>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [13]

Status
Zamknięty.
bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
???? Cedevita - Darussafaka
Darussafaka -4.5 @1.83 bet365
Pierwsza kwarta pod dyktando gości i wydaje mi się że będzie tak do końca. Cedevita miękko w obronie w ofensywie szału nie ma... Turecka drużyna na tle Cedevity prezentuje się przyzwoicie ;)
✅ Można było uniknąć nerwów ale byłoby nudno :grin:
Jeszcze takie coś próbuję
Anadolu Efes - Lokomotiv Kuban
Lokmotiv Kuban @2.35 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +7
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Jouan już przełamał i podtrzymuje swoją dyspozycję z wczoraj. Warto popatrzeć na grę tego zawodnika. Coś niesamowitego. Po takiej przerwie prezentować taki poziom.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Jest czwartek, czyli znowu pora na Premier League! Na razie wrzuciłem jeden bet do działu, jednak polecam śledzić live. Myślę, że będzie można złapać ciekawe linie na maxy, a może i coś innego fajnego wyskoczy.
Over 180-tek Maszyny:
http://forum.bukmacherskie.com/f35/double18-128045.html#post5951654
Piękny mecz ze strony Jamesa, a to jeszcze nie koniec.

Maszyna zalicza trzeciego maxa tuż po rewelacyjnym c/o 161!

Przed nami jeszcze kilka ciekawych meczów, polecam!

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Jouan już przełamał i podtrzymuje swoją dyspozycję z wczoraj. Warto popatrzeć na grę tego zawodnika. Coś niesamowitego. Po takiej przerwie prezentować taki poziom.
W następnej rundzie - ewentualnie - ze Stachowskim. To byłby dobry sprawdzian. Na razie wygląda świetnie, ale Pavlasek ma problemy z zepchnięciem rywala do obrony. No a Ward... to tylko Ward.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Hahahalbank 16-15....18-22
Modena w koncu nie popelnia bledow. Smieszny ciapek na libero w tureckiej ekipie. Zacznie sie mecz ale to modena na fali wznoszacej.

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Hahahalbank 16-15....18-22
Modena w koncu nie popelnia bledow. Smieszny ciapek na libero w tureckiej ekipie. Zacznie sie mecz ale to modena na fali wznoszacej.
Tak czy siak uważam, że Halkbank ogarnie jeszcze jednego seta i zakwalifikują się dalej. Modena faluje, dużo zepsutych zagrywek.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom