>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

typy miszy

M 7

misza19

Użytkownik
Ostatnio idzie mi całkiem fajnie, gram niemal tylko single (czasem double), więc postanowiłem założyć tutaj temat.
Na dziś:
:hokej: Ingolstadt - Krefeld 1 (@1,80) ✅
???? ŁKS Łódź - Polpharma Stargard 1 (@5,00) ⛔
Wcześniej zagrałem jeszcze, ale już trwa:
⚽ Perth - Central Coast 2 (@1,90) ✅
Typ na ŁKS jest trochę ryzykowny i po części jest spowodowany bardzo wysokim kursem na Łodzian, ale nie jest też bezzasadny. Co prawda, zajmują oni ostatnie miejsce w lidze, ale ekipa ze Stargardu jest zaledwie o dwa miejsca wyżej i ma na koncie jedno zwycięstwo więcej. Uważam, że warto zaryzykować za rozsądną stawkę.
Dodam jeszcze, że grywam za dość niskie stawki (zazwyczaj od 10 do 20 zł), bo bukmacherkę traktuję jako sposób na podreperowanie studenckiego budżetu, w którym liczy się każdy grosz.
Kupony trafione 1
Kupony nietrafione 0
Zysk/strata:
✅ 8,71 zł

M 7

misza19

Użytkownik
Za radę kolegi zagrałem jeszcze:
:hokej: Spartak Moskwa - Avangard Omsk 2 (@1,83) ⛔
edit: jest nauczka, że nie należy grać typów bezpodstawnie poleconych...
kupony trafione 2
kupony nietrafione 2
Zysk/strata:
⛔ 1,58 zł

M 7

misza19

Użytkownik
W dzień wyszło niemal na zero, więc tragedii nie ma, ale nie ma się także z czego cieszyć. NHL ostatnio wchodziło ładnie, więc dzisiaj gram trzy mecze. Wszystkie trzydrogowo.
:hokej: Boston Bruins - Florida Panhters 1 (@1,68) ✅
:hokej: San Jose Sharks - Los Angeles Kings 1 (@1,90) ⛔
:hokej: Vancuver Cunucks - Calgary Flames 1 (@1,62) ⛔
PS Celowo nie podaję stawek, aby nikomu nic nie sugerować. Jeżeli ktoś kiedyś zechce skorzystać z moich typów, to niech gra za taką kasę, jaką uzna za rozsądną.

M 7

misza19

Użytkownik
⚽ Celtic (-1) - Kilmarnock 1 (@1,72) ⛔
⚽ Dundee United - Hibernian 1 (@1,85) ✅
⚽ Dunfermline - St. Johnstone 2 (@2,20) ✅
Kupony trafione 5
Kupony nietrafione 5
Zwroty 1
Zysk/strata: ✅ 4,77

M 7

misza19

Użytkownik
⚽ Netanya - Shomna 2 (@2,40) ✅
⚽ Ironi Rishon - Ramat Hasharon 2 (@2,20) ⛔
Kupony trafione 6
Kupony nietrafione 6
Zwroty 1
Zysk/strata: ✅ 8,77

M 7

misza19

Użytkownik
???? Los Angeles Lakes - Chicago Bulls 2 (@1,62) ✅
???? Dallas Mavericks - Miami Heat (-28,5) 2 live! (@1,80) ⛔
???? Dallas Mavericks - Miami Heat (-16,5) 2 live! (@1,83) ⛔
Kurna, zachciało mi się grać na live.
Kupony trafione 10
Kupony nietrafione 8
Zwroty 1
Zysk/strata: ✅ 35,96

M 7

misza19

Użytkownik
Nie napisałem wcześniej, ale zagrałem
⚽ Czy Man United strzeli gola do 28. minuty? Tak (@1,83) ✅
Kupony trafione 11
Kupony nietrafione 8
Zwroty 1

Zysk/strata: ✅ 45,89

M 7

misza19

Użytkownik
Dzisiaj NHL zagrałem szybciej, bo raz, że kursy spadają, a dwa, że może mnie potem nie być. Dzisiaj dość bogata oferta.
Teraz mam trochę czasu, więc napisze krótkie analizy.
:hokej: New York Rangers - New York Islanders 1 (@1,76) ✅
Zaczynam od derbów Nowego Yorku, które miały miejsce także w Wigilie. Wówczas Rangersi ograli Wyspiarzy 4:2. Moim zdaniem takie rozstrzygnięcia padnie także jutro. Zacznę od tego, że drużyna NYR w Konferencji Wschodniej zajmuje 2. miejsce, natomiast NYT 15., czyli ostatnie. Dodatkowo gospodarze jutrzejszego spotkania prezentują obecnie dobrą formę (4 zwycięstwa z rzędu, wcześniej była porażka z mocnym San Jose), natomiast goście dość słabą (2 zwycięstwa, 3 porażki, z tym, że te zwycięstwa były po karnych, m. in. z fatalnie spisującą się Minnesotą). Dodatkowym atutem NYR jest wygrana w ostatnim bezpośrednim pojedynku.

:hokej: Chicago Blackhawks - Columbus Blue Jackets 1 (@1,68) ✅
Najlepsza drużyna Konferencji Zachodniej zmierzy się na własnym lodowisku z ostatnią ekipą tejże konkurencji. Już ten sam fakt nam dużo mówi. No, ale na tym nie poprzestaniemy. Ostatnie pięć spotkań drużyny z Chicago do 4 zwycięstwa (jedno po karnych) i porażka. Ostatnie pięć spotkań Niebieskich Kurtek to 4 porażki i wygrana (po dogrywce). Z tym, że ta wygrana jest ostatnim z serii, bo CBS cztery ostatnie mecze przegrali. idźmy dalej. Chicago gra u siebie bardzo dobrze (3. miejsce w Konferencji). Ostatnie pięć spotkań to cztery wiktorie (jedna po dogrywce) i porażka (po karnych). Z tym, że owa porażka jest ostatnią z serii, więc drużyna ta wygrała u siebie ostatnie cztery mecze. A jak wygląda wyjazdowa forma Columbus? Ano kiepsko. Drużyna ta, mimo że na obcych taflach rozegrała już 16 spotkań to ani razu(!) nie nie zaznała smaku zwycięstwa w regulaminowym czasie gry. Trzy razy udało im się zwyciężyć po dogrywce lub karnych. Pozostałe spotkanie to porażki (tylko dwa po dogrywce/karnych). Ostatnimi czasy, jak na siebie, na wyjazdach spisują się jednak nieźle, bo zanotowali dwa z trzech wspomnianych zwycięstw po dogrywce/karnych i trzy porażki. To jednak nie powinno mieć większego znaczenia. Te kurtki nie są zimowe i Indian nie ogrzeją, ale Indianie poradzą sobie sami.
:hokej: San Jose Sharks - Anaheim Ducks 1 (@1,74) ⛔
Mecz drużyn z Konferencji Zachodniej. Gospodarze zajmują w niej 3. miejsce natomiast goście 14. Niżej jest tylko opisywane wcześniej Columbus. To już na starcie mamy 1:0 dla Rekinów. Spójrzmy może na formę obu ekip. San Jose wygrało 4 spotkania z rzędu (w tym jedno po dogrywce), natomiast goście 4 spotkania z rzędu przegrali (żeby było zabawniej, też jedno po dogrywce). W tym momencie Rekin zjada drugiego Kaczora i jest już 2:0. Prześledźmy teraz spotkania u siebie/na wyjeździe. Rekiny wygrały na własnej tafli 5 ostatnich pojedynków (w tym jedno po dogrywce), natomiast Kaczory 5 ostatnich spotkań na wyjazdach przegrały (oczywiście w tym jedno po dogrywce). W tym momencie mamy już 3:0 dla gospodarzy spotkania i mecz ustawiony. Goście, mimo prób, tego już nie odrobią.

PS Moje &#39;analizy&#39;, jeżeli czytacie, traktujcie z przymrużeniem oka, bo, jak widać, opieram je głównie na statystykach, bo NHL nie oglądam w ogóle (w tym sezonie widziałem może z 10 minut gry). Jednak mam nadzieję, że ktoś się skusi i zagra.
Myślałem też o zagraniu na Vancuver w meczu Edmonton, ale, póki co, sobie odpuściłem. Jeżeli jednak postawię ten mecz, dam znać.

M 7

misza19

Użytkownik
Jednak zdecydowałem się zagrać mecz Canucks z Oilers.
:hokej: Vancouver Canucks - Edmonton Oilers 1 (@1,68) ✅
Moim zdaniem najmniej pewny, choć nie najniższy kursem, mecz, który wybrałem na dzisiejszą noc. Zacznę od tego, że zmierzą się drużyny, które razem występują w Konferencji Zachodniej, odpowiednio 4. i 13. miejsce, na korzyść drużyny gospodarz, więc na razie plusy mamy po stronie gospodarzy. Obie ekipy grają także razem w Dywizji Północno-zachodniej, więc spotykają się w sezonie kilka razy (w tym grali już ze sobą dwukrotnie, obie drużyny odniosły po zwycięstwie, tutaj na remis). Canucks, na przestrzeni całego sezonu, u siebie grali dość słabo, ale ostatnio ich dyspozycja się wyraźnie poprawiła (4 zwycięstwa w 5 spotkaniach), natomiast forma Edmonton w meczach wyjazdowych w ostatnim czasie jest zgoła odmienna, bowiem w 5 spotkaniach ponieśli 4 porażki (dodam, że na przestrzeni całego sezonu awaye ogólnie grają tragicznie, bo w Konferencji Zachodniej gorsze są tylko wspominane Anaheim i Columbus). Forma ostatnich 5 spotkań też wskazuje na Vancouver (3 zwycięstwa i 2 porażki) przy 1 zwycięstwie i 4 porażkach Edmonton. Reasumując, gospodarze może nie grają rewelacyjnie, ale za to goście są słabiutcy. Można grać.

M 7

misza19

Użytkownik
Kupon, jak na mnie, bardzo dziwny, bo wrzucam aż 3 mecze:
:hokej: Coventry Hull 1 (@1,33) ✅
:hokej: Boforos - Boras 1 (@1,30) ✅
:hokej: Rogle - Mora 1 (@1,55) ⛔
AKO @2,70 ⛔
Kupony trafione 15
Kupony nietrafione 11
Zwroty 1

Zysk/strata: ✅ 53,10