uefowillcox
Użytkownik
Ty zgrywusietrafiony zatopiony buk zarobiony ???? D Tsonga idzie po seta
Oby zrobili ponad 11 punktów, to se odrobie te drobne
Ty zgrywusietrafiony zatopiony buk zarobiony ???? D Tsonga idzie po seta
Haha pisalem wlasnie o 1st secie. O mecz moze vyc ciezko smok schmidt dlugo wchodzi w mecz a losie pierwsze graja dobrze. Pelna zgoda !1 set Kantor/Łosiak @ 2.62 bet365
Pisałem już o tym, Łosiaki bodaj 28/30 wygranych setów, jak nie wygrają pierwszego to pewnie spakują się 0:2. Jak nie wejdzie, to zostanie przerwana bardzooooooo długa ich seria.
No pięknie weszli w mecz ???? 1:6Haha pisalem wlasnie o 1st secie. O mecz moze vyc ciezko smok schmidt dlugo wchodzi w mecz a losie pierwsze graja dobrze. Pelna zgoda !
a czego się mozna innego spodziewać w meczu z tak świetną parą jak Alison/Bruno?Losiaki już 5;1 w plecy dobrze zaczeli ????
Walki! Już jest 7;5 można?mozna ????a czego się mozna innego spodziewać w meczu z tak świetną parą jak Alison/Bruno?
Już remis może jakas niespodzianka będzie kto wie ???? Sercem z Polakami kieszenią z Brazolami xD chociaż ich nei gralem ;xSzkoda, że Kantor tak zaspał na początku, eh ????
Rozliczam 0;4 easyChicago Blackhawks 2way 1.68 bet 365
Brawo, dobry tdobry typ. Ja próbowałem zagrać najpierw za 4, potem za 3,20 potem za 2,30, ale wszystko poblokowali ????Gra ktoś drugi set Serena za 3.2? ????
sam nie grałem bo miałem nadzieję, że Pisia wygra seta. Rozum podpowiadał coś innego.Brawo, dobry tdobry typ. Ja próbowałem zagrać najpierw za 4, potem za 3,20 potem za 2,30, ale wszystko poblokowali ????