>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy - jasmistrz

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Zalgiris (Ltu) - Daugavpils (Lat) 1 @1,91 5/10j
2-2, w ostatniej minucie oczywiśćie wyrównali goście grając w dziesiątkę, ja odegrałem trochę na live kolo 80 min

-5j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Liga Cypr
Paralimni - Alki Larnaca DNB2 @2,40 Sportingbet 3/10
tez pogralem na X2 po niezłym kursie, ale tu tego nie dałem...
0j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Modena W - Iller Bankasi W 1 @1,74 Pinnacle 3/10j

ja pogralem wczesniej po 1,94, po takim kursie hmm czy sie oplaca ocencie sami... Modena ma swoje problemy, ale duzyna gosci odpuszcza sobie ten mecz i wychodzi skladem rezerwowym, tak przynajmniej udalo mi sie wyczytac, a do tego maja jeszcze wazny mecz z fenerbahe. Inne buki maja kurs wh i 10bet 1,57, sportingbet 1,48
+2,2j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Tennis, Australia, Burnie Challanger 29.01 godz 0:00
Lemke J. - Klec I. typ 1 @2.20 unibet
stawka 2/10j
expekt, sbobet trzymaja dosc nisko, mysle ze delikatnie po tym kursie mozna pograc, a jak ktos ma ochote na surebet na marathonbert moze postawic, choc wtedy uwaga na limit
+2,40j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Na live nawet ale to nawet nieżle prezentuje się mecz z Copa Libertadores
Anzoategui- Tigre przy obecnym wyniku 0:1 (teraz przerwa), można zagrać na wygraną gośći @10,0 lub 1X po @3,0
typ 1 stawka 1/10j
typ 1X stawka 2/10j
Mozna pograc to na value, bo druzyna gosci u siebie w lidze b.slabo sobie radzi,choć druzyna gosci nic nie grała z tego co patrzyłem, więc też nie można powiedzieć nic o ich formie. Poza tym w meczu wiecej akcji, strzałów ma druzyna Anzoategu, więc myślę że value jest.
Wynik 0:3
-3j

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Piłka Nożna, Towarszykie, Live
Daugava Daugavpils II v FK Jelgava DNB2 @2,30 WH wynik 1:2
3/10j
bukmacherzy nie wiedzieli do końca jakie kursy ustawić, więc ustawili takie jak im się wydawało, a teraz na live goście cisną, wiec na pewno jest opłacalne, można zagrać czystą dwójkę
+3,9j

Do góry Bottom