stomilowiec__
Użytkownik
Dubelek na dzisiaj z el. do ligi mistrzów.
Kupon #16 ( Sierpień )
buk: Bwin
Sampdoria Genua - Werder Brema 3:1
Typ: Sampdoria Genua | 2,05
RSC Anderlecht - Partizan Belgrad 2:2 ????
Typ: RSC Anderlecht | 1,45
ako: 2,97
stawka: 40 PLN
Możliwa wygrana : 118,90 PLN
Kupon #16 ( Sierpień )
buk: Bwin
Sampdoria Genua - Werder Brema 3:1
Typ: Sampdoria Genua | 2,05
RSC Anderlecht - Partizan Belgrad 2:2 ????
Typ: RSC Anderlecht | 1,45
ako: 2,97
stawka: 40 PLN
Możliwa wygrana : 118,90 PLN
Analiza:
Sampdoria Genua - Werder Brema Sampdoria zagra na własnym stadionie spotkanie rewanżowe z drużyną Wederu Brema. Pierwsze spotkanie zakończyło się wynikiem 3:1 dla drużyny Werderu. Można by było uważać że ten dwu meczu jest już rozstrzygnięty aczkolwiek moim zdaniem w ogóle tak nie jest. W tym meczu Sampdoria straciła gola na 2:0 po karnym podyktowanym za faul i stracie zawodnika. Gdyby nie ta kartka może to spotkanie potoczyłoby się inaczej ponieważ Sampdoria nie grała tak tragicznie w tym spotkaniu jak wskazuje wynik.
- ważnym aspektem jest to że drużyna Sampdorii u siebie to zupełnie inna ekipa.
Bilans Sampy na wyjazdach: 6-4-9 18:31.
Bilans Sampy u siebie: 13-6-0 31:10.
Przejrzałem wyniki z czołówką ligi w poprzednim sezonie.
Do analizy wybrałem 8 drużyn moim zdaniem czołowych w lidze włoskiej:
Milan, Genoa, Fiorentina, Inter, Roma, Juventus, Napoli, Palermo.
* w meczach wyjazdowych z tymi ekipami zdobyli tylko 4 pkt na 24 możliwe z tylko 4 golami strzelonymi i 16 straconymi.
*w meczach u siebie z tymi ekipami zdobyli 20 pkt na 24 możliwe z bilansem 9:2.
- Werder natomiast potrafi tracić dużo goli na wyjazdach, tak było w poprzednim sezonie a w obecnym grali jak na razie 1 spotkanie z Hoffenhaim przegrywając aż 4:1 tracąc wszystkie 4 gole w 1 połowie grając podstawowym składem i na dodatek kontuzji nabawił się Almeida.
Moim zdaniem Sampdoria niema nic do stracenia w tym spotkaniu. W poprzednim sezonie pokazali że mało która drużyna grająca na ich stadionie przy obecności 35 tys. fanów potrafi wywieść jakiekolwiek pkt. Z tych 8 drużyn które wymieniłem z 1 pkt wracały tylko Roma i Palermo. Duet napastników na pewno będzie siał wiele zamętu pod bramką Wisse. I Cassano i Pazzini potrafią strzelać gole a przede wszystkim na własnym stadionie. I uważam że będą walczyć do 90 minuty o awans.
Werder na dodatek musiał zagrać wyjazdowe spotkanie ligowe 3 dni temu a zawodnicy Sampdorii mocno przygotowywali się do tego spotkania przez cały tydzień i sądzę że fizycznie powinni lepiej wyglądać od graczy Werderu.
Dodam jeszcze że przejrzałem wyniki Sampodorii na ich boisku gdzie przez 4 sezonu na 76 spotkań przegrali tylko 7. Może Włosi nie uzyskają takiego wyniku który da im awans aczkolwiek że na 1:0 , 2:1 są na pewno w stanie ugrać. Ale osobiście chciałbym aby w tym meczu była dogrywka ponieważ dobrze by się spotkanie oglądało które transmituje Nsport o 20:45.
- ważnym aspektem jest to że drużyna Sampdorii u siebie to zupełnie inna ekipa.
Bilans Sampy na wyjazdach: 6-4-9 18:31.
Bilans Sampy u siebie: 13-6-0 31:10.
Przejrzałem wyniki z czołówką ligi w poprzednim sezonie.
Do analizy wybrałem 8 drużyn moim zdaniem czołowych w lidze włoskiej:
Milan, Genoa, Fiorentina, Inter, Roma, Juventus, Napoli, Palermo.
* w meczach wyjazdowych z tymi ekipami zdobyli tylko 4 pkt na 24 możliwe z tylko 4 golami strzelonymi i 16 straconymi.
*w meczach u siebie z tymi ekipami zdobyli 20 pkt na 24 możliwe z bilansem 9:2.
- Werder natomiast potrafi tracić dużo goli na wyjazdach, tak było w poprzednim sezonie a w obecnym grali jak na razie 1 spotkanie z Hoffenhaim przegrywając aż 4:1 tracąc wszystkie 4 gole w 1 połowie grając podstawowym składem i na dodatek kontuzji nabawił się Almeida.
Moim zdaniem Sampdoria niema nic do stracenia w tym spotkaniu. W poprzednim sezonie pokazali że mało która drużyna grająca na ich stadionie przy obecności 35 tys. fanów potrafi wywieść jakiekolwiek pkt. Z tych 8 drużyn które wymieniłem z 1 pkt wracały tylko Roma i Palermo. Duet napastników na pewno będzie siał wiele zamętu pod bramką Wisse. I Cassano i Pazzini potrafią strzelać gole a przede wszystkim na własnym stadionie. I uważam że będą walczyć do 90 minuty o awans.
Werder na dodatek musiał zagrać wyjazdowe spotkanie ligowe 3 dni temu a zawodnicy Sampdorii mocno przygotowywali się do tego spotkania przez cały tydzień i sądzę że fizycznie powinni lepiej wyglądać od graczy Werderu.
Dodam jeszcze że przejrzałem wyniki Sampodorii na ich boisku gdzie przez 4 sezonu na 76 spotkań przegrali tylko 7. Może Włosi nie uzyskają takiego wyniku który da im awans aczkolwiek że na 1:0 , 2:1 są na pewno w stanie ugrać. Ale osobiście chciałbym aby w tym meczu była dogrywka ponieważ dobrze by się spotkanie oglądało które transmituje Nsport o 20:45.
RSC Anderlecht - Partizan Belgrad Pierwszy mecz zakończył się wyniki 2:2 i ten wynik teoretycznie jest korzystny dla ekipy Anderlechtu. Aczkolwiek nie sądze aby mistrz Belgii kalkulował w tym spotkaniu i grał na remis. W pierwszym meczu pomimo wyniku 2:2 ja uważam że Anderlecht kontrolował grę w momencie gdy stracili gola na 1:2 po pięknej bramce swojego zawodnika już po 2 minutach zdołali wyrównać i wywieźli korzystny wynik. Anderlecht na duży potencjał i myślę że zasługują na grę w Lidze mistrzów. Partizan Belgrad na pewno jest bardzo dobrą drużyną która moim zdaniem bardziej zasługuje na fazę grupową niż drużyny pokroju Sparty Praga badź Ziliny aczkolwiek los chciał że walczą z Anderlechtem i moim zdaniem przegrają te spotkanie. Anderlecht na własnym boisku jest bardzo mocny również w tym sezonie to pokazują wygrywając 2/2 spotkania z bilansem bramkowym 8:1.
Przede wszystkim Anderlecht będzie musiał uważać na bardzo bramko strzelnego Cleo aczkolwiek sami również mają kim postraszyć m.in Suarez, Lukaku, Boussoufa. Większych osłabień w Anderlechcie niema, dwóch zawodników którzy nie mogli wystąpić w sobotnim spotkaniu ligowym Jonathan Legear i Lucas Biglia dzisiaj są gotowi do gry. Przy ustawieniu 4x3x3 po prostu muszą padać gole. Liczę na odpoczywających w spotkaniu ligowych Lukaku i Suareza którzy na pewno będą groźni pod bramką Partizana. Liczę na 2:0 , 2:1 dla Anderlechtu.
Przede wszystkim Anderlecht będzie musiał uważać na bardzo bramko strzelnego Cleo aczkolwiek sami również mają kim postraszyć m.in Suarez, Lukaku, Boussoufa. Większych osłabień w Anderlechcie niema, dwóch zawodników którzy nie mogli wystąpić w sobotnim spotkaniu ligowym Jonathan Legear i Lucas Biglia dzisiaj są gotowi do gry. Przy ustawieniu 4x3x3 po prostu muszą padać gole. Liczę na odpoczywających w spotkaniu ligowych Lukaku i Suareza którzy na pewno będą groźni pod bramką Partizana. Liczę na 2:0 , 2:1 dla Anderlechtu.