verno
Znawca - Hokej
Haha zagrałem po 5sekundach podwoiłem (przeczucie) za 10sec karny i gol ????
Haha zagrałem po 5sekundach podwoiłem (przeczucie) za 10sec karny i gol ????
Zawisza tego tak nie zostawi..Haha zagrałem po 5sekundach podwoiłem (przeczucie) za 10sec karny i gol ????
z upływem spotkania będą coraz bardziej gnębić Gruzinów, ja jednak zostawię tu over.Hipszania U19 - Gruzja U19; powyżej 11 RR @ 1.8 Bet365
moze byc ciezko ja zgarnalem over 9.5 rr za 2.0 ale nie wiem czy nie zamykac
już 3-1Pogoń - Zagłębie over 3 @ 2.0
Akcja za akcje, coś tu jeszcze wpadnie.
Hipszania U19 - Gruzja U19; powyżej 11 RR @ 1.8 Bet365
CSM Ramnicu Valcea 1.gol @ 2.1 Bet365
uff w 93 bodajrze 10 rzut rozny, bo w 92 machnalem reka i myslalem ze nie weszlo ale na plus na szczescie ;Dz upływem spotkania będą coraz bardziej gnębić Gruzinów, ja jednak zostawię tu over.
na minutę przed końcem, na szczęście zabezpieczyłem się niższym over'em i wyszło na zero u mnieuff w 93 bodajrze 10 rzut rozny, bo w 92 machnalem reka i myslalem ze nie weszlo ale na plus na szczescie ;D
Darts - godz.13:30
John Michael - Ronny Huybrechts
Typ: 2 Kurs: 1.61 Sportingbet
loko walczy o top 8 musza wygrac ten mecz.Nova Novokuybyishevsk - Novosibirsk
TYP:Nova Novokuybyishevsk win 2 set @2.20 bet365
Oni ostatnio graja kolego mega piach łatwo ich zagrywka rozstrzelaćloko walczy o top 8 musza wygrac ten mecz.
wiem widzialem ich ostatni mecz to przyjecia nie bylo jednak musza dzisiaj zdobyc punkt zeby sie utrzymac w top 8 w razie wu....Oni ostatnio graja kolego mega piach łatwo ich zagrywka rozstrzelać
Szczerze mówiąc tam chyba nie wszystkim zależy na tym awansiewiem widzialem ich ostatni mecz to przyjecia nie bylo jednak musza dzisiaj zdobyc punkt zeby sie utrzymac w top 8 w razie wu....