>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [11]

Status
Zamknięty.
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Plaża i ostatni trebel
http://forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2016-a-128945-3.html#post5945069

Trochę mało czasu na zagranie. Około 20 już ruszy pierwszy mecz.
✅✅✅
Wszystko zabite. Singiel @ 2.10, mocny 4 pak i tutaj mamy 1 zwrot, więc @ 1.68 bez problemu i na koniec trebel @ 2.58 również wygrany.

Na razie w Brazylii 100% skuteczności i oby tak dalej.

Otrzymane punkty reputacji: +2
oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Berdych win 2. gem @5,5 (bet3 65) za 20zł ⛔ Tomek miałeś *0:40 ...
i lecimy z progresją na trzy pierwsze gemy serwisowe Nicka
no i ostatni etap: Berdych 6. gem @4,00 za 60zł ⛔

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Czy tylko ja zwróciłem uwagę, że Kyrgios się trzyma za plecy? Pajacuje, czy serio może coś mu być? Bo jeśli tak, to trzeba szybko grać na Tomka.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Nie wierzę w drugą na przestrzeni tygodnia porażkę Berdycha z Kyrgiosem, dla gracza jego pokroju będzie to upokorzenie jakby dostał publicznie penisem w czoło. Gram Berdycha po 1,90@ w Bet365 przy 2-0 dla Nicka w 1 secie :!:

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Czy tylko ja zwróciłem uwagę, że Kyrgios się trzyma za plecy? Pajacuje, czy serio może coś mu być? Bo jeśli tak, to trzeba szybko grać na Tomka.
Idolem Kyrgiosa jest Murray, także idąc tym tropem pewnie nic mu nie jest.

Otrzymane punkty reputacji: +1
rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
idolem Kyrgiosa jest Murray, także idąc tym tropem pewnie nic mu nie jest.
Chyba nie do końca idolem (konkretnie to słowo nie padło, popraw mnie, jeśli się mylę). Ale serio wygląda, jakby coś mu tam przeszkadzało. Oglądasz?

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Dobra, Grek po prostu pajacuje. Nie radzę słuchać kolegów grających na Tomka, to kompletna pipka. Nick go tutaj rozniesie. Pozdrawiam. ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Chyba nie do końca idolem (konkretnie to słowo nie padło, popraw mnie, jeśli się mylę). Ale serio wygląda, jakby coś mu tam przeszkadzało. Oglądasz?
bardziej humorystycznie to napisałem. gestykulacje i płacz między punktami to była specjalność młodego Andy&#39;ego, a jak dochodziło do wymian to z reguły był kosmos

tak, oglądam. ciężko coś stwierdzić, bo sama gra nie idzie w parze z jego zachowaniem. pozostaje śledzić

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Nie wyglada na takiego co by mial kreczowac.. Berdych poki co bez szans na przeamanie w ogole, nawet sie nie zblizy pewnie do BP.
e// Chyba ze Kyrgios mu sam pomoze, bo Czech z dzisiejsza gra w zyciu nie przelamie sam rywala.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Nie no, Berdych to jest prze agent, wieczny przegryw, jak nie wygra z Kyrgiosem to się poskładam ze smiechu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom