>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy - jasmistrz

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Soccer » Russia » Division 2 - West »
Smolensk - FC Piter
typ X2 @1,91 8/10 bwin
typ 2 @3,60 4/10 bwin
grac, bo szybko spadnie
wynik 2:1, u mnie troche odegrane przed meczem na sportingbecie

-12j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Powyżej
Już myślałem, że nikt nie wystawi tego meczu. W ostatnim meczu fix w wykonaniu Piter, mocno spadło przed meczem tydz temu, szczególnie na marathonbecie. Piter stracił bramkę już na początku meczu, wszystkie buki dały wysoki kurs, tylko marathon trzymał nisko.
link do poprzedniego meczu - http://www.oddsportal.com/soccer/russia/division-2-west-2012-2013/fc-piter-murmansk-MuSJ6bAE/
Wygląda na to ze bardzo chcę się utrzymać w tej lidze. Gospodarze o nic nie walczą, a Piter jak wygra będzie już w dobrej sytuacji, jak zremisuje będzie w gorszej wiadomo, ale jeszcze nie w przegranej. Wiadomo to nie jest nic pewnego, ale profilaktyczne value myślę, że warto. Można czekać czy ktoś jeszcze wystawi i śledzić zmiany kursów, ale to zależy od decyzji gracza.

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Soccer » Malaysia » Malaysia FA Cup »
Johor FC - Pahang over2,5 @1,82 10bet
5/10
można też coś pograć na over3,5 po dobrym kursie
over 3,5 bwin 2,5/10j @3,0
push

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Snooker &gt; German Masters
Day R. - Xinlong C.
typ: Day -1,5 frame
kurs: 2.0
Buk: bet365
stawka: 4/10j
Krótki opis bo późno ????
Ryan Day zawodnik średniej klasy światowej. Cały czas grywa z czołowką w Champions League. Więszość tam przegrywa, ale potrafi nawiązać walke. Xinlong zawodnik moim zdaniem po prostu słaby. Rzutem na tasme wywalczyl sobie miejsce w German Masters. Wyniki pokazuja ze z osobami takimi jak Day potrafi wygrac tylko jedna partkie, Wpisywałem go na YB i swoją grą mnie do siebie odrzucił. Dla mnie chinczyk jest dużo gorszy

Wynik w.o. dla Daya
Brcel - Perry
typ: over7.5 frama
kurs:1.87
buk: bet red king
stawka: 2/10j
Obaj panowie sa ostatnio w dobrej formie. Moim zdaniem będzie mecz zaciety, choć i tak bym stawiam na perrego, Brecel wciąż młody talent, potrafi grac w snookera gdzi ostatnio to pokazuje, a jak przegrywa to niewielka iloscia partii. Myslalem żeby postawić w tym meczu century bo kurs 2,2 zacheca, a obaj Panowie w formie spokojnie sa w stanie zrobić.
wynik 5-2 dla Perrego, -2j

Lisowski - Un-nooh
typ:2
kurs:2.38
buk:Betvictor
Stawka; 2/10j
Taj ostatnio ma dobre wyniki w których zaskakuje, Licze tu na niespodzianke

Wynik 5-0, -2j
Mechta - Walker
typ: Walker
kurs: 2.10
buk:expekt
stawka:3/10j
opis w typach dnia

Wynik 5-4 dla Walkera, zysk 3,3j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Piłka nożna &gt; Towarzyskie &gt;
Arka Gdynia - Olimpia Elbląg
typ: X2
Kurs: 1,96
Buk: Betvictor
Stawka: 3/10j
Arka Gdynia dzisiaj gra w drugim składzie. Doświadczeni zawodnicy dzisiaj odpoczywają będąc na jakimś innym treningu. Trener sprawdza młodszych zawodników. Olimpia w pełnym składzie. Kursy spadają

wynik 2-2, zysk 2,88j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Piłka nożna &gt; Towarzyskie
Gryf Wejherowo - Wisła Płock
typ: 2
kurs: 1,90
Buk: Unibet
stawka:3/10j
Wisła ostatnio na sparingach radzi sobie dobrze. Dwa ostatnie mecze mecze z Zabkami i Arka wygrane przy bilansie 7:0. Paru zawodnikow będzie walczyc o dostanie się do druzyny, trener przed meczem oczekuje od wszystkich pelnego zaangażowania. Gryf Wejherowo to druzyna która jest sporo gorsza od Wisly, dlatego uważam ze przy takim kursie warto zagarc.

Wynik 1-1, -3j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Burnett - Walker
typ: Walker
Kurs:2.20
Buk: bet365
stawka:2/10j
Jeden z meczy które na razie można pograć to mecz Burnetta z Walkerem. Obstawiam teraz, bo myślę że do jutra kurs spadnie do około 2,0. Burnett dobry, doświadczony zawodnik. Wygrał poprzedni mecz z Tajem, który nie jest najwyższych lotów. Stawiam na Walkera, bo to jest zawodnik który ma umiejętności żeby, wygrywać z każdym poza pierwszą dziesiątką rankingu. Atuty jego opisałem w poprzednim typie, atuty dzięki którym może wygrać z Burnettem.

Wynik 5-2, -2j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Poomjaeng D. - Guodong X.
typ: Guodong -1,5frame
kurs: 1,67
Buk: Ladbrookers
Guodong &#39;przejechał&#39; dzisiaj po Jimmym White. Chociaż nietrudno ostatnim czasem wygrywać z white, to on to zrobił w ładym stylu, popisując się breakiem 138. Guodong widać że jest w formie i dodając jego umiejętności jakie posiada, myślę że może nie przejedzie ale wygra z Tajem. Ten sympatyczy Taj dzisiaj wygrał z Carterem 5-4, robiąc trzy ładne breaki +50. Carter dzisiaj grał bardzo cieniutko, te cztery partie co wygrał to bardziej przegrał Poomjeang. Z taką ilością błedów co grał dzisiaj nie ma szans wygrać jutro z tak dysponowanym przeciwnikiem, pomimo dzisiejszych ładnych paru podejść.

Wynik 5-4 dla Goudong, -3j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Dott - Davies
typ: Davies
kurs: 2.20
Buk: Sportingbet
Obaj Panowie to dość solidni zawodnicy. Ich wyniki można porównać w champions league gdzie graja z najlepszymi zawodnikami. Lepsza serie ma Davies. Ostatnie mecze Marka to zdecydowana większość to wygrane, zas Dotta większość to przegrane, choć niewielka iloscia partii. Obstawialbym tez over7,5 po kursie 1,8. Niestety wczorajszych meczy ich nie widziałem, także bazuje na statystykach i na znajomości ich możliwości.

Wynik: 5-1, +2.6j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Typy na 31.01
Snooker &gt; German Masters godz. 13
Trump - Merphy
typ: trump -1,5 frame
kurs: 2,1
Stawka: 4/10
opis w typach dniach

Wynik: 5-2 Trump, zysk +4,2j

Pengfei T. - Lawler R.
Typ: Pengfei
Kurs: 1,67
Stawka:3/10
Ograć Robertsona to już coś znaczy, ale ograć nie jedną partia tylko aż do jednego to znaczy dużo. Neil swój jeden punkt wygrał wygrywającym breakiem. Nie wiem jak to do końca wszytsko wyglądało, bo nie było transmisji w tv. Choć o Chińczyku nie wiem zbyt dużo to w statystykach wyszukałem, że dość sporo ostatnio wygrywa meczy. Co do Lawlera to ten zawodnik ograł podobnie technicznie grającego Campbella i ograł także Davidsona, rzutem na taśmę. Lawler z czego to wiem, to zawodnik najwyżej &#39;wbijający&#39; jak na ten poziom, ale dosłownie i bez żadnego polotu i finezji. Moim zdaniem z jego umiejętnościami to sukces że przeszedł pierwszą rundę, a co dopiero mówić o drugiej. Chińczyk pokonując Higginsona i Robertsona powinien ograć Lawlera z taką grą, chyba że ten będzie grał na czas i znowu mecz zakończy się tydzień później...

Wynik: Lawaler 5:4, -3j

Guodong X. - Burnett J.
typ: Burnett
Kurs:2,40
Buk:Marathonbet
Stawka:2/10
Burnett ogólnie solidny zawodnik i doświadczony. Ostatnimi wynikami pokazał, że ma formę. Guodong na którego wcześniej stawiałem w meczu z Poomjeangiem sporo się meczył, gdzie taj nie prezentuje najlepszej gry. W pierwszym meczeu miał White, gdzie jak ta tym poziomie Anglik jest outsiderem, to zagał pozytywnie. Ale wiadomo w snookerze jest tak, gdy wiadomo że przeciwnik nie gra, to włącza się luz i gra się na luzie. Moim zdaniem Burnett ma dużą szanse wygrac ten mecz, a po tym kursie się opłaca. Według mnie czyste value.

Wynik:5-1 Guodong, -2j

Ding-Dale
Typ ???? ing
Kurs:1.31
Buk:Marathonbet
Stawka:4/10
Mały kurs, ale warto zagrać np. do ako. Dale wygrał z legendą Higginsem. Szkot już nie jest tym samym zawodnikiem co grał parę lat temu, więc wygrana Dale była niespodzianka, ale nie taką kosmiczną. Dale jest w formie i to widać po tym turnieju jak i po shootoucie, gdzie ten turniej wygrał. Ding zawodnik w zdecydowanej czołówce światowej, który w tym turnieju także ma forme. Uważam, że Dale ma szanse wygrać z Chińczykiem tylko wtedy kiedy on zacznie słabo grać, ale nic na razie na to nie wskazuje. Ding jak i Trump dla mnie faworycie do wygrania turnieju. Dlatego stawiam na 25latka.

Wynik:5-3 Ding, zysk 1,24
Perry J. - Maflin K.
Typ:Maflin
Kurs;2.38
Buk:pP
Stawka:2/10
którki opis.Perry Bardzo solidny zawodnik, który ma dobre ostatnio wyniki i wygrał z Dottem aż do jednego. Muflin, zawodnik dobry, jak na razie średnia półka światowa, a nie czołowa. Wygrał z Selbym do trzech, choć Anglik też nie prezentuje się ostatnio na miare swoich możliwości. Widać, że Norwegowi nie sprawia żadnej trudności wbijanie kulek pod presją, jak i robienie kończących breaków. Uważam, że kurs bukmacherów co do wygranej Muflina jest dość przesadzony, bo ma sporą szanse wygrać.

Wynik: 5-1 Perry, -2j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Piłka Nożna &gt; Towarzyskie
Energie Cottbus - Mks Legnica
Typ: Energie Cottbus
Kurs:1,33
Buk:bet365
stawka:4/10
Ogólnie proponuje zagrać na live z hedni lub na over. &quot;W Miedzi zabraknie kilku piłkarzy, którzy zmagają się jeszcze z problemami zdrowotnymi. Nie zagrają na pewno Zbigniew Zakrzewski, Mateusz Szczepaniak, Krzysztof Wołczek, Mateusz Bartczak i Wojciech Łobodziński. Wszyscy trenują już indywidualnie, a większość z nich do zajęć z pełnymi obciążeniami wróci już za kilka dni.
Energie w tabeli 2.Bundesligi po rundzie jesiennej zajmuje 18. miejsce, ale wiosną ma walczyć o utrzymanie i zimowa forma Niemców wskazuje, że ten cel jest w ich zasięgu. Imponująco wyglądają wyniki dotychczasowych sparingów drużyny z Cottbus. Kolejno pokonali Wacker Ströbitz 6:0, Berliner AK 5:0, Wolfsberger AC 3:1, a na zgrupowaniu w Turcji rozbili Cracovię aż 5:0 i to… w 56 minut, bo właśnie po takim czasie arbiter zakończył spotkanie z powodu burzy, która przeszła nad boiskiem w Belek. Jak czytamy w relacji z tego meczu, Energie grało ofensywny futbol i tworzyło wiele sytuacji bramkowych, a po stracie piłki agresywnie atakowało rywali.&quot;

Wynik: 3:0 Cottbus, zysk +1,32

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Lawler - Davis
Typ ???? avis -1,5 frame
Kurs;1,80
Buk:Bet365
Stawka:3/10
Co do Lowlera i jego talentu snookerowego nigdy się nie przekonam. Zawodnik grający dłuuugo i ze średnia techniką. Jest zawodnikiem mocno średnim i nie ma możliwości aby grać lepiej. Wygrał z chińczykiem dzisiaj wygrał do czterech, gdzie z jego grą trwało to bardzo długo, więc może ten czas gry tez wpłynie negatywnie na jego formę wieczorną. Davis zawodnik solidny i nie tylko w tym turnieju. Stawiam na Davisa, moim zdaniem będzie 5-1, może 5-2, zdziwiłbym się jakby to Davies przegral.

Wynik 4-5 dla Lawlera, -3j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Judd Trump wygra cały turniej
kurs:2.20
buk:Bet365
stawka:4/10
W turnieju gdzie jest pełno niespodzianek zostały dwa wielkie nazwiska snookerowe: Ding i właśnie Trump. Trump dobrze się prezentuje w całych zawodach. Ding wyniki ma dobre, ale jak na siebie to gra dość średnio, dużo się myli. Kurs na zwycięstwo w zawodach Trumpa jest spowodowane tym, ze bukmacherzy uwazaja, ze będzie gral z chinczykiem, a na razie Ding z Dayem remisuje 2-2, wiec roznie może być w tym mecz. Teoretycznie latwiejszym przeciwnikiem w finale dla Trumpa będzie Day. O polfinale Anglika nie będę nic pisał, ponieważ nawet nie myślę, że Lawler wygra.

Wynik: finał 4-9 z Dingiem, -4j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Towarszyskie
Ludogorets - Korona Kielce
Typ - Ludogorets
Kurs – 1,85
Bukmacher – Betsson
Analiza :
Wczoraj Korona grała mecz z Steaua Bukareszt w najlepszym, czyli pierwszym składzie. Dziś trener kielczan wypuści na boisko wszystkich tych co nie grali wczoraj, czyli będą grać drugim składem. Ludogorets jak to na sparingach pewnie wpuści wszystkich swoich zawodników, którzy są na zgrupowaniu (wyczytałem w internecie, że tylko dwóch zawodników nie będzie mogło zagrać). W takim zestawieniu Bułgarzy niedawno pokonali drugą drużynę polskiej ekstraklasy Górnik Zabrze. Nie można zapominać, że liderzy bułgarskiej ligi są dość solidną drużyna, która będzie kontynuowała swoje zawody w lidze europejskiej po wyjściu z pierwszego miejsca w grupie. Oczywiście jest to sparing, więc nie będą grać na 100% swoich możliwości, ale myślę że z drugim składem Korony Kielce powinni sobie poradzić w miarę bezproblemowo.

Wynik: 3:0 Ludogorets, +2,55j

Ludogorets wins 1hf
buk: marathonbet
kurs:2,25
Zagram jeszcze na Bułgarów do połowy, kiedy to będą grać najlepszym składem.

Wynik: 1:0 do połowy dla Ludogorets, +2,5j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, towarzyskie godz. 16.00
Mecz: Ludogorets - Sparta Praga
typ; Ludogorets DNB
kurs; 2,01
bukmacher: Marathonbet
Stawka: 5/10j
Analiza:
Pogram ponownie na Bułgarów w meczu towarzyskim. Co do Ludogorets to mogę o tyle napisać, że rozgrywają swoje towarzyskie dobrze, wygrana z Koroną 3-0 i remis z Rubinem 1-1. Mają bardzo dobry jak do tej pory sezon, pierwsze miejsce w lidze bułgarskiej, awans z pierwszego miejsca z trudnej grupy w lidze europejskiej. To nie jest najważniejsze. Ważne w moim typie jest skład Sparty. Zastanowiło mnie, dlaczego Sparta gra co dwa dni mecz. Zauważyłem, że trener stosuje taktykę sparingów, rozdzielając drużynę na lepszych i gorszych, i raz grają jedni a raz drudzy, obie z niewielką ilością zmian. Na jednych sparingach jedenastka pokrywa się z wyjściowym składem w rundzie jesiennej ligi, a na drugiej widać że grają rezerwami. Stąd też mecze co dwa dni. Wiadomo, że zawodnicy nie mogą grać z taką częstotliwością. Ostatnie sparingi Sparty:
09/01, 11:00
Sparta Prague (Cze) - Zizkov (Cze) 7:0
09/01, 14:00
Sparta Prague (Cze) - Vlasim (Cze) 1:3
24/01, 11:00
Sparta Prague (Cze) - Ruzomberok (Svk) 3:0
24/01, 14:00
Sparta Prague (Cze) - Ruzomberok (Svk) 1:1
28/01, 14:00
Sparta Prague (Cze) - B. Bystrica (Svk) 3:1
02/02, 16:00
Lech Poznan (Pol) - Sparta Prague (Cze) 2:1
04/02, 16:30
Lokomotiv Moscow (Rus) - Sparta Prague (Cze) 1:2
Widać, że pierwsze sparingi Sparta grała po dwa mecze na dzień, czyli trener podzielił składy. Widać też, że Czesi grają co drugi mecz dobrze, wygrywając wysoko z Zizkovem, wygrywając z Ruzomberok, Bystica (tu akurat grała prawie cała drużyna), a nawet z Lokomotivem. Wszystkie wygrane przeplatają się ze słabą grą, porażka z Lechem i Vlasim oraz remisem z wyżej wymienionym Ruzomberokiem (gdzie kursy przeciwko Sparcie były b. wysokie, wieć nie ma co się przejmować dużym kursem na Bułgarów).
Skład w ostatnich meczach ligowych:
Sparta: Vaclík - Kadeřábek, Brabec, Holek, Costa - Vácha, Mareček, Hušbauer - Dočkal, Krejčí - Lafata
W meczach wygranych sparingowych grali składem:
Sparta: Vaclík - Kadeřábek, Brabec, Holek, Costa - Vácha, Mareček, Hušbauer - Dočkal, Krejčí - Lafata.
Kiedy były wyniki słabsze sparingowe:
Sparta: Čech - Pauschek, Polom, Hovorka, Sýkora - Vacek, Mareček, Čermák - Reiter, Přikryl - Juliš (Bednar).
Sparta jest dobrą drużyną, zajmują pierwsze miejsce w lidze, ale wtedy grają pierwszym składem. Grając drużyną rezerw, bo tak to trzeba nazwać, rzecz oczywista że grają gorzej, lecz wtedy też bukmacherzy widocznie kursów nie zmieniają. W ostatnim meczu z Lokomotivem były tylko cztery zmiany i to w 75 i 80 minucie, więc pewnie nikt z podstawowej jedenastki nie będzie grać z Bułgarami. W Ludogorets zagrają pewnie wszyscy zawodnicy, ale uważam że i tak opłaca się zagrać. Takie kursy może i by były właściwe, Gdyby Czesi zagrali w optymalnym składzie. Za kolejne

dwa dni Sparta będzie grała z Krasnodarem i wtedy będzie miała dużo większą szanse na zwycięstwo.

Wynik: 1:0 dla Ludogorets, +5j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Dyscyplina: Snooker-EPT Gdynia
Spotkanie: Wilson - Pengfei
Typ: Pengfei
Kurs: 1,88
Bukmacher:
Pinnacle
Stawka:2/10j
Analiza:
Od dzisiaj Polska gości w Gdyni najlepszych światowych zawodników w turnieju Euro Player Tour. To już ósmy turniej tego cyklu w tym sezonie. Na pierwszy strzał z wielu meczów wybrałem Wilsona z Pengfeiem. Uważam, że to jest jeden z nielicznych meczy wartych zagrania. Analizując grę w ostatnich dwóch miesiącach (bo myślę że dalej nie warto się zagłębiać, ponieważ stare wyniki nie mają wpływu na obecną formę), dużo lepsze ma wyniki chińczyk. Młody Anglik w październiku na eurotourach ograł paru dobrych zawodników, lecz w ostatnim czasie nie wygrał żadnego z pięciu meczy. Chińczyk w ost dwóch miesiącach na dziewięć gier rozegranych wygrał sześć (nie wliczając shootouta). Wygrywał z zawodnikami takimi jak Robertson, Higginson, Advani, Gould. W German Masters, który się odbyl około 2tyg temu, zagrał bardzo dobrze, ogrywając dwóch pierwszych zawodników wymienionych powyżej. Przegrał z Lawlerem tylko 5-4. Zaprezentował się ogólnie bardzo pozytywnie i nie wierze, żeby tę formę stracił w półtora tygodnia.

Wynik: 4-3 Pengfei, +1,76j

Spotkanie: Mehta - Wattana

Typ: Mehta
Kurs: 1,58
Bukmacher: Pinnacle

Stawka:3/10j
Analiza:
O Mehcie pisałem już kiedyś. Jest to zawodnik solidnie, ładnie i mądrze grający. Kiedy ma wygrywać to wygrywa, a jak bukmacherzy przewidują porażkę to raczej przegrywa. Można powiedzieć, że trzyma ten sam poziom cały czas, bez zaskoczenia. Wattana w ostatnich trzech miesiącach wygrał tylko dwa mecze. W tych meczach przegrywał i z dobrymi zawodnikami, jak i ze teoretycznie słabszymi od siebie. Wyszedł mu jeden turniej w 6 red, ale to było we wrześniu. Mehta jest ogólnie lepszym zawodnikiem od Chińczyka, a dodając jeszcze do tego obecną formę stawiam na Hindusa.

Wynik: 4-0 Mehta, +1,74j

Spotkanie: Selt - Saif

Typ: Selt -2,5 frame
Kurs: 2,00
Bukmacher:
Bet365
Stawka: 1/10
Analiza:

Krótko. Ahmad Saif jak widzę w jego historii to nie wygrał żadnego meczu. Na dodatek w dziewięciu spotkaniach wygrał tylko cztery partie, sześć meczy przegrał do zera. Jak patrzyłem to w tych meczach robił maksymalnie breaki po 30 i to też bardzo rzadko. Ten hedni by nie wszedł tylko w jednym spotkaniu. Wygrywali z nim wysoko różni zawodnicy, też pokroju Selta.

Wynik: 4-2 dla Selt, -1j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Snooker Gdynia open
Mechta - Ford
typ:Mehta
buk: Betvictor
kurs:2,35
Analiza:
Kolejna runda na dzisiaj. W tym meczu dałbym zawodnikom szanse okolo 50%. Osobiście wole grę Mehty. Dzisiaj Ford ograł komentatora Eurosportu Jewtucha, gdzie szczerze nie mogło być innego wyniku. Hindus ograł Wattane, który jest na pewno trudniejszym rywalem niż Polak. Kurs opłacalny, kto nie ma konta na Betvictor może tez po dobrym kursie zagrać w bet365, inne buki wystawiły po równo na Anglika jak i na Hindusa. Value.
Perry - King
typ: Perry
kurs:1,53
buk: bet365
stawka;3/10j
Perry ostatnio w bardzo dobrej formie. W Niemczech zagrał dobry turniej, przegrywając dopiero z Dingiem. We wcześniejszych fazach porodził sobie bardzo dobrze. W Champins league gra z najlepszymi i na dodatek wygrywa. Jest teraz mocnym zawodnikiem. King zaś na odwrót. Patrząc na wyniki to w formie optymalnej na pewno nie jest. Niby z większością co grał ostatnio był faworytem, ale z 50% tych meczów przegrywał, a jak wygrywał to często jednym framem. Z lepszymi, czyli takimi jak Perry, zawsze przegrywa. W dzisiejszym meczu ledwo wygrał z Nortburym 4-3, gdzie przegrywał. Nawet w tym meczu pograłbym z hedni -1,5 na Perrego.

Wyniki: 4-1 Ford, -2j
4-1 King, -3j

Do góry Bottom