>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Typy Dnia - 9.02.2025 (niedziela)

Status
Zamknięty.
psotnick 1,1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na niedzielę - 9. Lutego

typy_dnia_-_logo.jpg

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 10:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: powyżej 2,5 gola
Kurs: 1,80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Post w dziale: Link do swojego postu
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ 100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Betfan
- Betcris
- Fuksiarz
- Superbet
- Fortuna
- Betclic
- Forbet
- GO+bet
- Betters

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

krzysiek74 384,3K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Dyscyplina : Piłka Nożna Ekstraklasa
Godzina : 14:45
Spotkanie : Widzew - Cracovia
Typ : Wygrana Cracovia
Kurs : 2,70
Bukmacher : Superbet
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/threads/20-kolejka-ekstraklasy-7-02-2025-10-02-2025.173263/

Jako fan Widzewa nie jestem optymistą przed meczem z Cracovią w Sercu Łodzi.Falstart z Lechem pokazał mizerną kadrę łodzian, która nie była w stanie skutecznie przeciwstawić się ekipie lidera w Poznaniu.Jak będzie w niedzielę ?Chciałbym się mylić ale w starciu z Cracovią też może nie być za wesoło bo goście rozegrali dobry mecz w minionej kolejce remisując z aspirującym do tytulu mistrza zespołem Rakowa.Własne boisko i żywiołowe trybuny to na pewno atut Widzewa jednak kadrowo i piłkarsko goście z Krakowa wydają się być na papierze mocniejsi.
Mój typ to wygrana Cracovii.

0

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
makaveli23 989,8K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Francja Ligue 1
Godzina: 20:45
Spotkanie: Angers - Marseille
Typ: Marseille -2.5 HC
Kurs: 5.15
Bukmacher: superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/21-kolejka-ligue1-7-02-2025-9-02-2025.173267/#post-7319521
Analiza:
Wyczuwam ciężki okres dla Angers po ostatnich dwóch nieudanych meczach. Przegrywajac 0-1 w Lens pokazali że nie istnieja ofensywnie przeciw lepszej drużynie. Ostatni remis 1-1 u siebie z Le Havre również nie zachwycił. Jeżeli są na równi z Le Havre, których przed kilkoma meczami Marseille rozgromił u siebie 5-1 to nie wróże im dobrego meczu przeciw tej drużynie. Marseille po 3 nie udanych meczach powróciło w dobrym stylu w wygranej 3-2 u siebie nad Lyon, choć na uwagę zasługuje brak koncentracji w obronie. Pierwszy mecz w sezonie pomiędzy tymi drużynami nie zakończył się po myśli Marseille kiedy zremisowali u siebie 1-1. Marseille jest w stanie pokonać wysoko ANGERS.

0

Ostatnio zmieniony przez deepred:
R 1,5M

rr62dga

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, LaLiga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Sevilla - Barcelona
Typ: superprzewaga: Barcelona
Kurs: 1,55
Bukmacher: Superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/23-kolejka-laliga-7-02-2025-10-02-2025.173264/post-7319603
Analiza:
Hitem 23 kolejki będzie mecz prowadzących w tabeli Realu z Atletico, w którym ktoś straci punkty a Barcelona ma szansę znowu coś odrobić. Do tego potrzebna jest jednak wygrana w wyjazdowym meczu z Sevillą. Barcelona zagra w tygodniu ćwierćfinałowy mecz w Pucharze Króla z Valencią ale nie powinno mieć to wpływu na niedzielny mecz w Sevilli. Barcelona gra ostatnio efektownie i skutecznie- 7:1 z Valencią w lidze czy 5:1 z Betisem w Pucharze. Sevilla wprawdzie w czterech ostatnich spotkaniach ligowych nie przegrała ale ostatnie sześć konfrontacji z Barceloną zakończyła porażką, w tym ostatnie 5:1 w rundzie jesiennej. Barca ma szansę zbliżyć się do madryckich drużyn i tą szansę powinna wykorzystać.

