>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [10]

Status
Zamknięty.
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Dolgo oddał mecz walkowerem. Nadal w półfinale

Mają zacząć grać w Rio nie wcześniej jak o 1.15 naszego czasu.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
nie wiem dlaczego próbujesz iść w strone Chardego, dla mnie Potro jest fav tego meczu, widać, że czuje gre i jedzie na swiezosci tak samo jak niegdys nadal dochodzac do bodajże finału ze Zjebalosem. Tu moze go zatrzymac tylko bulgar pod warunkiem, że bedzie mu sie chciało grać, bo z Dzuhmurem przyspieszał dopiero w Lacostowskich gemach, dla mnie Potro jest faworytem, a na pewno faworytem na pierwszego seta
Fakty są takie że Del Potro od roku nie rozegrał żadnego poważnego spotkania, bo takie meczyki z Kudla czy Smithem nie są żadnym wyznacznikiem. Chardy jest regularny i solidny, i to może tutaj wystarczyć. 3 lata temu pokonał Del Potro na AO więc teraz by nie mógł? Chardy wydaje się być bardziej racjonalnym wyborem

charlson 226

charlson

Użytkownik
Thiem jest takim dzikiem, że głowa mała, szkoda, że Dolgo odpuścił. Żeby nie było, że bez buka, oglądałem wczoraj Chardyego w deblu, wiem, że to nie to samo co singiel, ale serwisowo wyglądał słabiej niż Paes, gram lekko Delpo dla emocji i mojej sympatii do niego. @2.1 bet365 ✅

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Smyczek jest dla mnie zyciowym looserem ale dzis moze przejsc do annalow 1000bp a lamie sie przy pierwszym. Querrey raczej juz to bierze.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Sie dziwic ze chlop cale zycie po za top 100i nic nie osiagnal i nie osiagnie jak sie dwa razy lamie z 40-15 z drewnem bez formy.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Wiecie, że Raajev Ram 3 razy pokonał już kiedyś Dimitrova ;)?
Grajcie coś jutro w meczu Kyrgiosa i Berdycha? Ja tam nie tykam tego. Dla mnie NO BET podobnie jak zaraz JMDP z Chardym, wielki sprawdzian dla obu. JMDP pokonał ogórków, a Chardy mocno średnio w tym roku...

charlson 226

charlson

Użytkownik
Wiecie, że Raajev Ram 3 razy pokonał już kiedyś Dimitrova ;)?
Grajcie coś jutro w meczu Kyrgiosa i Berdycha? Ja tam nie tykam tego. Dla mnie NO BET podobnie jak zaraz JMDP z Chardym, wielki sprawdzian dla obu. JMDP pokonał ogórkó, a Chardy mocno średnio...
ja low bet na Kyrgiosa przyatakuje, Berdych słabo wyglądał przeciwko Zverevowi, a Nick jest od niego lepszy, a styl gry podobny, wystarczy, że Berdych będzie troszkę mniej trafiał 1 serwisem i jego rywal powinien brać ten mecz
Niech będzie Nadal vs Thiem, znowu Thiema przyatakuje ???? swoją drogą dwa tytuły pod rząd w takich turniejach to będzie już wyczyn

midel 189

midel

Użytkownik
ja low bet na Kyrgiosa przyatakuje, Berdych słabo wyglądał przeciwko Zverevowi, a Nick jest od niego lepszy, a styl gry podobny, wystarczy, że Berdych będzie troszkę mniej trafiał 1 serwisem i jego rywal powinien brać ten mecz

Niech będzie Nadal vs Thiem, znowu Thiema przyatakuje ???? swoją drogą dwa tytuły pod rząd w takich turniejach to będzie już wyczyn
Mam podobne przemyślenia co do Berdycha. Wczoraj gdyby Alex nie przespał początku 3 seta, gdy Berdych nie trafiał 1 to pewnie jutro byłby półfinał młodych-gniewnych.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Widzicie jaki oklep zbiera poki co Saville z gosciem ranking 1100 cos ? ???? Ciekawe czy sie ogarnie. Kurs kusi , ale sobie daruje

ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
Ale mnie zirytowało zachowanie Chardy&#39;ego. Kłócił się, że Del Potro za późno wziął challenge, a jak powtórki pokazały, że był aut to dalej miał jeszcze coś do powiedzenia. Francuz to kolejna tenisowa święta krowa, Argentyńczyk skromnością bije go na głowę. Na razie Delpo bardzo fajnie, przyjemnie ogląda się te jego crossy forehandowe posyłane z ogromną mocą ;)
A co do Thiema to dawno już bukmacherzy tak się nie popisali z kursami jak w przypadku tego spotkania. Ogromne value było ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom