>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy hmmmm [ZAKAZ KOMENTARZY]

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
French Open: (0-1) -50 PLN

Grand Slam # RG - start: 14:00

#2 ???? Shara Peer (IZR) +5.5 vs. Ana Ivanovic (SRB) ▶ [2,00] ⛔
------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 50 PLN / PW: 50 PLN

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
French Open: (0-1) -50 PLN

Grand Slam # RG - start: 15:00

#3 ???? Pablo Anduraj (ESP) vs. Stanislas Wawrinka (SUI) Over 3,5 set ▶ ✅ [1,80]
------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 50 PLN / PW: 40 PLN

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
???? N.Li - C.McHale ⛔
▶ Typ: 2 Kurs: 7.00
▶ Buk:

▶ Stawka: 50PLN EWK: 350PLN
// Jednak mogłem kontrować po 1 secie po kursie 2.10 na Li ale wolałem zaryzykować no cóż mówi się trudno na pewno kasa nie była oddana w łatwy sposób bukowi a to cieszy bo kurs 7 był blisko:razz:

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
???? J.M. Del Potro - T.Berdych ✅
▶ Typ: 1 Kurs: 1.72
▶ Buk:

▶ Stawka: 50PLN EWK: 86,36PLN

:siata: Polska - Brazylia ⛔
▶ Typ: 2(-1.5) Kurs: 2.10
▶ Buk:

▶ Stawka: 50PLN EWK: 105PLN

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
???? V.Lepchenko - P.Kvitova ⛔
▶ Typ: 1 Kurs: 5.00
▶ Buk:

▶ Stawka: 50PLN EWK: 250PLN
Podsumowanie zrobię po zakończeniu miesiąca a co do bilansu no cóż nie można podawać kuponów na live które się gra a szkoda bo w tym czuję się najlepiej i choć w temacie jestem na minusie to na koncie u buka już to całkiem inaczej wygląda np. wczoraj po połowie Hiszpania vs Chiny zagrałem Chiny +1.5 po @2.05 no i fajna kaska wpadła ale trudno co jest tutaj i to się liczy i na razie jest słabo a nawet bardzo słabo????

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
???? S.Errani - A.Kerber ✅
▶ Typ: 1 Kurs: 2.25
▶ Buk:

▶ Stawka: 400PLN EWK: 900PLN
Przyłożone z grubej rury i według mnie bet dnia może i Errani dostała w styczniu od Niemki sromotne lanie ale hard a cegła to niebo a ziemia i wcale nie zdziwi mnie wynik w drugą stronę z ich poprzedniego pojedynku.

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
[Typy 0:0 Zysk: 0zł]
⚽ Dania - Portugalia✅
Pick: 2
Kurs: 1.85 -&gt; 1.92*
Bukmacher: bet365

Stawka: 100zł
Dziś o godzinie 18:00 zostanie rozegrany mecz pomiędzy Danią a Portugalia która aby myśleć o awansie musi to spotkanie wygrać a minimum zremisować. Dania z pewnością zagrała z Holandią dobre zawody ale powiedzmy sobie szczerze że gdyby Holandia wykorzystała choć połowę sytuacji w tamtym spotkaniu Duńczycy schodzili by z boiska pokonani. Portugalia w meczu z Niemcami pokazała się z dobrej strony szczególnie w obronie i jeśli dziś obrona zagra na tym samym poziomie co z Niemcami to o wynik w tym spotkaniu można być spokojnym ponieważ to że Portugalia będzie strzelać w tym meczu jestem pewny. Jak będzie zobaczymy przed 20 kiedy to sędzie zakończy te zawody.
//W temacie będę zamieszczał tylko typy z euro 2012 a po turnieju zamieszczę szczegółowe statystyki z mojej gry.
*Zmieniłem kurs ponieważ po takim kursie zagrałem zakład jeśli jest jakiś niedowiarek proszę pisać dam screena.​

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik

[Typy 1:0 Zysk: +92,50zł]
⚽ Holandia - Niemcy✅
Kurs: 2.50
Bukmacher: Bet365
Jedziemy dalej... O 20:45 wystartuje super szlagier czyli Holandia vs Niemcy z pewnością obie ekipy liczą na zwycięstwo ale to w tych drugich upatruje dziś zwycięzce. Holandia zagrała słaby mecz z Duńczykami a mimo to mogła spokojnie wygrać z Danią lecz niestety skuteczność w meczu była fatalna a czołowi snajperzy zawiedli na całej linii. Niemcy rozegrali według mnie świetne spotkanie przeciwko Portugalczykom którzy nie potrafili dojść do sytuacji strzeleckiej przez większą część meczu. Niemcy z pewnością dziś zagrają podbudowania i jeśli dokładność w ataku będzie ciut większa niż w pierwszym meczu o wynik i kolejne trzy punkty można być spokojnym co im i sobie tego życzę bo właśnie w tej drużynie upatruje zwycięzce tego turnieju.​

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik

[Typy 2:0 Zysk: +242,50zł]
⚽ ochy - Chorwacja ⛔
Pick: 1
Kurs: 2.25
Mecz rozpocznie się o godz. 18:00 gdzie Włosi podejmą Chorwatów którzy nie wiedzieć czemu po pokonaniu słabych Irlandczyków w pierwszy meczu już myślą o wygraniu euro co dla mnie jest żałosne i pewność siebie w ich przypadku według mnie będzie zgubna. Włosi zagrali bardzo dobrze przeciwko Hiszpanom i jeśli powtórzą to samo w tym spotkaniu powinni zjeść drużynę Chorwacką. Chorwaci z pewnością są w dobrych nastrojach po zwycięstwie w pierwszym meczu ale co by nie mówić Irlandia to typowa drużyna która będzie dostarczać punkty w tej grupie a Chorwacja na pewno zagrała dobre zawody w pierwszym meczu ale czy to wystarczy na Włochów? Według mnie nie i tak też stawiam.​

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik

[Typy 3:1 Zysk: +217,50zł]

⚽ Ukraina - Francja ✅
Kurs: 2.07

Dzisiaj o godz. 18 gospodarze turnieju zmierzą się z zespołem który po kompromitacji w RPA chce jak najlepiej wypaść na tym turnieju i mają duże szanse ale po prostu mecz takie jak te muszą wygrywać. Ukraina nie grał nic nadzwyczajnego w pierwszym spotkaniu i gdyby nie stary wyjadacz śmiem twierdzić że to spotkanie by przegrała. Francja zaprezentowała się naprawdę bardzo dobrze jeśli chodzi o grę w środku pola jak i na przekroju całego spotkania lecz brakowało skuteczności jeśli choć o połowę będzie lepiej dziś to o wynik można być spokojny.​

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik

[Typy 4:1 Zysk: +325,00zł]
⚽ Grecja - Rosja ⛔
Kurs: 1.75
Co tu dużo mówić spotkanie kopciuszka z gigantem jeśli chodzi o grę na tym turnieju. Grecja zagrała dwa beznadziejne spotkania i tylko dzięki błędach Polski miała szanse nawet na zwycięstwo w pierwszym spotkaniu. Rosja wygrała pierwsze spotkanie w którym grała super futbol niestety w drugim meczu trochę zabrakło zimnej krwi bo na początku drugiej połowy mogli wykończyć Polaków nie zrobili tego i się zemściło dziś z pewnością tego błędu nie popełnią i oczekuję wysokiej porażki drużyny Gracji.​

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
Podsumowanie EURO 2012:
[Typy 4:2 Zysk: ✅225,00zł]
======================================
Zaczynamy prowadzenie tematu:razz:

Do góry Bottom