verno
Znawca - Hokej
Haha zagrałem po 5sekundach podwoiłem (przeczucie) za 10sec karny i gol ????
Haha zagrałem po 5sekundach podwoiłem (przeczucie) za 10sec karny i gol ????
Zawisza tego tak nie zostawi..Haha zagrałem po 5sekundach podwoiłem (przeczucie) za 10sec karny i gol ????
z upływem spotkania będą coraz bardziej gnębić Gruzinów, ja jednak zostawię tu over.Hipszania U19 - Gruzja U19; powyżej 11 RR @ 1.8 Bet365
moze byc ciezko ja zgarnalem over 9.5 rr za 2.0 ale nie wiem czy nie zamykac
już 3-1Pogoń - Zagłębie over 3 @ 2.0
Akcja za akcje, coś tu jeszcze wpadnie.
Hipszania U19 - Gruzja U19; powyżej 11 RR @ 1.8 Bet365
CSM Ramnicu Valcea 1.gol @ 2.1 Bet365
uff w 93 bodajrze 10 rzut rozny, bo w 92 machnalem reka i myslalem ze nie weszlo ale na plus na szczescie ;Dz upływem spotkania będą coraz bardziej gnębić Gruzinów, ja jednak zostawię tu over.
na minutę przed końcem, na szczęście zabezpieczyłem się niższym over'em i wyszło na zero u mnieuff w 93 bodajrze 10 rzut rozny, bo w 92 machnalem reka i myslalem ze nie weszlo ale na plus na szczescie ;D
Darts - godz.13:30
John Michael - Ronny Huybrechts
Typ: 2 Kurs: 1.61 Sportingbet
loko walczy o top 8 musza wygrac ten mecz.Nova Novokuybyishevsk - Novosibirsk
TYP:Nova Novokuybyishevsk win 2 set @2.20 bet365
Oni ostatnio graja kolego mega piachloko walczy o top 8 musza wygrac ten mecz.
wiem widzialem ich ostatni mecz to przyjecia nie bylo jednak musza dzisiaj zdobyc punkt zeby sie utrzymac w top 8 w razie wu....Oni ostatnio graja kolego mega piachłatwo ich zagrywka rozstrzelać
![]()
Szczerze mówiąc tam chyba nie wszystkim zależy na tym awansiewiem widzialem ich ostatni mecz to przyjecia nie bylo jednak musza dzisiaj zdobyc punkt zeby sie utrzymac w top 8 w razie wu....