>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [10]

Status
Zamknięty.
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Lech coś grał w pierwszej połowie? Po 6,00 opłaca się pograć?
Totalnie nic.
Bardzo dużo niedokładnych podań, które natychmiast lądowały albo na aucie, albo przy nogach rywali. Bardzo słabe zgranie, nie mówiąc o tworzeniu jakichkolwiek sytuacji. Jak strzelą gola to będzie dla mnie niespodzianka, aczkolwiek po przerwie może się coś zmienić. Niemniej wydaje mi się, że max remis dla Lecha, bo Podbeskidzie gra nieźle, po przerwie pewnie bardziej zamurują.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Totalnie nic.
Bardzo dużo niedokładnych podań, które natychmiast lądowały albo na aucie, albo przy nogach rywali. Bardzo słabe zgranie, nie mówiąc o tworzeniu jakichkolwiek sytuacji. Jak strzelą gola to będzie dla mnie niespodzianka, aczkolwiek po przerwie może się coś zmienić. Niemniej wydaje mi się, że max remis dla Lecha, bo Podbeskidzie gra nieźle, po przerwie pewnie bardziej zamurują.
DNB po 4,33 jest a jakby na to nie patrzeć Podbeskidzie to jest tragiczna drużyna więc w drugiej połowie to różnie to może być z ich grą.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
DNB po 4,33 jest a jakby na to nie patrzeć Podbeskidzie to jest tragiczna drużyna więc w drugiej połowie to różnie to może być z ich grą.
Nie sugeruj się 1 meczem z Lechią, bo bez dwóch czerwonych może wynik byłby korzystny dla Podbeskidzia. (wszak 0-0 do przerwy)
U siebie potrafili już nieraz odbierać punkty lepszym rywalom.

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Betsafe chyba się pomylił czy jak?! Chris Gutierrez - Timur Valiev under 2,5 rundy i aż 2.35?! Wchodzę i to grubiej. Krótka piłka Rusek to maszyna w stójce 40% skończeń przed czasem, jego rywal może i słaby leszcz, ale 63% skończeń ma. Ostatnio każdy z nich decyzję, więc teraz powinno być odwrotnie.

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Betsafe chyba się pomylił czy jak?! Chris Gutierrez - Timur Valiev under 2,5 rundy i aż 2.35?!
2.50 unibet
Mirnyi M./Huey T. - Marach O./Martin F. (6:3, 1:3*) @ 1.55 Unibet ⛔ 5:10
Raczej meczowy TB będzie, jedno przełamanie na korzyść Marachów w 2nd secie
/edit: dokładam @ 1.85 ⛔ 5:10
Marachy grają na małego Filipińczyka, i to jest ich broń niestety. Z drugiej strony idą piłki na dwumetrowego Martina przy siatce, więc nie tędy droga. Może się uda.
/edit2: zero wyciągniętych wniosków, piłki na grającego przy siatce Martina = izi punkty

sebolo 207

sebolo

Użytkownik
Bet366-1
Kaizer Chiefs v Supersport United Typ : Powyżej 0.5 @ 1.36 ( 0 : 0 ) &#39;49
PSV v Heracles Typ : PSV 8 RR @ 1.44 ( 6: 0 ) &#39;37

AKO : 1.96

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Joao Souza @ 1,95
Bet365
Warto. Gra u siebie, rok temu zrobił tutaj życiówkę (półfinał). Carballes Baena solidny grajek, ale myślę, że jak będzie siedział serwis w deciderze to Joao go powiezie.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Co końcówka w meczu Alba - Fraport Frankfurt ???? . Najpierw Theodore piękna trójka na remis, a teraz Taylor odpowiada i Alba znów +3 na 1,1 przed końcem. ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom