>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
verti 3,4K

verti

Forum VIP
Csurgoi - Veszprem Typ: Veszprem -9.5 @ 2.50 w bet365 ⛔ 22-31
Biorę powiększone handi. Veszprem dzisiaj tylko bez Nilssona i Sliskovicia. Reszta gwiazd na czele z Nagym jest dostępna do grania. Csurgoi kiepska ekipa. Można powiedzieć, że trochę z braku laku znaleźli się w TOP6. Teraz w każdym meczu czeka ich raczej porażka.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Kukushkin 2 set 2,37 @ Bet365
Sądze, że warto. Przed chwilą przegrał swoje podanie na przewagi, więc się wkurzy i zaraz przełamie. Po co mu nerwówka w trzecim secie.

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
No zobaczymy co pokaze Mikhail, dobre jest to, ze po statach Souza nie wyglada zle.

Kuku
% 1 serwisu - 77
% 2 serwisu - 45

a Souza
% 1 serwisu - 70
% 2 serwisu - 54

Wczesniejszy gem Souza w ogole nie trafial jedynka i lapal punkty po 2 serwisie. Mysle, ze jednak mimo wszystko zaraz sie to wszystko obroci i Kazach wygra jeszcze seta, a kurs juz 3,75 bet365

@Anderson
Powiem Ci tak, ze moze jeszcze jakby kurs byl niski, ale ja podbilem po te 3,40 jeszcze, bo moim zdaniem on zaraz przelamie. Souza juz zrobil DFa na 30/40, ale sie obronil, kolejny BP

KUKU 2 set 6-4 bet365 6,50

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Za bardzo ufacie Kukuszkinowi, to nie jest typ zawodnika, który potrafi zagrać cały mecz na równym, wysokim poziomie, więc nie zdziwię się, jak Souza ugra tego seta. Ale powodzenia, bo ten mecz mnie ni grzeje ni ziębi.

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Dzisiaj praktycznie bez zadnej wiekszej niespodzianki. Tie Break ma racje, ze Zeballos moze cos powalczyc, ale wydaje mi sie, ze jednak przegra.
A co myslicie o Fritzu? On ostatnio jakby troche gorsza dyspozycja. Wydaje mi sie, ze tam moze byc roznie jednak
Wczoraj z Kickerem sie troche meczyl, wczesniej odprawial zawodnikow bardzo gladko Taylor
Kuku mial chyba break pointa, aby zrobic 6-4 ale trudno. Teraz jestem zdania, ze nie po to wracal z 1-4, aby przegrac tego seta jednak. He 30-15 i robi dfa na 30-30.
Jak on jest slaby emocjonalnie, psychicznie co wlasnie pokazal to uwali :/ ee jednak to nie WTA.

Za mocno pograny i to parokrotnie i za duze emocje sa :grin:

Ito - Rubin
Kursy totalnie się odwróciły i dogiem jest Rubin, można zagrać po @2.10 &lt; forma przemawia.
Stary Rubin jest slabiutki, z niego nic nie bedzie. Ito jest przynajmniej regularny, a on robi glupie bledy, widzialem go juz troche razy i z tenisa ATP to on nie zawojuje.

D 0

dutra

Gość
Ito - Rubin
Kursy totalnie się odwróciły i dogiem jest Rubin, można zagrać po @2.10 &lt; forma przemawia.

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
On ma 20 lat. Już to stwierdzasz?
Stary i mial byc przecinek, zaadresowane do kolegi.
Widzialem go juz wiele razy i moim zdaniem on sie bedzie blakac na podobnym poziomie. Nie ma warunkow, bo jest dosc niski - 178cm. Ma slabe podanie, dobrze sie porusza, na returnie nawet, na tych hala w USA robil wyniki jakies na challenger, ale bez szalu. Raz pamietam z Paulem odwrocil calkowicie przegrany mecz z jakiegos stanu 5-1 w 2 secie. Teraz co go obserwuje, to przegrana z Grothem (rzeczywiscie on Wygral z Grothem ale ledwo ???? ), z Chardy prowadzenie w 1 secie i latwo przegral, z Ramem prowadzil i tez przegral.
Do najlepszych troche mu brakuje.
Fritz sie chyba obudzil, 5 dfow zrobil, a teraz cudowne ozdrowienie.
Fritz 1,61
1 set 4,50 bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom