>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na Żywo - Dyskusja [4]

Status
Zamknięty.
maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Żadnych typów z piłeczki, no jakże tak można... ale ja również narazie nie ruszam kopanej.
Próbuję dość sporego kursiwa, widzę naprawdę dwa potężne value tutaj, może potem jakoś popróbujecie zamykać. To pozostawiam Wam, ja daję suche typki ????

[LIVE 0-1]
Badmiton, Thailand Masters
Heo Kwank H. - Saensomboonsuk T.
Hee Heo Kwank win @ 2,75 Bet365 ⛔
Cieniuteńko koreańczyk, nawet przez chwilę nie dał rady

Południowokoreańczyk był faworytem tej gry (1,40 pre), za jego rywalem przemawia tylko fakt, iż gra na własnej ziemi. Pierwszego nasz zawodnik przegrał, ale teraz wydaje się że uspokoił się i mogę z czystym sumieniem polecić grę na jego końcowe zwycięstwo.
[LIVE 0-0]
Badmiton, Thailand Masters
Zulkiffli Zulf. - Son W. H.
Son pierwszy set @ 2,75 Bet365 ✅
Wystarczyło trochę skupienia i odwrócił pierwszego seta, 17-21.

Podobna sytuacja, faworyt daje póki co ciała z młodym Malezyjczykiem, także kolejny reprezentant Korei Południowej wart jest zaryzykowania pieniążków.

Powodzenia, korzystajcie i reputujcie.

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Sergent na razie liderem, co prawda mało kolarzy ukończyło już czasówkę, ale wynik moim zdaniem bardzo solidny. W TOP15 powinien spokojnie być, może nawet TOP10.

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Joao Sousa set 2 ✅✅✅
3,15 Unibet

Mecz bardzo wyrownany, 2 ostatnie mecz rowniez konczyly sie w 3 setach. Warto po takim kursie.

e/ dokladam mecz na Souse 2,18 Unibet ⛔⛔⛔

Beznadziejnie wyglada Bautista i nie wiem czy pozbiera sie na 3 set bo Sousa mega sie nakrecil.

helenagomez 50

helenagomez

Użytkownik
Akragas v Foggia - powyżej 6.5 rożnych - 1.95 - bet365
Foggia mocno cisnie powinni sami zrobic tą linie, a Akragas też z kontry coś nabiją.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Dobry ;)
Na dobry początek dubelek : Muller - Cilic over 10,5 gema w pierwszym secie ✅+ Quentin - Chiudinelli 1 pierwszy set @2,84 ⛔ unibet Tragedia co pograł odkąd na niego postawiłem, do tego przegranego tb ledwo dociągnął.
e : Chłopie, ten post na dole to do mnie?

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Kolego wyżej co to ma być?
Wrzucasz tutaj typy gdzie jeden już jest dawno rozstrzygnięty przed twoim postem, a w drugim w momencie podania jest 4-3 dla twojego zawodnika
Jaki to ma sens? Cytować potem swój post z dopiskiem ✅ i pytaniem kto pobrał?

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Ktos ogarniajacy kobieca siatkowke powie cos o meczu Baku z Zurichem? Kursy na gospodynie spore a narazie ogladam i nie widze zeby odstawaly. Tymbardziej patrze na ich wyniki u siebie w tegorocznej edycji LM i 3/3 w tym pokonaly m.in Dynamo Kazan.
Kursy przed meczem ok.7 teraz juz spadly na ok.4 ale nadal to ciekawie wyglada. Nawet jesli goscie to duzo silniejsza druzyna to przeciez na wyjezdzie przegrac moga.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Jak ktoś lubi teorie spiskowe. To AC Abano - San Paolo Padova powinno się skończyć 2-0 @ 4.33 ⛔ (aktualnie 1-0 do przerwy, czyli zgodnie z planem, o czym pisałem w dziale z calcio).
/Mecz poszedł w drugą stronę. 1-2 (1-0). HT/FT wykręcone. Warto sobie dodać do zakładek ten mecz. W przyszłości może się dziać ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom