>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy loj99..

loj99 530

loj99

Użytkownik
#60# Typ wygrana/przegrana

Stawka: 20zł
Ew Wygrana: 145,40zł ✅

Podsumowanie po 60 typach:

Stawki w sumie (1037,17zł) Wygrane (1803,99zł)

Daje to nam różnicę: 766,82zł na ✅

Trafione 17/60 Pewniaki trafione 8/16

loj99 530

loj99

Użytkownik
#63# Typ wygrana/przegrana

Stawka: 50zł
Ew Wygrana: 0zł oczywiście zawsze 1 mecz xd ⛔

loj99 530

loj99

Użytkownik
#69# Typ wygrana/przegrana

Ew Wygrana: 0zł ⛔

Poezja jak mi idzie same teraz - :

Ew Wygrana: 0zł ⛔

Poezja jak mi idzie same teraz - :[ ale jak taki mecz nie siada jak barca to co sie dziwić.... sędzia ustawił mecz jakby dał żółtą kartke a nie od razu czerwoną to by inaczej to wyglądało....

loj99 530

loj99

Użytkownik
Wznawiamy z potrójnym Gazem ;] Dziś dużo z tenisa i duże stawki. Zachecam do grania i łapania kasy. To co było za mną nie bardzo sie udało. 70 kuponów mało trafionych.., trzeba to zmienić.
Aktualnie bd pod każdym postem pisał aktualny bank na każdy dzień. Postaram się opisywać spotkania krótko i na temat. Zaczynam od 200zł. Tak więc:

BANK: 200zł

Typ:1

2 - 1.36
Ukraina-Polska ✅
spotkanie bez remisu = Polska wygrywając z Ukrainą zapewni awans z 2 albo 1 miejsca, zależy to od Niemców. Ukraina gra o pietruszkę, więc moim zdaniem wystawi paru zawodników z rezerwy. W składzie naszych bd zmienionych 2-3 zawodników.. wraca Kapustka, bd grał Cionek i w środku pola Zieliński. Stawiam tak ostrożnie ponieważ chcę dobrze zacząć od wygrania 1 kuponu. Mam nadzieje, ze się uda.

1 - 1.38
Muller G. - Vesely J. ✅
mecz (krecz=zwrot) = Nie ma co opisywać zastanawiałem się nad 2:0 ale może dojść do tie breaku i wygrania seta Czecha. Kurs do pokrycia.

1 - 1.33
Mannarino A.(-1.5) - Lorenzi P. ✅
setow handicap = Zagrane ostrzej. Lorenzi-emu xd pomyliły się turnieje na trawie nie ma szans z Mannarino... po prostu źle trafił w losowaniu :]

1 - 1.48
Verdasco F.(-1.5) - Estrella Burgos V. ⛔
setow handicap = Przeciwnik Hiszpana miał odpaść w 1 rundzie z Ram ale mecz był dziwny i wygrał. Verdasco ma dość mocny serwis 2:0 prawie pewne.

1 - 1.27
Seppi A. - Jaziri M. ✅
mecz (krecz=zwrot) = Seppi przegrał wczoraj debla coś mu nie idzie ale w Singlu już dobrze sobie radzi. Serw i do siatki często tak gra. Jaziri sobie nie poradzi :]

1 - 1.42
Johnson S. - Millman J. ✅
mecz (krecz=zwrot) = Oglądałem Millmana masakra ledwo wygrał ostatni mecz z Bellucci T., który jest na trawie dnem. Johnson ma mocny serwis nie musze mówić jak to się kończy na trawie. czyste 2:0.

1 - 1.29
Berrer M. - Stebe C.M. = Stebe wraca do tennisa przerwa 2 roczna i od razu Wimbedon? wtf. Berrer w średniej formie na trawie nie da dojśc do słowa przeciwnikowi z tego samego kraju :] ✅
mecz (krecz=zwrot)

1 - 1.34
Larcherde Brito M. - Krejcikova B. ✅
mecz (krecz=zwrot) = Larcherde Brito M. typowa zawodniczka, która czeka na sezon trawiasty. Mocny serwis tym straszy zawodniczki. Łatwa wygrana Portugalki i czysty win.

Kurs: 11,52
Możliwa wygrana: 576zł ⛔
Bank: 150zł

loj99 530

loj99

Użytkownik
Typ 2

2 - 1.53
USA - Argentyna ✅
spotkanie | P.nozna: Copa America = Argentyna zmiecie USA oglądałem gospodarzy turnieju słabo grają. Nie bd się rozpisywał na ten temat czyste z 2:0 dla Argentyny.

2 - 2.00
Ukraina-Polska ✅
mecz | =ww

2:0 - 1.99
Muller G. - Vesely J. ✅
dokladny wynik =ww

2:0 - 1.33
Mannarino A. - Lorenzi P. ✅
dokladny wynik =ww
2:0 - 1.48
Verdasco F. - Estrella Burgos V. ⛔
dokladny wynik =ww
2:0 - 2.07
Johnson S. - Millman J. ✅
dokladny wynik =ww
1 - 1.34
mecz (krecz=zwrot) =ww
1 - 1.15
Berlocq C. - Quinzi G. ✅
mecz (krecz=zwrot) = Berlocq C. dobry w turniejach CHALLENGER
1 - 1.10
Elias G - Nedelko I. ✅
mecz (krecz=zwrot) =Elias G dobry w turniejach CHALLENGER

Kurs: 42,06
Stawka: 10zł
Możliwa wygrana: 420,60zł ⛔
Bank: 140zł

loj99 530

loj99

Użytkownik
Typ 3

1 - 1.16
Querrey S. - Escobedo E. ✅ (pierwszy plusik po przerwie) :]
mecz (krecz=zwrot) = Specjalista od trawy Querrey S. nie bd miał problemów z nn.

1 - 1.28
Youzhny M. - Carreno Busta P. ✅
mecz (krecz=zwrot) = przeciwnik Youzhny M. stwożony do grania na mączce a nie na trawie łatwe zwycięstwo 2:0.

1 - 1.38
Muller G. - Vesely J. ✅
mecz (krecz=zwrot) = ww

Kurs: 2,05
Możliwa wygrana: 102,50zł ✅
Bank: 192,50zł

loj99 530

loj99

Użytkownik
Typ 4
1 - 1.42 ✅
Johnson S. - Millman J.
mecz (krecz=zwrot)
1 - 1.34
mecz (krecz=zwrot)
2 - 1.48
USA - Argentyna ✅
mecz |
nie - 1.48
Irlandia Pln.-Niemcy ✅
1.druzyna strz.gola
2 - 1.29
Ukraina-Polska ✅
spotkanie bez remisu
2.pol. - 1.32
Chorwacja-Hiszpania ✅
wiecej ZK
2.pol. - 1.32
Czechy-Turcja ⛔
wiecej ZK
2 - 1.38
Cuevas P.(-1.5) - Robert S. ⛔
setow handicap
Kurs: 12,93
Stawka: 40zł
Możliwa wygrana: 517,20zł ⛔
Bank: 152,50zł

loj99 530

loj99

Użytkownik
Typ 5
1 - 1.53
Inglot D./Nestor D. - Monroe N./Sitak A.
mecz (krecz=zwrot) = Nie dużo moge na ten temat napisać. Oglądałem tych staruszków Monroe N./Sitak A. i średnio grają na trawie powinni przegrać. Inglot D./Nestor D. pokonali Seepi więc coś muszą grać, więc biorę kurs naprawdę fajny a jak dotąd takie kursy na tym turnieju w deblu siadają najczęściej.
1 - 1.75
Mannarino A. - Seppi A.
mecz (krecz=zwrot) = Ostatnio grali ze sobą okazał lepszy się Mannarino i to pewne 2:0 (6:4 6:4) ale na innych trawach tych (holenderskich). W Nottingham trawy są zupełnie inne troche wolniejsze więc moim zdaniem łatwo bd poskładać Seppiego pokazał to wczoraj Jaziri ale przegrał 2:0.
Typ do pokrycia a kursy idą w gorę taka zmyłka xd
02 - 1.31
Urawa - FC Tokyo
handicap 0:1 = Ostatnie 5 meczy to żal patrzeć na Urawa 2 gole zdobyte i aż 7 straconych grali oczywiście z dobrymi zespołami. Tokyo ma praktycznie jedną z najlepszych obrońców w lidze, którzy na wyjazdach stracili mało goli na 6 meczy tylko jak na ta ligę (2 razu grali u lidera) 5 goli, więc coś o tym świadczy. Kurs 1.31 nie porywa ale jak dają to trzeba brać :]

Tym razem mniej meczy żeby coś powygrywać xd
Kurs: 3,51
Możliwa wygrana: 175,50zł
Bank: 102,50zł

loj99 530

loj99

Użytkownik
Lecimy od nowa: Cel= 1000zł tym razem się może uda mam dużo więcej chęci :]
Początkowy budżet 100zł
1j=10zł
Podsumowania bd robił po 10 typach. Zaczynajmy: