>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy - jasmistrz

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Dyscyplina: Snooker, Welsh Open
Spotkanie: Lisowski J. - Duffy A.
Typ: Duffy Adam
Kurs:2,92
Buk:pinnacle
Stawka:1/10
Analiza:
Zaproponuję zagrać na Duffiego, co zrobił na mnie dość spore wrażenie po ostatnim jego meczu kwalifikacyjnym do China Open z Murphym. W tamtym meczu Adam przegrał jedną partią na kuli zielonej. W tym meczu mistrz świata z 2005 roku, nie grał źle (może miał trochę pecha). Popisał się jedną ładną setką, ale kto ostatnio śledzi snookera, to wie że Murphy jest w formie. Czyli wynik przegrywający, ale tylko jednym framem nie jest zły, patrząc w dalsze gry Duffiego. Taką grą jaką widziałem go parę dni temu, ma spokojnie szanse powalczyć z Jackiem. Lisowskiego talent jest niepodważalny, a jego prowadzenie kija, siłę strzału i pewność wbijania powoduje, że buki wystawiają go często jako faworyta. Ale on zawodzi dość systematycznie. Na ostatnie siedem meczów, przegrał dwa, a jeden wygrał tylko jedna partią z dużo niżej notowanym Castle. Sęk w tym, że nie grał z najlepszymi.
Lisowski J. - Leslie M. 4:6 @1.30 3.33
Lisowski J. - Belaied K. 5:0 @1.05 8.44
Lisowski J. - Donaldson S. 3:5 @1.51 2.44
Lisowski J. - Un-Nooh T. 5:0 @1.61 2.19
McManus A. - Lisowski J. 5:2 @2.16 1.63
Lisowski J. - Castle S. 5:4 @1.24 3.73
Ostatnia forma Duffiego przy zawodności faworyzowanego Lisowskiego daje, w mojej ocenie, value na tego pierwszego. Można zagrać +1,5 frama, co w wyścigu do czterech wygranych to sporo, po 1,95 Marathon.

Wynik: 4-0 Lisowski, -1j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, towarzyskie
Spotkanie: SK Brann - Aalesund
Typ: Aalesund
kurs: 2,50
Buk:
Bet365
Stawka:3/10
Analiza:
Spotkanie dwóch drużyn z Norwegii. Oba zaspoły grają w najwyższej klasie rozgrywkowej. Brann skończylo na miejsu ósmym, zaś Aalesund na miejscu czwartym. Niedawno grali między sobą sparing, który skończył się 1:1. Stawiam na te mecz ze względu na zawodników SK Brann wystawionych do dzisiejszego meczu. Trener wystawił juniorów plus tylko dwóch zawodników z pierwszej drużyny. Nie wystawia jedenastki z poprzedniego sparingu, którzy odpoczywają. Drużyna Aalesund pewnie będzie grać jak w każdym sparingu podobnym składem, zawodnicy pierwszej jedenastki, rezerwowi i paru młodzików. W takim zestawieniu dobrze sobie radzą w sparingach. Uważam, że opłaca się na nich zagrać, i że mają sporą szanse wygrać z młodzieżą ich przeciwników. Można poczekać pewnie gdzieś do godziny 13, żeby dowiedzieć się kogo wystawia już na pewno drużyna Aalesund, tylko nie wiadomo co wtedy z kursami.

Wynik:1-1, -3j

Spotkanie: Sognal - IK Start
Typ: Sognal
kurs: 2,20
Buk:
Bet365
Stawka:1/10
Analiza:
To spotkanie stawiam tylko 1 j, bo uważam że więcej się nie opłaca. Drużyna IK Start ma także luki w kadrze na jutrzejszy mecz. Wystawiają debiutanta, paru młodych. Druzyny, patrząc na poprzedni sezon, są na podobnym poziomie. Sognal ma dzięki małej luce w teamie delikatny hendicup.

Wynik: 2-1 Sognal, +1,2j

Spotkanie: Lokomotiv Moskwa - Stromsgodset
Typ: Lokomotiv
kurs: 1,85
Buk:
Marathonbet
Stawka:1,5/10
Analiza:

Już trzeci raz w ostatnich czterech dniach gram przeciwko Norwegom i jeszcze się nie zawiodłem. Wiedząc, że mają taki napięty grafik czekałem aż tylko buki wystawią mecze po rozsądnym kusie i zagram przeciwko Stromsgodste. Grają oni w tym czasie już swój trzeci mecz. Trener wystawia wszystkich zawodników i ich rotuje. W dzisiejszym meczu grało z 5-6 zawodników z pierwszego składu, więc dzisiaj zapewnie nie wystąpią. Na ich miejsce znowu wejdą rezerwowi i młodsi koledzy z zespołu. W Lokomotivie grać będą jak zawsze w towarzyskich szeroką kadrą, a nią radzą sobie bardzo dobrze.

Wynik: 15-0 (!) Lokomotiv, +1,22j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Spotkanie: Malmo FF - Mjallby AIF
Typ: Malmo wins 1st half
Kurs: 2,05
Buk: Bet365
Stawka:1,5j
Analiza:
Po pierwsze składy początkowe:
Malmo
Olsen - Özen, Jansson, Helander, Albornoz - Kroon, Halsti , Johansson, Forsberg -
Molins, Rosenberg
Mjalby
Mattias Asper - Danny Mannervik ,Gudmann Thorisson ,Gbenga Arokoyo ,Wiktor Agardius -Andreas Blomqvist ,Kristian Haynes - David Lofquist ,Patrik Ingelsten ,
Mattias Håkansson - Marcus Ekenberg .
Drużyna Malmo występuje w prawie podstawowej jedenastce, oprócz Ozena sprowadzonego w tym okienku i rezerwowego, który wchodzi notorycznie w meczach- Kroona.
W Majllby gra czterech zawodników sprowadzonych za darmo z innych zespołów, którzy jeszcze się sprawdzają. Ostatnie wyniki podpowiadają, że chyba nie idzie im najlepiej. Napastnik Ekenberg jest zmiennikiem w meczach ligowych, Agardius rezerwowy który wchodzi tylko w razie konieczności. Reszta podstawowy.
Malmo jest najlepszą drużyna Szwedzką, co pokazali wygrywając ligę oraz grę w lidze europejskiej, gdzie polegli ze Swensea. Mjallby zaś skończyło poprzedni sezon ledwo ponad strefą spadkową.
Dodając, że Malmo gra u siebie, różnice oczywistą między tymi dwoma drużynami, oraz w mojej ocenie hendicup związany ze składem obu drużyn, stawiałbym na gospodarzy. Gram do połowy, bo jak wyżej napisałem, te składy są wystawiane na pierwszą połowę, a nie wiem później jak będzie ze zmianami. Gospodarze na ten mecz mają powołaną szeroką kadrę, goście zaś szczupłą, gdzie tam znajduje się jeszcze ze dwóch podstawowych.
Może się przyda jeszcze to, że Malmo ma jutro 104 jubileusz powstania drużyny. Może zarząd zrobi coś zachęcającego dla kibiców, co spowoduje też motywację dla zawodników.

Wynik: 2-1 (0-0) Malmo, -1,5j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Snooker, Welsh Open
Dobry turniej do stawiania. Kto gra faworytów ten jest na sporym plusie. Zero niespodzianek i ako ładnie wchodzą. Sam gram tylko niskie kursy, ale oczywiście niektóre. Tu nie będę się rozpisywać o niskich kursach, tylko wypiszę wyższe które moim zdaniem są zawyżone.
Ford T. - Wattana J. @1,67 Ladbrookers
Guodong X. - White M. @1,95 Pinnacle
Maflin K. - Fu M. @2,75 Sportingbet
Dale D. - Poomjaeng D. @1,68 Pinnacle
Po ostatnich zakładach snookerowych wypisanych tutaj wiem, że nie będzie ze mnie Jewtucha, a tym bardziej Kruka, ale próbujemy!

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, towarzyskie wtorek godz. 13.00
Spotkanie: CSKA Moskwa - Molde
Typ: CSKA Moskwa
Kurs: 1,80
Buk: Fortuna
Stawka: 1,5 j
Analiza:
Zagram już teraz na Rosjan, choć jeszcze żadna z drużyn nie wystawiła składu. CSKA zapewne zagra tak jak dotychczas w sparingach, czyli pomieszani zawodnicy rezerwowi z podstawowymi w różnych połówkach. Nie zmienia to faktu, że będą am grać bardzo dobrzy zawodnicy. Norwegowie mają w czwartek mecz sparingowy, tym razem z Lokomotivem. Domyślam się, stąd ta nieduża stawka, że najlepsi zostaną rozdzieleni na dwie mniej więcej równe części i jedna zagra we wt druga w czw. I tu się dopatruję sporego plusa dla Rosjan. Ogólnie CSKA jest lepsza drużyną od szóstej drużyny tamtego sezonu w lidze norweskiej. Czyli value jest.

Wynik:1-1, -1,5j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Snooker, Welsh Open
Cope J. - Junhui D. @1.19
Hamilton A. - Hang L. @2,23
Dunn M. - Carter A. @1.21
Murphy S. - Steadman C. @1.17
Robertson N. - McLeod R. @1.13

Bingham S. - Un-Nooh T. @3.36
Walden R. - Selt M. @2.73

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Spotkanie: Gelfe - Frej
Typ: Frej +0,5
Kurs: 2,00
Bukmacher:
Bet365
Stawka:1,5
Bardziej gram tu przeciwko gospodarzom niż na drużynę Frej. Niby drużyny różnią się o dwie ligi (Gelfe pierwsza, goście trzecia), ale najważniejsze kto będzie grać z zawodników. Otóż w Gelfe, jak trener sam powiedział, wystawia tych co mało grali na zgrupowaniu albo w ogóle. Jak patrzyłem to gra tylko obrońca David Fallman, jako zawodnik pierwszej drużyny. Reszta to młodzi zawodnicy. Plusem dla gospodarzy jest jeszcze to, że grają u siebie, choć to nie jest taki sam atut jak w meczach ligowych. Myślę, że w takim składzie może im się noga podwinąć nawet z trzecioligowym zespołem.
skład gospodarzy:
Oskar Larsson (MV) - Zakaria Abdullai David Fallman, Skuli Jon Frid Geir, Jonas Olsson - Sive Pekezela Anders Baas, Erik Olsson, Oscar Karlsson - Emil Bellander Dardan Mustafa.
Subs: Erik Svärdström (mV), Christopher Wallander Ianev Emmanuel Ndayishimiye Mark da Silva Lindstrom, Tshutshu Tshakasua.
Za to tu pierwszy skałd podczas ligi (uogólniony):
1
M. Hugosson 12 D. Bernhardsson 6 P. Asp
37&#39; 14
J. Portin 16 D. Fällman 2 O. Mård 17 J. Lantto 7 A. Faltsetas
67&#39; 8
S. Lundevall
9
J. Oremo
20&#39;
23&#39; 10
J. Orlov
77&#39; Trener:
P. Olsson

Zmiany
25
J. Adukor

for
S. Lundevall 89&#39;
18
E. Törnros

for
J. Oremo 90+1&#39;
3
J. Olsson
4
A. Wikström
5
Z. Abdullai
11 S. Phekezela
22
E. Hedvall

Wynik: 1-0 Frej, +1,5j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Dyscyplina: Snooker, Welsh open
Spotkanie: Maguire - Pagett
Typ: Pagett
Kurs: 5,47
Buk: Pinnale
Stawka: 1j
Analiza:
W tym meczu będę stawiać nie na Stephena, choć jest dobrym zawodnikiem i zasłużenie buki wystawiają go jako dużego faworyta, lecz na Pagetta. Powód jest jeden, kłopoty zdrowotne (problem z kręgosłupem) Maguira. To nie jest drobny uraz, lecz taka dolegliwość co mu nie pozwala grać optymalnego dla niego snookera. Rzadko zdarzają się kontuzje w tym sporcie, ale jak są to trzeba korzystać. W tym będę się doszukiwać niespodzianki. Można zagrać i z hendi +2,5 też po niezłym kursie.

Wynik: 4-0 Maguire, -1j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, towarzyskie
Spotkanie: Lokomotiv Moskwa - Molde
Typ: Lokomotiv AH-1
Kurs: 2,38
Stawka:1,5/10j
Analiza:

Lokomotib gra dzisiaj dwa mecze. Jeden z rana, drugi pod wieczór właśnie z Molde. W pierwszym meczu wystawiają połowę zawodników, którzy są na zgrupowaniu, zawodników tych w teorii gorszych. Wieczorem zaś zagra pierwszy skład. Lokomotiv będzie ustawiony w najlepszym składzie. Molde grało dwa dni temu mecz z CSKA. W takim czasie musi być tak, że kilku zawodników na pewno będzie odpoczywać. W składzie wystawionym dzisiaj jest sześciu zawodników. Reszta grała z CSKA. Bardziej tu liczę na drugą połowę, gdzie Norwegowie wymienią cały skład i będą występować rezerwowymi. Czyli Lokomotiv w najlepszym składzie, gdzie są naprawdę dobrym zespołem, kontra zespół gorszy Molde w średnim ustawieniu.

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Dyscyplina: Snooker, Champions League
Spotkanie: Trump - Day
Typ: Trump
Kurs:2,25
Buk: PaddyPower
Stawka:6/10
Godz: 20.00
Analiza:
Jak Trump nie ma złamanej ręki to mega value. Kurs na pewno nie jest adekwatny do możliwości graczy. Kurs powinien być odwrotny i to na Trumpa powinno być 1,5-1,6. Pewnie błąd buka, więc trzeba łapać puki czas. Więcej nie ma co się rozpisywać jak ktoś przynajmniej coś słyszał o snookerze to wie o co chodzi. Jak nie to surebet z wh gdzie tam mają na niego 1,53.

Wynik: 3-0 Day, -6j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, towarzyskie
Spotkanie: Rosenborg - Levanger
Typ: X2
Kurs: 4,50
Buk:4,50
Stawka: 0,5j
Analiza:
Rosenborg podejmuje drużynę z drugiej dywizji. Tu zagram na drużynę dużo mniej znaną. Powód jest jeden - braki w składzie Rosenbrga. W tym tyg są spotkania towarzyskie, więc trochę składu pojechało na mecze reprezentacji. Trener w wywiadzie mówił, że da pograć juniorom. W tym upatruję szanse, która musi być adekwatna do stawki. A co do Levanger to wyczytałem, że mają mokro przed meczem z Rosenborgiem i będą się b starać.

Wynik: 5-2 Rosenborg, -0,5j

Do góry Bottom