>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na Żywo - Dyskusja [4]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
&lt;table&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td class=&quot;tname-home logo-enable&quot;&gt;Saratov&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;current-result&quot;&gt;-&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;tname-away logo-enable&quot;&gt;Strasbourg powyżej 171,5 @1,9
http://www.flashscore.pl/mecz/zqzpHFyL/#&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;wszystko już jest wyjaśnione i nie ma czego bronić, można przeprowadzić porządny trening ( osobiście gram też overek 179,5 @3,6)

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
&lt;table&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td class=&quot;tname-home logo-enable&quot;&gt;Saratov&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;current-result&quot;&gt;-&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;tname-away logo-enable&quot;&gt;Strasbourg powyżej 171,5 @1,9
http://www.flashscore.pl/mecz/zqzpHFyL/#&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;wszystko już jest wyjaśnione i nie ma czego bronić, można przeprowadzić porządny trening ( osobiście gram też overek 179,5 @3,6)
Osobiście odradzam tego typu mecze. Francuska drużyna nie jest mocno overowa, lubi zamulać tempo i mało realne jest to aby poszli na wymiany 3 za 3, linia głównie ustawiona przez offens Avtodora.

wladcasmieci 948

wladcasmieci

Użytkownik
Forfang obejmie prowadzenie @ 2.40 ⛔ [365]
Świetny był w każdym skoku tutaj. Więc są argumenty.
AHA. ????
No to super warunki.
Dobra cieżkie warunki są. Więc spróbuje jeszcze:

Tande liderem po pierwszej serii @ 1.60 [365] ⛔

To sie zabawiłem. Loteriada dzisiaj tak jak pisałem w dziale. Nie ma co szaleć.

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Belogorie wygra mecz @2,00 - Bet365

Skra wygra mecz @ 1,75 -Bet365

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Skra może wygrać 3:0, Rzeszów po raz drugi upokorzony w ciągu tygodnia. Paszycki miał jeden dobry sezon w Cuprum i to wszystko. To nie jest zawodnik na I szóstkę, no może dla Cuprum, Częstochowy czy Olsztyna ale nie dla drużyny co gra o mistrzostwo oraz w lidze mistrzów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom