Baqu
Forum VIP
100% racji że był rotacyjny aczkolwiek chłop chce wmówić że był totalnie ezerwowy.no przeciez sklad byl dosc rotacyjny, info latalo duzo wczesniej i bylo widac po przyplywie gotowki, ze typ Babka jest bardzo dobry, na dodatek wszedl wiec nie wiem w czym problem?
100 razy wole takie info niz te gowniane analizy na forum niczym nie poparte albo pisane pod dany typ.
Dajcie na luz.
Czy typ był dobry? Zależy jak na to patrzeć w sumie to dość oczywiste że każdy wygrany jest dobry stąd moje szczerze gratulacje aczkolwiek po przebiegu spotkania uważam że wygrana gospodarczy była raczej fartowna a niżeli uzyskana dzięki temu że przeciwnik był słabszy lub / albo miał gorszy skład.
Kompletnie nie rozumiem oburzenia. Wygląda na to że ego niektórych osób jest tak wielkie iż nawet nie można im wytknąć pisania nieprawdy. Kiedy mi ktoś zwrócił uwagę w temacie o lidze australijskiej grzecznie przeprosiłem i uczę się na błędach. Nikt nie jest idealny ale takie szczeniackie pisanie "xD" czy bełkot czy że jestem ekspertem od Colo Colo. A kto mnie tak nazwał? On ? Ekspertem to jest Bartek Rabij a nie ja ale Babek pewnie nie ma pojęcia kto to jest i o czym był portal Radio Brazylia. Wystarczyło wejść w dzienniki czilijskie i go sprawdzić i to zrobiłem. Wygląda teraz jak John Cenna stojący na scenie bez majtek.
Post automatycznie złączony:
Dane z oficjalnego dziennika, jednego z największych na świecie oraz z livescore to dane z dupy ?Podajesz argumenty z dupy i tyle. Instytut danych z dupy - swoje statystyki sprowadziłes do zdania, że ten mecz 9 na 10, czy ile tam powinni wygrać goście.
Post automatycznie złączony:
Czy zauważyłeś żebym się odnosił do Twojego tematu ? Przecież ja nawet nie wiem że ty prowadzisz temat dziku. Odniosłem się do wpisu w tym temacie więc się teraz nie wybielaj i nie przekierowuj rozmowy na jakiś kompletnie inny post.Ja w swoim temacie podałem źródło, każdy mógł ocenić czy to rezerwy czy nie. Dla mnie (i nie tylko) grał w mocno rezerwowym składzie - takiego sformułowania uzylem w temacie.
Jeżeli takiego sformułowania użyłeś w temacie to brawo dla Ciebie, dlaczego więc użyłeś innego w tym temacie ?
Kurs 3.30 to było zajebiste value, do tego do przerwy duża przewaga gospodarzy, więc kurs nawet w przerwie był typowo pod nazwę, co zresztą przełożyło się na 2 i 3 gola dla home.
Oczywiście i gratulacje gdyż typ wygrany. Już trzy razy to napisałem ile razy jeszcze mam napisać żebyś zrozumiał?
Ostatnia edycja: