rogerfede93
Użytkownik
Laura i Kira 2-1 wygrały.Wie ktoś może jak skończył się mecz Polek z Niemkami?
Jacy Ci Bruno/Hevaldo są słabi...
Laura i Kira 2-1 wygrały.Wie ktoś może jak skończył się mecz Polek z Niemkami?
Jacy Ci Bruno/Hevaldo są słabi...
pomijając, że tego 3 seta być nie powinno :] Cervantes wielka forma od Quito przez Buenos do Sao Paulo ????tutaj jedyny turniej który Delbonis wygrał a chłop ma już 25 lat ???? I nawet tutaj już dostaje bęcki
Typowe kobiety, wygrać seta do 14, żeby kolejnego przegrać tak samo. Polki jak zawsze wydygały w TB. Szkoda, że nie było streama bo można byłoby się z Brzostek pośmiać.Niemki 2:1 (21:14, 14:21, 15:10)
deszcz, lipa bo Cervantes w gazie, a tak to róznie moze byćpomijając, że tego 3 seta być nie powinno :] Cervantes wielka forma od Quito przez Buenos do Sao Paulo ????
gem Delbonis, albo do spania
Dużo nie pada chyba z tego co widzę? Kort przykryli więc powinni szybko zacząć, ale to jest pech Hiszpana, serwis na mecz i w takim momencie susp.deszcz, lipa bo Cervantes w gazie, a tak to róznie moze być
Mi Cervantes dopiero po 22 godzinach wygrał drugiego seta z Rolą, także możesz na niego liczyć :razz:deszcz, lipa bo Cervantes w gazie, a tak to róznie moze być
przelotny deszczykDużo nie pada chyba z tego co widzę? Kort przykryli więc powinni szybko zacząć, ale to jest pech Hiszpana, serwis na mecz i w takim momencie susp.
ja tutaj oglądam http://live.robinwidget.com/streaming/free-live-video-streaming-cervantes-delbonis-atp-sao-paulo-tennis-atp-259669.html jakość tragedia ale przynajmniej wgl nei scinataki offtop trochę
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=c2JyY3ZsK2FuY3VkcWdZ&c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufi
korzysta ktoś z tych streamów ? Da się wyłączyć jakoś te kursy ?
Ładnie, jeszcze na koniec Alvaro pokazał świetną obronę czyli jego największy atut i w sumie spokojne zwycięstwo.Alvaro/Felipe win 2 set @1.72
No no ładnie grają , spokojnie można grać na nich przeciwko Polakom.Ładnie, jeszcze na koniec Alvaro pokazał świetną obronę czyli jego największy atut i w sumie spokojne zwycięstwo.
Tak, był. W sumie dobrze, że wyszli z hali, bo to nie było granie na piasku. Dwu/trzystrzałowe wymiany najczęściej. Było za szybko.Ściągają plandeki, a ten turniej w Sao Paulo czasem kiedyś nie był w hali grany?
Ten mecz może mieć różne oblicza. U naszych to Prudel nie wygląda zbyt mocno. Jeżeli go się męczy zagrywką to potrafi mieć zapaść jak dzisiaj z Brazylijczykami w 2 secie. Dobrze,że w TB się lekko odrodził. U Brazylijczyków znowu Felipe może coś odwalić. Według mnie szanse 60/40 na korzyść gospodarzy, zobaczymy jakie dadzą kursy.No no ładnie grają , spokojnie można grać na nich przeciwko Polakom.
Dobra nic z tego już nie będzie... Myślałem że po przerwie chłopaki się ogarną ale nic z tego. Wygląda jakby byli nie przygotowani na dobrą obronę Barcy no i do tego te rzuty za 3pkt gospodarzy...Barcelona - Olympiakos
Olympiakos @2.80 bet365
Ważny mecz dla obu ekip biorąc pod uwagę ostatnie mecze lepiej prezentuje się drużyna z Grecji dlatego idę w ich kierunku