dabol1
Użytkownik
gładkoset 2 - Berlin Volleys prowadzenie po 20 punktach @1,72 - bet365
równie gładkoOlomouc - Ostrava / Olomouc win @1,90 - bet365
gładkoset 2 - Berlin Volleys prowadzenie po 20 punktach @1,72 - bet365
równie gładkoOlomouc - Ostrava / Olomouc win @1,90 - bet365
Można było uniknąć nerwów ale byłoby nudno :grin:???? Cedevita - Darussafaka
Darussafaka -4.5 @1.83 bet365
Pierwsza kwarta pod dyktando gości i wydaje mi się że będzie tak do końca. Cedevita miękko w obronie w ofensywie szału nie ma... Turecka drużyna na tle Cedevity prezentuje się przyzwoicie
Berlin Volleys -2,5 @2,00 - bet365
Piękny mecz ze strony Jamesa, a to jeszcze nie koniec.Jest czwartek, czyli znowu pora na Premier League! Na razie wrzuciłem jeden bet do działu, jednak polecam śledzić live. Myślę, że będzie można złapać ciekawe linie na maxy, a może i coś innego fajnego wyskoczy.
Over 180-tek Maszyny:
http://forum.bukmacherskie.com/f35/double18-128045.html#post5951654
W następnej rundzie - ewentualnie - ze Stachowskim. To byłby dobry sprawdzian. Na razie wygląda świetnie, ale Pavlasek ma problemy z zepchnięciem rywala do obrony. No a Ward... to tylko Ward.Jouan już przełamał i podtrzymuje swoją dyspozycję z wczoraj. Warto popatrzeć na grę tego zawodnika. Coś niesamowitego. Po takiej przerwie prezentować taki poziom.
2:3R.O'Sullivan vs J.Trump.
O'Sullivan, Ronnie @ 1.61 Marathon
Best of 5
Szkoda, że nie +8 ????Można było uniknąć nerwów ale byłoby nudno
Tak czy siak uważam, że Halkbank ogarnie jeszcze jednego seta i zakwalifikują się dalej. Modena faluje, dużo zepsutych zagrywek.Hahahalbank 16-15....18-22
Modena w koncu nie popelnia bledow. Smieszny ciapek na libero w tureckiej ekipie. Zacznie sie mecz ale to modena na fali wznoszacej.
W jakim elemencie są lepsi? Oglądam mecz i nie dostrzegłem tej wyższości.Nie no, po 2 secie chyba trzeba grać Modenę, są teraz dużo lepsi.
Modena win 3 set @1,72 - bet365
Przede wszystkim lepiej teraz serwująW jakim elemencie są lepsi? Oglądam mecz i nie dostrzegłem tej wyższości.