>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [12]

Status
Zamknięty.
mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
No, a co zły? Przecież to nie był mecz, gdzie obie pary grały patolke, Holenderki zagrały idealnie w ataku, Brazylijki nie mogły nawet pierdnąć + wyszedł brak formy Seixas, która zawiodła w końcówce seta. Jutro pewnie wygrają z Argentynkami.
Jutro Dalhasser wezmie rewanż, za te porażki z Brazylijczykami w JuEsEj.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Szkoda, myślałem, że teraz wystawią kursy na plaże, ale jak wstanę to liczę, że na Dalhaussera będzie @ 1.80 i typ typem zakończę ten dziwny turniej, choć chyba wyczyni Larrisy nic nie będzie wstanie przebić w tym roku.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
W meczu Detroit/Bucks mimo trafienia 15/21 zza łuku co jest chorym wynikiem tylko 108 w dwie kwarty. Na linii 212 to praktycznie musi być under bo utrzymanie takiej skuteczności jest niemożliwe. Bucks też jadą na skuteczności 55% z gry. Nie wydaje mi się aby tam się taka skuteczność utrzymała.
Za to Warriors dzisiaj strasznie blado w ofensywie.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
W meczu Detroit/Bucks mimo trafienia 15/21 zza łuku co jest chorym wynikiem tylko 108 w dwie kwarty. Na linii 212 to praktycznie musi być under bo utrzymanie takiej skuteczności jest niemożliwe. Bucks też jadą na skuteczności 55% z gry. Nie wydaje mi się aby tam się taka skuteczność utrzymała.
Za to Warriors dzisiaj strasznie blado w ofensywie.
✅ iiiiiiiiiizzzzzziiiiiiii

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Co OKC odjebało w końcówce to szok. Gdyby zrobili ze dwie asysty więcej w 4q to pewnie byłbym nawet zadowolony, a tak zapewne Curry weźmie top scorera i asyst nie wyrobią :]
No wiedziałem *****, Durant fouled out, Curry 2 FT i -1 do Duranta :]
Zajebiście :]. Curry top scorer.
Niesamowite w jaki sposób Thunder to przejebali, bo o &quot;przegraniu&quot; tu nie może być miejsca.

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
witam
zaczynamy dziś
Trikala U19 ₋ PAE AOK Kerkira U19 - Czas 1. bramki Poniżej/Powyżej 75. min Live
Przed i włączając 75. min @ 1.73⛔

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Grajcie ligi juniorskie w Niemczech pierwsze mecze już od 11! Można sporo pieniążków zarobić grając na overy 0,5 lub 1,5 bardzo dużo tam bramek pada jeśli macie dużo wolnych środków do grania to zachęcam jak najbardziej mozecie zarobić całomiesięczną wypłatę w weekend. POLECAM&gt; kursy i mecze dostępne w b365 ,POzdrawiem i życze miłego dnia oby ++++++

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom