>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [12]

Status
Zamknięty.
kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
tutaj jedyny turniej który Delbonis wygrał a chłop ma już 25 lat ???? I nawet tutaj już dostaje bęcki
pomijając, że tego 3 seta być nie powinno :] Cervantes wielka forma od Quito przez Buenos do Sao Paulo ????
gem Delbonis, albo do spania

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Niemki 2:1 (21:14, 14:21, 15:10)
Typowe kobiety, wygrać seta do 14, żeby kolejnego przegrać tak samo. Polki jak zawsze wydygały w TB. Szkoda, że nie było streama bo można byłoby się z Brzostek pośmiać.

Otrzymane punkty reputacji: +4
ted 12,8K

ted

Forum VIP
deszcz, lipa bo Cervantes w gazie, a tak to róznie moze być
Dużo nie pada chyba z tego co widzę? Kort przykryli więc powinni szybko zacząć, ale to jest pech Hiszpana, serwis na mecz i w takim momencie susp. :p

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Dużo nie pada chyba z tego co widzę? Kort przykryli więc powinni szybko zacząć, ale to jest pech Hiszpana, serwis na mecz i w takim momencie susp. :p
przelotny deszczyk
pamiętam miałem taka sytuacje sprzed kilku lat, Challenger, grał Gerard Granollers na którego postawiłem no i było 5*-4 40-30 dla przeciwnika i rain delay, po wznowieniu Gerard wygrał ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Ściągają plandeki, a ten turniej w Sao Paulo czasem kiedyś nie był w hali grany?
Tak, był. W sumie dobrze, że wyszli z hali, bo to nie było granie na piasku. Dwu/trzystrzałowe wymiany najczęściej. Było za szybko.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Jutro pojedynek trzeciej rundy to chyba mecz młodych Brazoli z Łosiakami, będzie co oglądać.
W Marathonie under 78,5 u Agathy i Barbary @ 1.88
W bet365 stoi linia 75,5 to chyba odpowiedniejsza. Rosjanki nigdy nie radziły sobie z Brazylijakami, zawsze to się kończyło 0:2. Dodatkowo bedą miały problemy z zagrywka Barbary i do tego jeszcze Agata niezle zagrywa. Może under zagrozić tylko ich dobry blok, ale raczej szybki mecz tak jak z Juliana i Tajana.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
No no ładnie grają , spokojnie można grać na nich przeciwko Polakom.
Ten mecz może mieć różne oblicza. U naszych to Prudel nie wygląda zbyt mocno. Jeżeli go się męczy zagrywką to potrafi mieć zapaść jak dzisiaj z Brazylijczykami w 2 secie. Dobrze,że w TB się lekko odrodził. U Brazylijczyków znowu Felipe może coś odwalić. Według mnie szanse 60/40 na korzyść gospodarzy, zobaczymy jakie dadzą kursy.
Tak czy inaczej to zarówno Fijałek/Prudel jak i Łosiak/Kantor mają spore szanse na półfinał. Dobrze będzie jak chociaż jedna para wejdzie do strefy medalowej i może jakiś krążek wpadnie.
U dziewczyn jutro Walkenhorst/Ludwig vs Meppelink/Van Iersel będzie ciekawie. Moja ulubiona żeńska para i mam nadzieję, że pani profesor Ludwig wejdzie do półfinału.

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Barcelona - Olympiakos
Olympiakos @2.80 bet365
Ważny mecz dla obu ekip biorąc pod uwagę ostatnie mecze lepiej prezentuje się drużyna z Grecji dlatego idę w ich kierunku
⛔ Dobra nic z tego już nie będzie... Myślałem że po przerwie chłopaki się ogarną ale nic z tego. Wygląda jakby byli nie przygotowani na dobrą obronę Barcy no i do tego te rzuty za 3pkt gospodarzy...

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Spróbuje sobie over 75.5pkt w meczu Agatha/Barbara vs Ukolova/Birlova @ 1.83 Bet365 lekko.

Otrzymane punkty reputacji: +1
mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Polacy jakby byli w formie to łykli by tych Brazoli bez pierdnięcia. Dwóch gości z którymi nikt nie chciał grać, a najlepiej kiedyś wypowiadał się Ricardo o Filho. Felipe to już w ogóle psychol, który zastopował Evandro. Gdyby nie to, ze Prudel jest tragiczny to byłby łatwy półfinał.
Brazole ograli z trudem Włochów i Austriaków, tu zagrali lepiej, ale też z beznadziejnie grają parą. Ten mecz to bedzie loteriada. Fijałek pójdzie z zagrywką w Felipe i tyle będzie ich widzieć.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom