dabol1
Użytkownik
gładko wszystko ????Lotos Trefl win 1 set @1,61
Lotos Trefl +1,5 @1,57
Lotos Trefl win mecz @2,25
bet365 według mnie warto
gładko wszystko ????Lotos Trefl win 1 set @1,61
Lotos Trefl +1,5 @1,57
Lotos Trefl win mecz @2,25
bet365 według mnie warto
O supervisora poprosił, bo nie podobało mu się jak go Kliżan piłką po punkcie ustrzelił, a stołkowy nawet nie zwrócił uwagi. Swoją drogą widzę kolejny raz jak sobie ten sędzia nie radzi.Hehe czemu ja nie jestem zdziwiony ???? Jak idzie w piach zakład to tenisista gra do końca i choćby miał grać żenująco to i tak gra do końca i jest minus ale jak już coś może wejść i dać możliwości to... Mahut prosi o lekarza ????
i co teraz? Zamykać ratować jakiś zysk czy czekać i ryzykować ehh
edit. hmm już grają, ale widziałem kątem oka, że siedzieli chwilę... Szlachta, o co chodziło?
O supervisora poprosił, bo nie podobało mu się jak go Kliżan piłką po punkcie ustrzelił, a stołkowy nawet nie zwrócił uwagi. Swoją drogą widzę kolejny raz jak sobie ten sędzia nie radzi.
Chisnall wiecej maksow @ 1.90 bet365, Dave to maszynka do robienia maksow, na razie ma strate 1 maksa, spokojnie do odrobienia.
Gorzej z jego psychiką. Komentator zastanawia się jak będzie wyglądał uścisk dłoni po meczu.Dziękuję za bardzo cenną informację! Rozumuje z tego i z tego co widzę na korcie, że Mahut wcale nie zamierza kreczować, gra, biega, zaciska pięść po wygranych piłkach. Oby dograli normalnie do końca ????
ŁatwoJames Wade wiecej maksow @ 1.80 bet365, zaraz poczatek meczu, Wade ostatnio duzo lepiej wyglada, czesto rzuca. Przeciwnik slaby mecz w pierwszej rundzie, slaba srednia, raptem 1 maks. Wcale sie nie zdziwie jak tu nie rzuci ani jednego. James spokojnie tutaj ze 2-3 powinien rzucic.
Jutro trzeba będzie na live poczekać do stanu 6:0 5:0 40:0 z Monfilsem/Kohlschreiberem i wtedy dopiero zagrać Alinką ???? .To raczej Klizan jest niesamowity, drugi dzien z rzedu wygrywa przegrany mecz.Kopalnia zlota.