Korea Południowa K @ 4.20 Stake: 100,00 PLN EWK: 420,00 PLN
Śmiechu warte z tym kursem. Według mnie kurs na Koreanki max 3.00 powinien być a według mnie jeśli Włoszki w pierwszym secie nie wygrają wysoko wtedy Korea wygra.
Polska @ 2.20 Stake: 60,00 PLN EWK: 132,00 PLN Analiza prosta i rzeczowa. Polska pokazała w LŚ na co ją stać a Rosja no cóż przed IO nic rewelacyjnego nie grała. Polska na IO ograła Włochów którzy dziś rozbili USA i to jest dla mnie wyznacznik tego że dziś Rosjanie polegną którzy dostali manto od Brazylii która to została rozbita przez Polaków już 4x w tym roku wiem wiem analiza dziwna ale według mnie skuteczna.
Pozwolę sobie na kilka słów wyżalenia się:razz:
Wczoraj to co się stało to jakaś parodia. Najpierw Polska zawiodła na całej linii no ale cóż to akurat mogło się zdarzyć ale... później chciałem zagrać na Bułgarię ale mówię sobie nie ruszam dziś siatki zagram na T.Haasa i co znów nie gram bo nie ma go w ofercie a na live też mój buk go nie przewiduje no i 2 dobre picki poszły się je*** Mówię o 00:00 zagram na S.Querrey ale też go nie ma już w ofercie i oczywiście znów bez problemów wygrywa no to co szukamy typ na noc i idziemy spać i zagrałem Pennate która wygrywa 4:1 w 1 secie i co kreczuje a ja przegrywam kasę powiedzcie mi że to się nie dzieje naprawdę? :zoltakartka: Suma Stawek: 560 PLN
Suma Wygranych: 580 PLN
Zysk/Strata: 20 PLN
PSG @ 1.30 Stake: 100,00 PLN EWK: 130,00 PLN Powiem szczerze długo się wahałem nad postawieniem tego zakładu ale jednak argumentem który mnie najbardziej przekonał jest fakt iż PSG gra u siebie. Wszyscy chyba wiedzą że ekipa ze stolicy Francji dokonała niesamowitych wzmocnień u powiedzmy sobie szczerze że tylko dzięki temu iż nie są jeszcze zgrani mamy taki kurs jaki mamy bo jestem przekonany że jeśli ekipa z PSG wygra parę meczy kursy na nich u siebie będą taki jak na Real czy Barce.
N.Li @ 1.50 Stake: 100,00 PLN EWK: 150,00 PLN Ostatni typ na dziś. Chinka wraca na swoją ulubioną nawierzchnie w porównaniu do jej dzisiejszej rywalki która łagodnie rzecz ujmując nie przepada za nią i według mnie ten argument przemawia za postawieniem kasy na Chinkę.