Musi szybko leb ogarnac bo spocona jest do lykniecia jeszcze w tym secie.Rogers po przelamaniu w 2 secie myslala ze juz sie mecz wygral. Jeczydupa przebija tylko a ona robi bledy
seta przegrala nie czarujmy sieRogers 2 set 1.61 bet live
Nie ma innej opcji. Polamala sie przez durne bledy ale gra milion razy lepiej plus schiavone bez serwisu.
E: rogers 2 set 3.5 bet365 dokladka
Wloszka ma wynik tylko po bledach jankeski. Sama gra kupe a jankeska od durnego woleja wywala jak leci.
41' i 73'Porto strzeli w obydwu połowach @3,25 lekko
35'
Co sie ta mloda obsrala to ja nie mam pytan. Brejk i wygladanka na 2-0 i od tego bledu szambo. Blad blad siatka aut siatka i w kolo macieju :| czy ktos baby zrozumie ?seta przegrala nie czarujmy sie
4:2 i jeszcze czasu zostało ????#4 Penguins - Sabres over 5 1,875 Bet365 - 3j
Tym razem Ci weszło, wszystko spoko, tylko po cholere grać na zwrot ? Nie lepiej poczekać na 4.5 po lepszym kursie / lub zagrać pre ?4:2 i jeszcze czasu zostało ????
tak czy siak, musieli 5 strzelić, więc wolałbym 4.5 zagrać niż potem marudzić "bo zwrot"????
Można i tak, każdy ma inny styl. Najważniejsze, że weszło.
????Tym razem Ci weszło
Można i tak, każdy ma inny styl. Najważniejsze, że weszło.tylko po cholere grać na zwrot ? Nie lepiej poczekać na 4.5 po lepszym kursie / lub zagrać pre ?
chyba pomału trzeba przeprosić Rogera bo dobrego beta widziałCo sie ta mloda obsrala to ja nie mam pytan. Brejk i wygladanka na 2-0 i od tego bledu szambo. Blad blad siatka aut siatka i w kolo macieju :| czy ktos baby zrozumie ?
Wloszka doswiadczeniem to wziela a mloda ...no nic miala wszystko by wygrac obsrala sie po brejku w 2secie. Jestem ciekaw czy ram sie postawi samowi.chyba pomału trzeba przeprosić Rogera bo dobrego beta widział
Nie ważne jak, ważne, że typ rogera jest wygrywający ????Wloszka doswiadczeniem to wziela a mloda ...no nic miala wszystko by wygrac obsrala sie po brejku w 2secie. Jestem ciekaw czy ram sie postawi samowi.