>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [10]

Status
Zamknięty.
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
#7 Minnesota Wild - Chicago Blackhawks over 5 OT 1,80 Bet365 - 4j
Grane pre, powinno być trochę bramek ???? Z obu stron konkretni zawodnicy. Będą jeszcze typy na LIVE ????
e: Dumba 1-0 ????
e: Vanek 2-0 :cool:

applause 2,4K

applause

Użytkownik
✅✅✅ 2-6, 6-2, 6-2

Od drugiego seta poszło łatwo. Swoją drogą w wieku prawie 3# lat jeszcze wygrywa turniej. Wielka sprawa i ogromna radość.
Pamiętam jak wygrała RG a na jest zwycięstwo był kurs 501. Teraz to że wygrywa taka babcia to nie świadczy dobrze o WTA :grin:

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Rosa Radom - Stelmet Zielona Góra
bet365
Można spróbować Rosa Radom +8.0 @1.83. Fajną formę prezentują na turnieju i łatwo skóry nie sprzedadzą w finale. W dodatku Bost kontuzjowany więc trener Filipovski powinien go oszczędzać.
✅ Należało im się jak mało komu

Otrzymane punkty reputacji: +1
kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
20:00 Snooker (5:3)
N.Robertson vs R.O&#39;Sullivan
Łącznie frejmów: Powyżej 15.5 @ 1.90 Marathon
Dla mnie must bet na wieczór. Nie wierzę, że runner-up nie zdobędzie minimum 7 partii.
⛔
5:3 ▶ 5:9 ????
Idealne podsumowanie meczu ▶ https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12733625_1079630538725353_3367648380528469515_n.jpg?oh=53ecd7fcb7018981dc3698dd1ee29594&amp;amp;oe=576DB751
2-6, 6-2, 6-2
Od drugiego seta poszło łatwo. Swoją drogą w wieku prawie 36 lat jeszcze wygrywa turniej. Wielka sprawa i ogromna radość.
coś cicho siedziałeś po 1st secie :cool:

Minnesota v Szikago, NHL HD
https://www.youtube.com/watch?v=BnVwOAilJks&amp;amp;feature=youtu.be

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kurde, myślałem o overze Davisa jeszcze a fajne cyfry kręci.
Dobry moment na pobranie Thunder.
OKC @ 2,25
Bet365
Jestem niezwykle spokojny. JR foul trouble, a jego tróje (które mu dziś siedzą) mogą być kluczowe w końcówce jak dojdzie do crunch time.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Ale Minnesota gra :eek: Naprawdę miło popatrzeć, już 3-0. Czekać tylko aż Chicago zacznie i będzie genialny mecz.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Ale Minnesota gra :eek: Naprawdę miło popatrzeć, już 3-0. Czekać tylko aż Chicago zacznie i będzie genialny mecz.
Dzikusy się w pore obudzili, jak chcą zagrać w finałach.... ale Hawks, trochę i tak słabo dzisiaj.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Dzikusy się w pore obudzili, jak chcą zagrać w finałach.... ale Hawks, trochę i tak słabo dzisiaj.
Z taką grą to wejdą. Kolejne szanse mają, brakło teraz centymetrów. Teraz 5 na 4 więc może coś wcisną, Hawks nie istnieją, a do tego masa błędów.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Hawks, to chyba wolą sobie zagrać jakiś meczyk na swoich śmieciach zagrać, bo tutaj w ogóle grają piach. Szkoda tylko, bo kibicuję im ale i w NHL też czasem są dziwne te mecze.... ????

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Jak tak patrzę to to 2,55 na Thunder też do pobrania. Ja już nie podbijam po raz trzeci, ale na chłodny rozum - JR 3 faule, Irving kompletnie nieaktywny, całą grę robi LeBron, nadzwyczajnie dobrze Rysiek Jefferson z ławki.
Jak OKC poprawią rotacje w defensywie (tak, jak zrobili to z GSW) po przerwie to wezmą to spokojnie.
Dopiero teraz się zorientowałem, że Kyrie w ogóle poszedł do szatni (miałem problemy ze streamem). To już w ogóle do pobrania.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom