>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [11]

Status
Zamknięty.
mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Nie przesadzajmy, Kyrgios jest teraz w wielkim gazie i nie sadze zeby wiecej niz 3-4 tenisistow bylo go wstanie pokonac.

ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
Progresja na przełamania w kobiecym tenisie to jest niezły biznes. Kursy oscylują w okolicy 2,50 w Bet365, a panie łamią się nierzadko jak zapałki. Chociażby w trwającym meczu Zheng z Ostapenko ;)
E: Polecam też zagrać progresję na stratę podania przez Baghdatisa. Gość już 8 DF popełnił, a w drugim secie Bautista nie będzie już tak litościwy.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Tenis ziemny - ATP Acapulco
Bautista-Agut R. - Baghdatis M. LIVE 5:7
Bautista-Agut R. 1,94 PinnacleSports ⛔
@Edit: I od razu Hiszpan przełamany w 2 secie ???? . Na live poszła kontra -5,5 gemów.

Wynik: 5:7 0:6

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Borger/Buthe @ 2.50 bet365
Jak Niemki przegrają to im serdecznie gratuluję przegrać z najsłabsza parą cyklu.

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Bagieta jest w gazie, wydaje mi sie ze nie wypusci juz tego meczu. W tym roku mam pecha co do tego zawodnika, jak obstawiam jego to przegrywa, jak przeciwnika to wygrywa. Zauwazylem jednak gdy idzie mu od poczatku to raczej nie wypuszcza meczu z rak i wygrywa, natomiast w przegranych meczach nie idzie mu od pierwszej pilki i nie ulega to zmienia w trakcie meczu.

ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
Baghdatis dalej bardzo kiepsko serwuje, ale Bautista dzisiaj bez życia, więc lepiej odpuścić jakąkolwiek grę w stronę Hiszpana już.

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Ładnie tam sędzie wydrukował tie-break u Włoszek, atak po łapach w out, ale punkt dla Niemek ????

piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
&quot;Pewniak&quot; po 1.20 to to nie jest wiec stawka nie najwyzsza. Kurs za duzy, teraz przelamanie to jeszcze dokladam
Ja też właśnie pograłem Kohlshchreibera i zobaczymy, narazie trochę się bawią w WTA, chociaż teraz Niemiec łatwo utrzymał - zobaczymy jak będzie, ale ja złapałem 3,15 i to już satysfakcjonujący kurs był dla mnie :cool:

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Typowe dziadowanie Kolby :]. Gema wcześniej miał 30:15 przy podaniu Wawrinki, teraz łamie się z 30:0.
Następny set 2:6 jakieś.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom