applause
Użytkownik
Polecam śledzić : https://twitter.com/rioopenoficial?lang=pl na bieżąco informująPanowie, jak w Rio bo accuweather nie oddaje wszystkiego, a z komórki piszę. Dzięki
Polecam śledzić : https://twitter.com/rioopenoficial?lang=pl na bieżąco informująPanowie, jak w Rio bo accuweather nie oddaje wszystkiego, a z komórki piszę. Dzięki
Laboral Kutaxa 1.74 bet365
Trochę nerwów w końcówce, ale w sumie to pod kontrolą.Caja Laboral @ 2,2
Bet365
Polecam. Wezmą to spokojnie imo.
Fakty są takie że Del Potro od roku nie rozegrał żadnego poważnego spotkania, bo takie meczyki z Kudla czy Smithem nie są żadnym wyznacznikiem. Chardy jest regularny i solidny, i to może tutaj wystarczyć. 3 lata temu pokonał Del Potro na AO więc teraz by nie mógł? Chardy wydaje się być bardziej racjonalnym wyboremnie wiem dlaczego próbujesz iść w strone Chardego, dla mnie Potro jest fav tego meczu, widać, że czuje gre i jedzie na swiezosci tak samo jak niegdys nadal dochodzac do bodajże finału ze Zjebalosem. Tu moze go zatrzymac tylko bulgar pod warunkiem, że bedzie mu sie chciało grać, bo z Dzuhmurem przyspieszał dopiero w Lacostowskich gemach, dla mnie Potro jest faworytem, a na pewno faworytem na pierwszego seta
ostatni gem to w sumie kwintesencja smyczkowatościSmyczek jest dla mnie zyciowym looserem ale dzis moze przejsc do annalow 1000bp a lamie sie przy pierwszym. Querrey raczej juz to bierze.
ja low bet na Kyrgiosa przyatakuje, Berdych słabo wyglądał przeciwko Zverevowi, a Nick jest od niego lepszy, a styl gry podobny, wystarczy, że Berdych będzie troszkę mniej trafiał 1 serwisem i jego rywal powinien brać ten meczWiecie, że Raajev Ram 3 razy pokonał już kiedyś Dimitrova ?
Grajcie coś jutro w meczu Kyrgiosa i Berdycha? Ja tam nie tykam tego. Dla mnie NO BET podobnie jak zaraz JMDP z Chardym, wielki sprawdzian dla obu. JMDP pokonał ogórkó, a Chardy mocno średnio...
Mam podobne przemyślenia co do Berdycha. Wczoraj gdyby Alex nie przespał początku 3 seta, gdy Berdych nie trafiał 1 to pewnie jutro byłby półfinał młodych-gniewnych.ja low bet na Kyrgiosa przyatakuje, Berdych słabo wyglądał przeciwko Zverevowi, a Nick jest od niego lepszy, a styl gry podobny, wystarczy, że Berdych będzie troszkę mniej trafiał 1 serwisem i jego rywal powinien brać ten mecz
Niech będzie Nadal vs Thiem, znowu Thiema przyatakuje ???? swoją drogą dwa tytuły pod rząd w takich turniejach to będzie już wyczyn