Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Arsenal Londyn - Hull City
1 @1,44
over 0,5 HT @1,57
Bet365 Arsenal w całkiem solidnym składzie, na własnym boisku powinien spokojnie porobić Tygrysy. Bronią tego trofeum więc traktują je poważnie, z resztą jeśli tutaj się potkną to czeka ich powtórzony mecz a to mało sprzyjająca sytuacja w kontekście Premier League.
Od początku meczu duża przewaga. Mają sytuację, gra nie wychodzi za trzydziesty metr od bramki Hull.
Maiken
Northug
Jak jutro dadzą Pettera z jakimś Vylegzhaninem w parze to do razu na Ruska. O ile finisz ma dobry to na dystansie kaleczy niemiłosiernie. Pójdzie jutro tempo to popłynie.
Niestety z Welbeckiem i Walcottem w składzie ciężko o dobrą skuteczność. Wejdą pewnie zmiennicy i Arsenal coś wciśnie, bo głupotą byłoby jechać na dodatkowy mecz do Hull.
Można spokojnie pograć 7 rzutów rożnych dla Arsenalu - 1,25 bet365. Kurs nie powala, ale zawsze to do przodu.
strasznie dziwnie spotkanie Galata-Vakifbank
Galata w 4 secie z 16-11 oddaje seta 18-25.
Niemniej patrząc na przebieg
Galata po 3,25 na mecz 2/5 jako value
jak ja to uwielbiam, wczoraj z Tobą grałem i 0/5
dziś 1 typ, odpuszczam i co... bedzie wygrana :;/:
u mnie poszedł tripel
Arsenal głową w mur.... + Arsenal do 9 rożnych + TB u Kravchuka AKO 8
bet365
Arsenal Londyn - Hull City
1 @1,44
over 0,5 HT @1,57
Bet365 Arsenal w całkiem solidnym składzie, na własnym boisku powinien spokojnie porobić Tygrysy. Bronią tego trofeum więc traktują je poważnie, z resztą jeśli tutaj się potkną to czeka ich powtórzony mecz a to mało sprzyjająca sytuacja w kontekście Premier League.
Od początku meczu duża przewaga. Mają sytuację, gra nie wychodzi za trzydziesty metr od bramki Hull.
Oni za trzy dni będą grać z Barceloną ????
Z innej beczki. Tak beznadziejnego, ale to beznadziejnego tenisa jaki prezentuje Paire to nie widziałem chyba nigdy w ATP.
Nawet Dżej Dżej w swoich pamiętnych bojach z Novikovem i Gonzalezem grał lepiej.
Siódmy gem, a facet nie wygrał ANI JEDNEJ wymiany.
Benułka per teraz w swoim stylu, kumback is real.
Ryzykuje banknot z Mieszkiem na jego wygraną @ 10
kurs z buku w którym będzie najwyższy w tym przypadku b e t 3 6 5