Wróciłem do tematu typujemy wimbledon tylko i wyłącznie !
Na pierwszy ogień mała taśma na 2 dni poparta analizą krótką i mam nadzieje skuteczną. Bank to 200zł. Zaczynamy. Kursy brane z
forbet.
~~001~~
Adrian Mannarino -
Lopez, Feliciano Handicap gemów -5.5 - Do tego typu jestem niemal pewny, ze wejdzie. Adrian musi przylecieć z Antalya gdzie grał finał z Sugita dla mnie przypadkowy bo jego tennis jest masakryczny, dużo błędów, asów nie strzela i najważniejsze dla tego typu to jest to, że załamuje się jak przegrywa np 4:1 i już odpuszcza seta, tak widziałem to w Turcji. Więcej nie warto pisać typ można pograć do singla, Lopez w formie nie do przebicia moim zdaniem w pierwszych meczach jak jeszcze ma siły.
@1,90
Aryna Sabalenka - Irina Khromacheva - młoda Białorusinka radzi sobie na trawie wyjątkowo dobrze, ponieważ ma warunki do takiej szybkiej nawierzchni. Gra kątowo oglądałem ją ostatnio z Ahn moim zdaniem przeciwniczka nie ma co szukać na trawie bo jest typowo pod cegłe.
@1,30
Ying-Ying Duan - Ana Bogdan - Tu opisze mniej. Bogdan znikła dośc znacząco z turniejów rangi
WTA, a za to jej przeciwniczka jest na fali wznoszącej. Bardzo fajnie gra i szybko chce kończyć wymiany. Oglądałem Duan z Halep ostatnio bardzo dobrze grała polecam grać w jej stronę.
@1,35
![No entry :no_entry: ⛔](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/26d4.png)
????
Kei Nishikori - Marco Cecchinato
Ilosć setów 3 sety- Typ dość pewny, bo wiadomo zawsze może coś nie wejść. Włoch typowo jedzie po hajs, prosta sprawa nawet nie będzie walki za dużo.... Japończyk oglądałem filmiki dobrze przygotowuje się do wielkiego szlema a jego przeciwnik jedzie ciągle na mączce no to weźcie mi nie mówcie, że wygra tu choć seta.... to będzie niespodzianka.
@1,30
Timea Babos -
Caroline Wozniacki - Dunka bardzo mocno jak na kobiety gra na trawie i moim zdaniem jest jedną z faworytek choćby do półfinału. Jej przeciwniczka ostatnio bardzo słaba forma. Główny mankament Babos to wyrzucanie piłek na aut. Także oglądałem Wozniacka w ostatnim czasie.
@1,12
Angelique Kerber - Irina Falconi
Irina Falconi wygra seta Nie - jak ktoś mi powie, że kerber gra teraz słabo to lepiej niech nie obstawia. Po pierwsze nie gra na tyle słabo aby nie wygrać ze słabą Falconi, która wiele razy się łamała w kwal. Ostatnio oglądałem kerber i wyciagam wnioski z ostaniego meczu z Kontą. Śpieszyło jej się strasznie a grała dość w miare dorównać koncie na trawie nie lada wyzwanie. Mocno serwowała co jest atutem w damskim tenisie zwłaszcza. Moim zdaniem typ, że kerber wygra bez straty seta jest bardzo realny.
@1,40
Tsvetana Pironkova - Sara Errani - Tu nie ma co opisywać moim zdaniem choć typ mi się wydaje podejrzany bo nie jestem tak pewnien, że Pironkova wytrzyma psychicznie mecz. Ostatnio oglądałem mecz z Safarova i był tam horror. Łamańce jak w babkim tenisie 6:4 a potemn 0:6 i to na trawie. Choć koniec końców myślę, że Errani to typowa cegła, więc większych problemów nie powinna mieć Bułgarka.
@1,18
Karolina Pliskova - Evgeniya Rodina
Evgeniya Rodina wygra seta Nie - Nie muszę tego opisiwać oglądałem ostanie mecze Karoliny i moim zdaniem może ona wygrać cały turniej z takimi serwisami.
@1,35
Ako: 10,411
Stawka: 80zł
Ew. wygrana: 0zł
Moje typy są postawione z oparciem o analizowanie grania i zachowań zawodników.
Oglądałem prawie wszystkich w ostatnim czasie, więc jak typ nie wejdzie to zasługa złego dnia jak to się zwykło mówić w tenisie