DelPo złapane po 5,00. Dołączasz do grona użytkowników, których opinie szanuję ;).

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Pella niby zapomniał jak się gra, ale Del Potro prezentuje piękny tenis.
Forma będzie rosnąć, cieszy powrót takiego zawodnika.
Brawo Amadeusz, 6:0 na DelPo złapane po 5,00. Dołączasz do grona użytkowników, których opinie szanuję ;).
Zrobil jeszcze podwojne, ze DelPo wygral 6-0? widzialem 2 ze swojej przewagi na jego ????
Monaco niezle zaczal. Dodig nawet dobrze gra, oprocz meczu z Granollersem ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Grajcie na Sacramento póki jeszcze kursy są w miarę spoko. NBA jakby coś
Można ustawić jakieś automatyczne rozliczanie postów w tym temacie? ???? Bo nie chcę mi się z rana siedzieć i wertować tych wszystkich stron.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Tak, tam Pella miał przewagę i zrobił dwa dfy z rzędu.
Wizards to są cymboły, postawiłem na nich i od razu run 3:14 na koniec kwarty ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Myślicie że da radę powtórzyć 6:0? ????
Złapałem po 18,00 za drobne ????
⛔⛔⛔ :cool:
Chlopie nigdy nie ma na takim poziomie 6/0 6/0. Nawet Djokovic daje gema zawsze. Nie wiem czemu Raoniciowi nie dal w 2 secie ????
@Ksznicz
Wlasnie mialem napisac, ze Samper z Roca dzisiaj graja duzo lepiej niz ostatnio.

Otrzymane punkty reputacji: +1
ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Imho Pella gema ugra.
DW 6-1
1/5 ⛔
Kurs: 1,50
bet365
Pella bardzo się starał, ale trafił na lepszego.

Roca Batalla/Samper-Montana, set 1.
Kurs : 4,00
Stawka : 1,5/5
bet365

Niby ogórki, ale od czasu do czasu coś grają... Może seta złapią, po takim kursie próbuję.

szef10 216

szef10

Użytkownik
Grajcie na Sacramento póki jeszcze kursy są w miarę spoko. NBA jakby coś

Można ustawić jakieś automatyczne rozliczanie postów w tym temacie? ???? Bo nie chcę mi się z rana siedzieć i wertować tych wszystkich stron.
Dlaczego grasz na Spurs?

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Dlaczego grasz na Spurs?
Sacramento to Kings. Gram, bo uważam, że wygrają. Minnesota jest słabym zespołem, Kingsi zresztą też, ale w dzisiejszym spotkaniu mniej. Jak chcesz to graj ze mną, jak nie to nie, ale w razie ewentualnej porażki wiń tylko siebie :p pozdro

quintana 425

quintana

Użytkownik
Chicago Bulls - 4,5 @ 1,86 Bet365
Bullsi na razie fatalnie w obronie, a w ataku nawet nieźle, bo zero strat i jak na nich punktują w normie. W przerwie dostaną opieprz od trenera, będą bronić lepiej i pokryją handi spokojnie. Drugą sprawą jest słaba rotacja Knicks i na razie PorzinsGOD&#39;owi siedzi wszystko, to się niedługo zmieni.

szef10 216

szef10

Użytkownik
Sacramento to Kings. Gram, bo uważam, że wygrają. Minnesota jest słabym zespołem, Kingsi zresztą też, ale w dzisiejszym spotkaniu mniej. Jak chcesz to graj ze mną, jak nie to nie, ale w razie ewentualnej porażki wiń tylko siebie :p pozdro
No tak myślałem o jednych a napisałem drugich. Chciałem wiedzieć tylko jakie masz argumenty przemawiające za nimi, nie lubię grać w ciemno a meczu nie oglądam. Pozdro

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Pięknie zlapane 2,75 na Atlante siedzi, liczę że Utah się jeszcze przebudzi, a Minnesota mimo że jet słaba powinna to wziąć

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Vrljic wróciła z 0:4 na 3:4 i Heisen wzięła medicala. Chorwatka w tym czasie ćwiczyła serwis, żeby zaraz się połamać ???? Te kobity to są zabawne czasami.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Atlanta Hawks wygra mecz @2.20 bet365
Oglądam to, myślę, że Wizardsi nawet jak wrócą na prowadzenie , to w ostatniej kwarcie to oddadzą.
Przepraszam, oni są na prowadzeniu ???? chodziło mi o to, że nawet jakby powiększyli przewagę.
✅ rozliczam już, bo minuta do końca i 20 punktów przewagi atlanty, a ja powoli idę w kimę.
DO WSZYSTKICH CO MAJĄ MINNESOTE ZAGRANĄ :
Może to być błąd co napiszę, ale radziłbym zamykać. Minnesota już nie raz zagrała dobre pierwsze połówki i fatalne drugie. Ja sam mam postawione Sacramento i wydaje mi się, że ten typ wejdzie. Rondo dziś chce wygrać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom