>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [15]

Status
Zamknięty.
grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Nie wiem jak można przegrać 3 razy podanie z singlistami, którzy powinni mieć wyj*bane bo grają w singlu, w dodatku ogrywając runde wczesniej Rojera i Tecau ... Jeszcze streama nie ma, co sadzicie ?
Bardzo proszę nie używać wulgaryzmów! //K@mil

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Dla mnie zastanawiający jest fakt, dlaczego w tych deblach nie grają na przewagi, a ewentualny trzeci set to jakieś granie do 10 punktów ?
/edit: Dzięki ????

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Dla mnie zastanawiający jest fakt, dlaczego w tych deblach nie grają na przewagi, a ewentualny trzeci set to jakieś granie do 10 punktów ?
Tylko w meczach wielkoszlemowych i Pucharu Davisa nie obowiązuje zasada &quot;no ad&quot;. W inny przypadkach przy stanie 40-40 jest decydująca piłka. I 3 set jest rozgrywany normalnie.

Otrzymane punkty reputacji: +7
kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Raonic co niszczy Aussie to szok. Jakoś kropli potu nie widać na Kanadyjczyku ????
Kuboty *5:3, 40:15 ????

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Hingis/Mirza już też out :]
To już wiadomo od wczoraj, tak samo jak i Dodigi, jednak ci drudzy to już nie jest taka mega wielka niespodzianka, bo Leo, jak i Delpo stać przecież na bardzo dobrą grę w deblu. U Jedynek wyraźnie nadszedł jakiś lekki kryzys, ale nikt nie potrafi utrzymywać najwyższej formy przez cały rok.
PS. Po co wykorzystać 2 setowe przy swoim serwisie? ????

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Ostatnim razem Murray z LH na hardzie przegral w 2009 roku. Verdasco AO (wtedy Verdasco byl w SF AO). Nie licząc Nadala oczywiście.
1.5 Maraton Murray win ⛔
4-1 w 3 secie było mało dla Murraya..

applause 2,4K

applause

Użytkownik
No to Kuboty pokazały moc, ze sklejką która gra ze sobą 2 raz ???? Gratulacje :!:
Matka powinien grać z Frytką a nie już tak kombinować

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom