wygrana: 237,50zł
Najważniejszy argument jaki przemawia za tym typem to ten iż Ramos ostatnio toczył niesamowicie wyrównany mecz z Ryśkiem a dzisiaj poległ jak największa łachudra a że Ryśek doszedł o rundę dalej od swojego sobotniego rywala to i typ wydaje się na Brazylijczyka jeszcze pewniejszy dlatego gram go i liczę na niego a jak będzie zobaczymy około godz. 20 100zł
wygrana: 151,94zł
Na początku myślałem postawić na małpę ale jednak wraca po dość długiej przerwie a Berdych prezentuje się bardzo dobrze i według mnie bez problemy wykorzysta błędy rywala a Del Potro to raczej formalność choć TB nie wykluczony:razz: 51,94zł
wygrana: 125zł
Jak wczoraj myślałem że Ferrer powinien to wygrać tak dzisiaj jestem bardzo przekonany do postawienia kasy na Federera. Federer z Roanicem wymęczył ale powiedzmy sobie szczerze że gdyby nie serwis rywala raczej było by tak jak z Francuzem w poprzedniej rundzie czyli oddanie rywalowi raptem 5 gemów. Ferrer wczoraj napędził mi stracha i nie grał zbyt dobrze jak na jego możliwości oczywiście i dzisiaj w takiej dyspozycji jak wczoraj raczej nie ma większych szans i widzę tutaj może i nawet trzy sety ale i tak ze zwycięstwa cieszyć się będzie Szwajcar. 25zł
wygrana: 300zł
No to ostatni typ na dziś z turnieju w Rzymie. Cilic formę ma ale Del Potro sprowadził go na ziemię w Madrycie dziś zagra z Almagro który w Madrycie grał naprawdę świetnie i tylko słaba psychika w TB pozbawiła go szans nawet na wygranie tego turnieju dziś z pewnością presja mniejsza a i rywal mniej wymagający z którym powinien sobie poradzić i na to liczę. 100zł
wygrana: 250zł
Co tu dużo pisać... Ferrer na cegle naprawdę to świetny zawodnik oczywiście w Madrycie trochę zawiódł bo mógł nawet odpaść w meczu z Almagro ale w decydujących momentach potrafił zagrać bardzo dobre piłki. Verdasco oczywiście dla mnie będzie się jeszcze długo kojarzył jako pogromca Nadala w Madrycie ale jak wszyscy widzieliśmy Berdych sprowadził go na ziemię. W Rzymie miał już pierwsze przetarcie ale Dolgo chyba odpuścił ten turniej i tylko przyjechał po kasę za uczestnictwo. W jutrzejszym meczu Ferrer mimo wszystko powinnien wygrać bo jeśli forma obu panów jest równa o tyle dla mnie umiejętności są po stronie tego pierwszego. 50zł