155

Ostatnio zmieniony przez deepred:
Otrzymane punkty reputacji: +2730
maarcin14 1,4M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 12:15
Spotkanie: Korona Kielce - Motor Lublin
Typ: X2
Kurs: 1.61
Bukmacher: Betclic
Post: https://forum.bukmacherskie.com/thr...asy-7-02-2025-10-02-2025.173263/#post-7320350
Analiza:

Witam, w niedzielę 3 mecze w Ekstraklasie, w jednym z nich o 12:15 zagrają Korona Kielce z Motorem Lublin, typuję X2. Korona walczy o utrzymanie, a Motor jest rewelacją tego sezonu i aktualnie zajmuje 8 miejsce. Korona podczas okresu przygotowawczego wygrała tylko 1 sparing z Banikiem Ostrava 3:1, pozostałe to bezbramkowe remisy z Nyiregyhaza i Gangwon, oraz porażka 0:1 z Struga T&L. Motor pokonał Dinamo Batumi 2:1, zremisował z MTK Budapeszt i uległ 1:2 Jedinstvo. Wiadomo, że to tylko mecze towarzyskie, ale jednak wyniki Motoru wyglądają lepiej, w każdym spotkaniu Motor strzelił gola a Korona tylko w 1 na 4. Korona w lidze wygrała zaledwie 4 mecze z 19, ma tylko 16 goli strzelonych, co jest drugim najgorszym po Śląsku wyniku w lidze. Motor dokonał fajnych transferów, do składu wraca Samper, którego brakowało w meczu z Lechią. Obie drużyny zremisowały pierwsze spotkania po przerwie zimowej 1:1, ale ogólnie uważam, że to Motor będzie dominował w tym spotkaniu i powinien zdobyć jakieś punkty, typuję X2.

0

verno 1,1M

verno

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Hokej NHL
Godzina: 01:00
Spotkanie: Flyers vs Pingwiny
Typ: Kuzmenko gol
Kurs:
5.50
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Analiza:

Flyers ostatnio to co pokazywało to aż ciężko opisać. Ostatnie 8 spotkań to tylko 1 wygrana ale to nawet nie było najgorsze, mieli 2 mecze gdzie strzelili po 1 bramce, potem wygrana a następnie 3 mecze bez strzelonego gola czego już dawno nie widziałem. Kolejne mecze z Utah czy z Capsami zdecydowanie lepsze ale dalej im daleko od optymalnego poziomu i oba również przegrane. Czekałem na ten moment i nadszedł, Kuzmenko w końcu może dołączyć do drużyny, Frost i Farabee, którzy zostali wymienieni do Calgary zagrali już tam 4 mecze a Kuzmenko musiał czekać bo były problemy z visa ale już jest. Nie jest to czołowy zawodnik ale myślę że może przywrócić życie w tej drużynie, jest to zawodnik a w zasadzie człowiek, którego ciężko nie lubić i wnosi on wiele pozytywów w szatni. Kolejną kwestią jest to że pochodzi z Rosji i grał z Michkovem w St. Petersburg. Michkov to rookie, któremu przyda się ktoś taki u boku i na pewno będzie to z korzyścią dla całej drużyny. Kuzmenko miał świetny sezon w Canucks i póki co nie zapowiada się aby go powtórzył ale dalej jest to dobry zawodnik. Dzisiaj poluje na przedłużenie serii podczas debiutów bo potrafi zaczynać z przytupem, pierwszy mecz w Canucs rozpoczął od gola, w kolejnym sezonie w Canucs pierwszy mecz z punktem, przeniesienie do Calgary i znowu gol w debiucie, kolejny sezon w Calgary i zaczyna z punktem, dzisiaj debiut we Flyers i poszukamy gola. Na treningu grał obok Konecnego oraz Laughtona ale nie zdziwię się jak w meczu zobaczymy go obok Michkova, wygląda że zagra w PP2 ale znowu, nie zdziwię się jak zobaczymy go w PP1. Uważam że po takim kursie można śmiało próbować iść w stronę Rosjanina.

0

R 1,7M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina Koszykówka Dania
Godzina: 14:30
Spotkanie: Svendborg - Amager
Typ: Svendborg handi – 15,5 pkt
Kurs 1,47
Bukmacher: Fuksiarz
Post w dziale:
Analiza: https://forum.bukmacherskie.com/thr...analizy-komentarze.172258/page-3#post-7320428

Znowu na koszykarskich parkietach, tym razem w Danii. Svendborg to wicelider po 18 kolejkach ma bilans 16:2 i plus 277 pkt. U siebie 9:0 i bilans plus 136. Ich rywal to drużyna Amager, która jest w dolnej połówce tabeli z bilansem 5:13 i minus 144 w punktach. Warto zauważyć, że duńska liga dzieli się na 5 drużyn z góry tabeli, które zdobyły od 34 do 28 punktów i dolna część 6 drużyn, które zdobyły od 12 do 6 punktów w 18 lub 19 spotkaniach ligowych. Zwycięstwa drużyn z górnej części z reguły sa okazałe, dlatego gram handi na gospodarzy w rozmiarze -15,5 punktu. Takie handi pokrywali w ramach H2H bez problemu. Ostatnio w listopadzie 2024 wygrali 22 oczkami, w lutym 29 punktami, a rok wcześniej aż 52 czy 45 punktami. Amager grając z drużynami z czołówki w tym sezonie przegrywał z Randers 39 pkt, z Nestved 22, z Bakken Bears 33Horsen 23. Przy takich statystykach linia 15,5 wygląda bezpiecznie.

0

ejojojo 27,3K

ejojojo

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna Ekstraklasa
Godzina : 14:45
Spotkanie : Widzew - Cracovia
Typ : Widzew poniżej 9,5 fauli
Kurs : 2,18
Bukmacher : betclic

Oczywiście ilośc fauli w ogromnej mierze zależy od przebiegu spotkania, więc bez względu na wynik stawiam na under 9,5 fauli dla drużyny gospodarzy, ponieważ w ostatnich meczach naszej kochanej ligi Widzew stosunkowo mało razy przewiniał, na tle innych drużyn. Spójrzmy:
Z Lechem - 3 wuut
Ze Stalą - 9 to tak normalnie a nawet mniej jak średnia
Z Rakowem - 3 wuuut
Do tego to pora obiadowa, więc na co się spinać a do tego emocji będzie mniej bo jasno a nie jupitery i godziny europejskich pucharów.
Naturalnie jest przeciw jakiś. Ostatnio z Cracovią to 13 fauli i 30 w całym meczu. Ale tak jak pisałem wszystko w zależności jak rozwinie sie spotkanie. Tamto Widzew wygrał więc pewnie się bronił przed wynikiem. (oczywiście nie widziałem) Przeważnie Widzew z kimkolwiek gra ma mniej tych fauli więc jeśli nie taki zakład, to ten under 9,5 powinien wpaść przy dobrych wiatrach.

118

Otrzymane punkty reputacji: +3678
L 2,3M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, LaLiga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Sevilla - Barcelona
Typ: 1. gol - FC Barcelona
Kurs: 1,43
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/23-kolejka-laliga-7-02-2025-10-02-2025.173264/post-7320447
Analiza:

Barcelona po raz kolejny dostaje prezent od losu i najpierw miała okazje do odrobienia 3 punktów straty do Realu po porażce tej ekipy z Espanyolem - co uczyniła, a teraz może podwójnie odrobić stratę do ekip, które są wyżej w tabeli - Atletico i Realu, bo właśnie te zespoły zremisowały ze sobą 1-1. Sevilla to nie jest ta sama ekipa, która m. in. biła najlepszych w Lidze Europy, bardzo nierówna forma, fatalna defensywa i raczej niewielkie szanse na europejskie puchary w przyszłym sezonie. Barca powinna być maksymalnie skoncentrowana i zmotywowana do tego, by sięgnąć po arcyważne 3 punkty. Jako, ze typ na wygraną jest zajety - to próbuje nieco bardziej ryzykowną opcję, a mianowicie 1. gol. Myślę że Barcelona ruszy na Sevillę od pierwszych minut i strzeli gola jako 1.

143

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
Otrzymane punkty reputacji: +575
anzelmo 344,1K

anzelmo

Użytkownik
Dyscyplina: MMA UFC
Spotkanie: Du Plessis D. - Strickland S.
Typ: Strickland S.
Kurs: 2.67
Godz: 05:00

Rewanż 1 starcie równe mogło iść na konto Seana - wydaje sie ze przeważyły sprowadzenia i troszkę więcej agresji w końcówkach rund Afrykanera .Drikus ma ta stójkę chaotyczna mocno bije ale to Amerykanin zadał więcej znaczących ciosów jest zawodnikiem który nie odpuszcza wywiera presje i myślę ze tutaj wypunktuje mistrza który jest dużym faworytem w kursach .W narożniku stanie Patan który z Tarzanem często sparuje i myślę ze ta stójka jego cały czas poprawiana lewy prosty plus presja i lepsze cardio da mu zwycięstwo .Obaj raczej szybko nie padają wiec możliwy pełny dystans.

0

ferguson2 1M

ferguson2

Typer
Dyscyplina: koszykowka nba
Spotkanie: Chicago-GSW
Typ: Curry 35+ punktów
Kurs: 3.40
Godz: 02
Analiza: Curry ma za sobą dwa mecze z rzędu z 30+ punktami, myślę że z takimi Bulls jest tutaj na tyle w optymalnej formie żeby powalczyć o dobry wynik strzelecki. Mecz jakoś nie powinien być aż tak zdominowany przez Warriors, więc powinno być wystarczająco sporo czasu dla Curry'ego żeby udało mu się zrobić over. Zobaczymy ostatecznie, wiele wskazuje też na wysoki wynik

100

Pablito91 1,6M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: Koszykówka NBA
Godzina: 02.00
Spotkanie: Minnesota Portland
Typ: Reid powyżej 18.5 pkt
Kurs: 1,80
Bukmacher: fuksiarz
Post w dziale:
Analiza:

Oj dzisiaj przed Minnesotą ciezki mecz. Portland jest wyraźnie w gazie, wygrali 6 ostatnich meczow. W ogóle patrząc pod uwagę 10 ostatnich spotkań to ich bilans to 9:1. Tak się zastanawiałem czy nie zagrać Portlans czysto z uwagi na to, że Minnesota dzisiaj mega oslabiona. Nie zagra Randle, DiVincenzo i co najważniejsze Edwards, który ostatnio stukał po 40 punktów na mecz. Jednak w tym spotkaniu postanowiłem pójść w punkty rozgrywającego Soty, Reida. Jeśli ktoś ma dzisiaj ciągnąć ten wózek i wziąć na siebie grę to powinien to być on. Uważam, że linia 18.5 jest atrakcyjna do gry i ja ją pobieram. Pozdrawiam.

180

Otrzymane punkty reputacji: +5098
magnum89 59,3K

magnum89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaSerie A
Godzinna: 15:00
Spotkanie: Lazio - Monza
Typ: SuperBets : Lazio powyżej 4,5 celnych strzałów, Lazio strzeli powyżej 0,5 gola, Lazio wykona powyżej 4,5 rzutów rożnych
Kurs: 1,70
Analiza:

Dzisiaj biorę na tapetę mecz zespołów grających o zupełnie inne cele w tym sezonie. Lazio walczy o grę w przyszłorocznej LM natomiast Monza, walczy o utrzymanie i prawdę powiedziawszy według mnie jest już w Serie B i tylko cud może ją przed tym uratować! Pierwsze trzy miejsca według mnie są już zarezerwowane dla Napoli, Interu oraz Atalanty, ale walka o czwartą i najprawdopodobniej piątą lokatę dającą awans do przyszłorocznej LM jest bardzo zacięta, bowiem walczą o nią Juventus, Fiorentina, Lazio, Milan i Bologna. Wiemy jakim prezydentem jest Claudio Lotito i dla niego liczy się każde euro! W takim wypadku dzisiejsza wygrana gospodarzy to mus! Kursy jednak oscylują w granicach 1,30-1,35 i trzeba szukać czegoś innego...Ja wybrałem taką kombinację i myślę, że jest spora szansa na powodzenie tego typu. Trener gospodarzy może liczyć na praktycznie wszystkich zawodników, a najważniejszy jest powrót do składu po kontuzji Tavaresa, który pewnie będzie robił wiatr na skrzydle i da się we znaki defensorom Monzy.

A jak to wyglądało statystycznie w ostatnich pięciu meczach Lazio ?

Cagliari - Lazio 1:2 celne strzały 6, 2 gole i 7 rr
Lazio - Fiorentina 1:2 cs 3, 1 gol i 14 rr
Verona - Lazio 0:3 cs 5, 3 gole i 6rr
Lazio - Como 1:1 cs 4, 1 gol i 7rr
Roma - Lazio 2:0 cs 6, 0 goli i 10rr

Celne strzały 3/2, Gole 4/1, Rzuty rożne 5/5

70

Otrzymane punkty reputacji: +2858
p.bukmacher 130,9K

p.bukmacher

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaSerie A
Godzinna: 12:30
Spotkanie: Venezia - Roma
Typ: Gospodarze powyżej 12,5 fauli
Kurs: 1.78
Bukmacher: fortuna
Analiza : Dzisiaj gospodarze podejmują silną Romę, idę tutaj w zakład na popełnione faule gospodarzy. Przede wszystkim podstawa tego zakładu jest dla mnie statystyka która mówi że Roma jest najbardziej faulowaną drużyną w seria a i już na tym zakładzie zarobiłem sporo. Myślę że dzisiaj nie będzie inaczej, goście będą prowadzić mecz, trzymać piłkę to oni będą mieli pod kontrolą to spotkanie. Natomiast Venezia jedynie będzie potrafiła w tym spotkaniu przerywać akcje faulami, linia 12,5 czy dużą ? Nie sądzę , gospodarz będzie się bronił całym zespołem aby jak najpóźniej stracić bramkę stąd gram faule na nich. Zawodnicy Romy to piłkarze najczęściej faulowani, dla majętnej zakład na dzisiaj najbardziej ciekawy .

78

Otrzymane punkty reputacji: +3906
larkspur 601,2K

larkspur

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Karlsruher - Braunschweig
Typ: over 2.5 FT
Kurs: 1.63
Godz: 13:30
Bukmacher: susperbet
Analiza:

Mamy niedzielę, przychodzi godzina 13:30 a więc gra mój TOP 1 zespół jeśli chodzi o robienie over 2.5. Mowa o Karlsruher czyli maszynie do nabijania bramkek.Ich ostatnie 10 meczy to pokrycie tej linii z przerwą na puchary. Jestem fanem niemieckiej piłki i oglądam 1 i 2 bundeslige. Zdarza mi się zobaczyć też mecz karlsruher i naprawdę grają mega dla oka ofensywnie do przodu z polotem. Dla przykładu choćby ostatni mecz z Elversbergiem gdzie przegrywali już 0:2 do 75 min i potrafili wyciągnąć na 2:2. Tak więc jakość i charakter.Ostatnie 3 pkt zgarnęli w grudniu więc dziś szansa na przełamanie by znowu sięgnąć po pełna pulę tym bardziej że Braunschweig nie jest bardzo wymagającym przeciwnikiem. Zajmują przedostania pozycję.Co jeszcze bardziej przemawia na korzyść overka dzisiaj to fakt że na jesieni łamali między sobą z 1:0 na 1:2 .Zobaczymy co dziś nas czeka. Czy będę miał pecha i gdy zagram to na złość padnie under?Przekonamy się
Pozdrawiam

100

sunxl 2,3M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna - Niemcy, Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: Holstein Kiel vs Bochum
Typ: powyżej 6.5 kartek
Kurs: 4.20
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...ligi-7-02-2025-9-02-2025.173265/#post-7320495
Analiza:

Na północy Niemiec czeka nas „Kellerduell”, a więc pojedynek dwóch drużyn w piwnicy (w wolnym tłumaczeniu z języka niemieckiego). Beniaminek sprawia naprawdę dobre wrażenie od początku nowego roku. Jeżeli zerkniemy sobie na wyniki osiągane przez Holstein od stycznia, to zespół ten notuje bilans 1 zwycięstwa, 1 remisu i 3 porażek. Może nie są to powalające statystyki, niemniej jednak przy przegranych z Bayernem Monachium, czy też z Freiburgiem mało brakowało, aby nie sprawić niespodzianki. Widzimy zdecydowanie lepszych gospodarzy, niż to było na starcie przygody Bocianów z niemiecką ekstraklasą.

Ofensywa funkcjonuje, jak należy brakuje jednak lepszej organizacji w defensywie. Rywale regularnie zdobywają gole i to nawet po 2-3 sztuki. Mocną siłą są mecze domowe i to tutaj udało się pokonać m.in. Borussię Dortmund. Są więc uzasadnione nadzieje, aby i dzisiaj sięgnąć po triumf. Fani czekają na przebudzenie Phila Harresa, który przecież niedawno występował na poziomie Regionalligi, a teraz przeżywa piękną przygodę w elicie. Niestety napastnik ten od spotkania z BVB nie zanotował trafienia. Czy przełamanie nadejdzie w tę niedzielę?

VfL po zatrudnieniu doświadczonego trenera Dietera Heckinga stara się wydostać z dołu tabeli niemieckiej ekstraklasy. Na tę chwilę przyjezdni są ostatnim zespołem w stawce i do miejsca barażowego strata wynosi 4 oczka. Nie jest to duży dystans, ale każda kolejna kolejka powoduje coraz większe nerwy w obozie ekipy z Bochum. Porażka z Freiburgiem boli, wszak były okazje, aby doprowadzić do remisu. Często pech towarzyszy najgorszej drużynie w 1. Bundeslidze i ciekawy jestem, czy powtórzy się scenariusz z poprzedniej kampanii. Tam w barażowej rywalizacji z Fortuną Dusseldorf w pierwszym spotkaniu pojawiła się porażka 0:3, aby na obiekcie rywala doprowadzić do remisu w dwumeczu i sięgnąć po rzutach karnych.

VfL w delegacjach spisuje się beznadziejnie i tylko 1 zdobyty punkt na 10 wyjazdów pokazuje w czym tkwi problem. O ile u siebie outsider jest w stanie powalczyć z lepszymi zespołami, tak na obcych stadionach pojawia się porażka za porażką. Dobrym momentem na przełamanie jest właśnie dzisiaj, wszak Holstein jest na poziomie klubu z Bochum. Zabraknie jednak kluczowego pomocnika w układance Dietera Heckinga. Ibrahima Sissoko pauzuje za nadmiar żółtych kartek. Czy i bez tego piłkarza VfL poradzi sobie w Holstein?

Bukmacherzy w roli faworyta stawiają na Bociany i nic w tym dziwnego, wszak VfL nie radzi sobie na wyjazdach. Niemniej jednak oczekuje wyrównanej rywalizacji, ponieważ oba kluby znajdują się na podobnym poziomie i walka o sześć punktów będzie zapewne trwała do ostatnich minut.

Zdecydowałem się na wysoką linię kartek i pobieram próg 6.5 upomnień. Ucieszyłem się gdy zobaczyłem, że arbitrem tego Kellerduell będzie Felix Zwayer. Jest to jeden z moich ulubionych arbitrów u naszych zachodnich sąsiadów i rzadko zawodzi. Chętnie sięga po kartki i w tym sezonie jego liczby na ligowych boiskach wyglądają tak: 11, 4, 8, 3, 7, 4, 9. Jak widzimy są spotkania, w których przekracza naszą linię.

W pierwszym meczu obu drużyn padło 5 kartoników. Tym razem mamy już drugą połowę kampanii i obie ekipy doskonale wiedzą, o co walczą. Spodziewam się typowego starcia walki i mało piłkarskiej jakości. Oby zawodnicy dawali arbitrowi preteksty do ich karania!

0

versa 669,3K

versa

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna - Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: Kiel vs Bochum
Typ: Kiel
Kurs: 2.22
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...sligi-7-02-2025-9-02-2025.173265/post-7320505
Analiza: Bezpośrednie starcie drużyn, które są na samiutkim spodzie tabeli, a więc walczą ze sobą o utrzymanie się w najwyzszej klasie rozgrywkowej, wygrany tego starcia zbliży się, bardzo nieznacznie ale jednak do miejsc bezpiecznych.
Większe wrażenie napewno robi na mnie zespół gospodarzy, stąd też postanowiłem oddać na nich swój dzisiejszy typ, mecz z Bayernem Monachium i dwa strzelone gole na 1:3 oraz 2:3 pokazały mi, że jest to zespół, który nie ważne jaki jest wynik, zawsze gra do kończącego spotkanie gwizdka. W sumie nie tylko ten mecz pokazał, że dzielnie walczą o swój byt w bundeslidze, remis na wyjeździe 2:2 z Wolfsburgiem, wygrana 4:2 z BVB u siebie to tylko jedne z ostatnich poczynań tej drużyny.
Zdecydowanie mniej fajnych momentów płynie z gry drużyny gości, a więc Bochum, jest to drużyna według mnie pierwsza do "odstrzelenia" z bundesligi na ten moment i wydaje mi się, że dzisiejszy mecz to dobitnie pokaże.

0

bfred 639,2K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Szkocja Ekstraklasa Kobiet
Godzina: 17:00
Spotkanie: Motherwell- Spartans
Typ: powyżej 2,5 gola
Kurs: 1,54
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/szkocja-typy-zakłady-długoterminowe-newsy-dyskusja.157152/page-4#post-7320512
Analiza:
A dziś coś takiego. Ekstraklasa Kobiet w Szkocji. Gra 6 drużyna z 9 u siebie gospodynie na miejscu grupy mistrzowskiej a goście na miejscu spadkowym. Dodatkowo różnica między nimi jeśli chodzi o bilans bramkowy i punkty jest spory. Gospodynie 26 pkt goście 14 ledwo. W ostatnich 5 meczach gospodarze zanotowali 4 razy over 2.5 i tyle samo goście. Ciekawe że w ostatnich 4 meczach bezpośrednich było tak samo 4 razy over 2.5. Gram więc pod statystykę i myślę że będzie nawet więcej niż te 3 gole. Powodzenia 🙂

154

Otrzymane punkty reputacji: +3623
Tenis by Dawid 1,5M

Tenis by Dawid

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Tenis, ATP Rotterdam
Spotkanie: Alcaraz C. vs. De Minaur A.
Typ: powyżej 3,5 przegranych gemów serwisowych
Kurs: 1,69
Bukmacher: fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...erdam-3-02-2025-9-02-2025.173250/post-7320535
Analiza:

Miałem odpuścić pisanie analizy na niedzielę, ale jednak się skuszę, choć mam nadzieję, że nie potwierdzi się zasada czyli finały się ogląda, a nie obstawia. Ostatni błąd popełniłem właśnie podczas finału Australian Open i trzeba poszukać przełamania i to dosłownie, bo dziś celuje właśnie w nie. U większości bukmacherów można spotkać wyższą linię niż ta, którą tu widzicie i zamierzam z niej skorzystać. Oczywiście wyraźnym faworytem bukmacherów jest Alcaraz, co nie może dziwić, bo De Minaur nie potrafi znaleźć klucza do zwycięstwa z kompletnymi zawodnikami, którzy mają predyspozycje do trzymania piłki w korcie i znajdywania winnerów. Dlatego ciężko mu się gra zarówno z Hiszpanem (bilans 2-0) jak i Sinnerem (10-0). Bardzo dobrze radzi sobie z rywalami, którzy wdają się w nim dłuższe wymiany i mają problemy z wykończeniem akcji lub potrafią wielu wymian, by przygotować sobie dobrą pozycję. Alex potrafi wykorzystać każdą niedokładność i sprawić, że piłka wróci na drugą stronę kortu, a do tego zawsze wygląda na świeżego i pełnego sił, choć przed półfinałem mówił o zmęczeniu. Jednak z drugiej strony jak spojrzymy na jego mecze w tej edycji to wszystkie cztery wygrał po underach gemowych, więc powtórzył finał sprzed roku wręcz najmniejszym nakładem sił. Minusem jest fakt, że dosłownie każdy rywal wyglądał słabo i jedynie Altmaier prezentował w Rotterdamie dobry tenis, ale Australijczyk to już dla niego zbyt wysokie progi. Mensik czy też Bellucci byli wyraźnie tego dnia pod formą i zostali zweryfikowani. Teraz poprzeczka wędruje nie o szczebel wyżej, a spokojnie o dwa. Śmiem wątpić czy Alex znajdzie sposób na Carlosa, ale trzeba powiedzieć sobie jasno, że Hiszpan nie gra na miarę swoich możliwości i popełnia błędy. Hurkacz prowadził z nim już 4-1, 40-0, ale jakimś cudem oddał pięć gemów z rzędu. Polak mógł ten mecz wygrać nawet 2-0, ale ostatecznie skończyło się na trzech dość równych setach. W pierwszej rundzie przegrał seta z van de Zandschulpem, ale później już miał prostych rywali jak Vavassori i Martinez, więc nie mogli być żadnym wyznacznikiem formy. Oczywiście nawet jak Alcaraz jest w słabszej dyspozycji to i tak ogrywa dość mocnych rywali, bo jest graczem kompletnym, o mocnej psychice, ale jak najbardziej był w tym turnieju co najmniej raz do ogrania. Jednak byli to zawodnicy, którzy mają argumenty ofensywne, a tych brakuje De Minaurowi i nie będzie zdziwienia jak skończy się jak zawsze, bo czym miał Alex go zaskoczyć? Carlitos musiałby zwyczajnie pomóc, a pewnie na finał maksymalnie się zmobilizuje. Na hardzie jeszcze nigdy ze sobą nie grali, bo spotykali się raz na cegle i trawie, więc ciężko brać tamtejsze statystyki na poważnie. Na trawie ciężko o nie, a na cegle z kolei łatwiej. Kort centralny w Rotterdamie jest wolny, obaj nie bazują na serwisie, więc jest tu potencjał na over brejków, choć oczywiście nasz sukces będzie zależny od jego postawy na returnie, gdyż nie możemy liczyć na zbyt wiele od Australijczyka. Jak przełamie chociaż raz to już będzie sukces i jak najbardziej nam na rękę, choć jest szansa, że bez tego też się uda. Analiza tego meczu też na tenisbydawid.pl od Damiana.

Analizy wideo:
👉 WTA Doha (Mateusz): TUTAJ
👉 ATP Marsylia/Delray Beach/Buenos Aires (Damian): TUTAJ

169

Otrzymane punkty reputacji: +2941
typerskoki 718,8K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Dyscyplina skoki 2 konkurs
Godzina: 16:00
Spotkanie: pedersen miejsce
Typ: 1-10
Kurs: 4.00
Bukmacher: superbet
Post w dziale:

Dobrze się czuje Norweg na tej skoczni. Patrząc na piątkowe skoki był w top 5 usresnionych wyników. W serii próbnej roweniez był czołówce. Skocznia jest specyficzna i niektórzy skaczą tu wyraznie lepiej niż tydzień temu. Nie ma też pełnej obsady co ułatwia walkę o wysokie miejsca. Sądzę że jak pedersen skoczy to co w piątkowych lub wczorajszym treningu to przy odrobinie szczęścia do wiatru to 10 miejsce jest całkiem realne a kurs kosmiczny

0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom