>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [11]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
Hingis/mirza dostaja 7-2 w super tb ...czy seria ponad 40 win z rzedu zostanie przerwana ? nie lada sensacja

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Rachel/Angela 2:0 @ 1.90 bet365
Myślałem, że Chinki są w słabszej formie, ale jest w szoku. Laski ani razu nie przyjęły dobrze zagrywki, zaliczyły już 7 autów i chyba 2 bloki, więc konkretnie.

Otrzymane punkty reputacji: +5
master. 1K

master.

Użytkownik
hingis/mirza dostaja 7-2 w super tb ...czy seria ponad 40 win z rzedu zostanie przerwana ? nie lada sensacja
Czy ja wiem. Patrząc czysto statystycznie czy też na historie spotkań to może i sensacja, ale jak sie popatrzy na ich gre to już nie bardzo. Porażką śmierdziało już od kilku spotkań

adrianoss 30

adrianoss

Użytkownik
No powiem, że stawiając dziś na over 2,5 liczyłem bardziej na jakieś 2:1 Rapidu, a tu dobijanie w rewanżu ????
Po tym co pokazał Rapid w fazie grupowej (szczególnie w meczach u siebie) sądziłem, że powalczą w tym dwumeczu.

master. 1K

master.

Użytkownik
Radwanska vs Vinci - 1 set over 9.5 gema @ 2.00 B365 ⛔
Tego, że Vinci ugra 4 gemy to sie spodziewałem, ale że Aga tak poleci to już nie

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Lokomotiv +3,5 2 set @1,80 - bet365 ⛔

Lokomotiv zaskakująco dobrze wygląda, a może Volero słabo, pogromu nie będzie

e: to teraz jeszcze Lokomotiv win 2 set dołożę @2,20 - bet365 ⛔

applause 2,4K

applause

Użytkownik
No i lipa, nie będzie meczu MU na TVP Sport bo gra Radwańska
Próbuję Teixera po 1,70 w Bet365 przy 3-0 w 1 secie

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Z taką grą Liverpool leci w następnej rundzie, słabo się to oglądało, Augsburg odpuścił, w sumie nic dziwnego walka o utrzymanie ich czeka w lidze

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom