>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 8.12.2020 (wtorek)

Status
Zamknięty.
kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzow
Godzina: 21:00
Spotkanie: RB Lipsk - MU
Typ: RB Lipsk/+1.5
Kurs: 2.71
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Spotkanie o awans do dalszej fazy. Wysoka przegrana RB w pierwszym meczu w Manchesterze sprawia ze gospodarzy ratuje tylko wygrana . MU zadowala remis. Patrząc na aktualna formę druzyn zaryzykuje zwycięstwo gospodarzy. Sprawiają na mnie lepsze wrażenie . MU nie wykorzystał tydzien temu szansy choćby na punkt z PSG przegrywając w domu. Dzisiaj nie zagra Edison Cavani co według mnie moze byc kluczowe. Nie imponuje mi tez linia obrony gości , popelniajaca proste błędy.
Uważam ze gospodarze wykorzystają szanse na awans i wygraja ten mecz.

171

Ostatnio zmieniony przez psotnick:
Otrzymane punkty reputacji: +104
wlodar1221 13,3K

wlodar1221

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Liga Mistrzów
Godzina 21:00
Spotkanie : RB Lipsk - Man UTD
Typ : Rashford strzeli gola
Kurs : 3.00
Bukmacher : sts
Najciekawsze spotkanie tej kolejki Ligi Mistrzów. Obie drużyny zasłużyły na awans i obie powinny awansować, no ale nie wierze, że Turcy wygrają w Paryżu. Rashford w tym sezonie LM to bestia. Strzelił już 6 goli i nie widać, aby miał się zatrzymać. Kurs na jego gola to aż 3, gdzie przy absencji Cavaniego jest na niego w sts-ie ... 2,75. Ciekawy ten bukmacher haha Lipsk musi wygrać, a żeby to zrobić pewnie zaczną atakować od początku spotkania. Manchester gra fajnie z kontrataku, a szybki Rashford i świetny kreator gry Bruno Fernandes powinni postarać się o chociaż jedną bramkę dla Manchesteru. Nie widzę nikogo innego kto mógłby wykorzystać swój talent strzelecki po stronie Anglików, a brak Upamecano może być kluczowym elementem tego spotkania. Jako fan Liverpoolu życzę Lipskowi awansu (w sumie lubię tą drużynę) ale jeżeli mam stawiać na coś pieniądze to na gola Marcusa, którego kurs brzmi zachęcająco.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - Scottish Open 2020
Godzina: 17:30 CET
Spotkanie: Gary Wilson - Lyu Haotian
Typ: Zwycięzca - Lyu Haotian
Kurs: 2.60
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Wilson jest w tym sezonie w lesie jeśli chodzi o formę. Po całkiem niezłym English Open gdzie zatrzymał się dopiero w 4 rundzie na Trumpie, nastąpiły 3 wtopy z rzędu z takimi „tuzami” jak Peifan (4-5), McLeod (2-4) czy Lines Junior (4-6). Porażki z dużo niżej notowanymi zawodnikami, zwłaszcza jeśli przydarzają się seryjnie zwiastują zwykle obniżkę formy, dlatego trudno mi zaufać tutaj faworytowi buków. Na tym tle wyniki Haotiana, choć tez dalekie od dobrych wyglądają lepiej w tym sensie że z kim miał przegrać to przegrał, ale nie był to mecz do jednej bramki, a kogo miał ograć to ograł. Nie spodziewam się po Wilsonie jakiegoś przełamania, bo w tak krótkim czasie o to trudno, forma daleka od dobrej, powinien dawać sporo szans dla rywala, a Chińczyk potrafi punktować, zwłaszcza z otwartych układów, więc jeśli będzie grał tak jak ostatnio to swoje szanse dostanie. Dlatego wydaje mi się że poziomy obu graczy się zbliżyły i dog ma w tym starciu więcej szans niż wskazują kursy, zwłaszcza na tak krótkim dystansie do 4 wygranych frejmów.

ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER

160

jerry04 1,3K

jerry04

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga MIstrzów
Godzina: 18:55
Spotkanie: Lazio – Club Brugge
Typ: BTS – Tak
Kurs: 1,67
Bukmacher: Forbet
Analiza:

Grupa F, ostatni mecz fazy grupowej Ligi Mistrzów.
Drugie w tabeli Lazio (9pkt) podejmuje trzeci Clug Brugge (7pkt). Jest to mecz o awans do fazy pucharowej. Obie drużyny powinny tu dać z siebie wszystko. W lepszej sytuacji jest Lazio, któremu wystarczy remis w tym meczu. Dlatego liczę, że CB, które musi wygrać, ruszy od początku do ataku i będzie to otwarty mecz z dużą ilością bramek.

Na ostatnie 10 meczów, które Lazio rozegrało u siebie 8 razy BTS był zaliczany.
Na ostatnie 10 meczów, które Club Brugge rozegrało na wyjeździe, BTS był zaliczany 6 razy ( jednak 3 mecze, w których CB nie straciło bramki, były to mecze z raczej przeciętnymi drużynami jak: Eupen, Waregem czy Mouscron).

67

Otrzymane punkty reputacji: +49
Rising Star 7,6K

Rising Star

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka Ligue A Woman
Godzina: 18:00
Spotkanie: Istres - TFOC
Typ: TFOC wygra mecz
Kurs: 2,26
Analiza:

Dziś mam coś coś specjalnego. Ekipa Istres osłabiona przed dzisiejszy spotkaniem. Kilka zawodniczek otrzymało wynik pozytywny na wczorajszych testach PCR COVID.
TFOC przed sezonem wzmocniło swoją ekipę przyszły 3 nowe zawodniczki w tym rozgrywająca.
H2h również na korzyść druzyny przyjezdnej 4-1 w ostatnich pięciu spotkaniach.
Stawiam tutaj na pewne zwycięstwo TFOC 3-0 lub 3-1 .
Gram to w każdej konfiguracji.
Kadra gospodyń to tylko 9 zawodniczek na to spotkanie!.
Powodzenia.

126

Otrzymane punkty reputacji: +176
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - liga mistrzów
Godzina: 18:55
Spotkanie: Lazio Rzym - Club Brugge
Typ: Lazio i powyżej 2,5
Kurs:
2,54
Analiza:

Obie drużyny grają o awans. Lazio aby awansować wystarczy remis natomiast Brugge musi wygrać to spotkanie. W pierwszym meczu obu drużyn padł wynik 1:1 gdzie Lazio zagrało w mocno okrojonym składzie, dziś już skład mają bardzo mocny i nie wydaje mi się aby mieli grać tylko na remis a nóż Dortmund nie wygra i wygrają grupę.
Daje również bramki w tym meczu bo Brugge musi zaatakować przeciwnika a Lazio może mieć kilka kontr i ten mecz nie powinien zamknąć się na 1 lub 2 bramkach.
Jeśli Brugge nie poradziło sobie u siebie z Lazio gdzie grali praktycznie kadrą B to wątpię aby mieli to zrobić na wyjeździe i już nie z kadrą B a najmocniejszą 11stką.

100

kubabrenner 260,9K

kubabrenner

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga MIstrzów
Spotkanie: PSG - Basaksehir
Typ: PSG wygra i przedział bramek [3-6]
Kurs: 1.63
Bukmacher: superbet

Kursy 1.19 na powyżej 2.5 gola w meczu nie są warte najmniejszej uwagi, więc od siebie proponuje jak zwykle zamknięcie granicy bramek górnym przedziałem. Do tego dorzucam wygraną PSG, bo nie mogę sobie wyobrazić innego scenariusza niż ich pewny awans dziś. Wygrana PSG daje im pewne wyjście z grupy, niezależnie jak potoczy się spotkanie w Lipsku. Władze, kibice, ale i sami piłkarze PSG mają chyba już dość tych blamaży na podwórku europejskim, myślę że brak wyjścia z grupy, mając na dodatek takiego rywala jak dziś, pociągnęłoby za sobą grubsze konsekwencję. Zawodnicy z pewnością będą chcieli efektownie to spotkanie wygrać, stąd na pewno taka linia na bramki, jednak czy PSG naprawdę jest w stanie dziś nabić tyle bramek? Od covidowej przerwy PSG wróciło na stadiony jakieś niemrawe jak na swoje możliwości, dwie największe wygrane ogółem to 6:1 i 4:0 w ligowych potyczkach, reszta spotkań które wygrali kończyły się czesto wynikiem 1-0, 2-0 czy 2-1. Brak przekonania w ofensywie w ostatnich czasach, słaba skuteczność jak na tyle wyprowadzanych akcji zespołu. Turki na pewno nie będą też chcieli się dać rozjechać, nie po to tak walczyli z Lipskiem w ostatniej kolejce strzelając im 3 gole, nie po to ograli United 2-1. O sensacyjnym X2 mogą raczej pomarzyć, choć nie takie przeboje w piłce nożnej widzieliśmy, ja jednak nie wyobrażam sobie po prostu tutaj 7+ bramek. Pomijając, że rzadko kiedy wpada tyle goli, to nie spodziewam się dziś gola od Basaksehiru, PSG raczej nie da im za wiele okazji podbramkowych, mimo że na pewno PSG bramkowo odjedzie wynikiem, nie będą ryzykować dziś jakimiś bramkami kontaktowymi. Dla Paryżan cel jest dziś jeden, zdobyć 3 punkty, które zapewnią awans. Myślę też, że przy obecnym napiętym terminarzu, kluczowi gracze mogą przy dobrym wyniku w drugiej połowie zostać zastąpieni ławką. Spodziewam się tu wyniku 3:0/4:0 dla PSG, może i zobaczymy gola gości, co nie zmienia faktu że PSG 6 bramek nie powinno dziś forsować.

63

gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Mistrzów
Godzinna: 21:00
Spotkanie: RB Lipsk – Manchester United
Typ: bts
Kurs: 1.53
Bukmacher: totolotek
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 21:00 odbędzie się spotkanie w Lidze Mistrzow pomiędzy zespolami RB Lipsk i Manchesteru United. Drużyna gospodarzy jest bardzo zdeterminowana i dlatego będą chcieli zdobyć komplet punktów w dzisiejszym spotkaniu gwarantujący awans do kolejnej rundy. Uważam że gracze Manchesteru również będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony i sprobuja zdobyc bramke ktora da im zwyciestwo i awans. Przeprowadzenie spokojnych treningów może miec odzwierciedlenie w grze obu zespolow.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ciekawe i zobaczymy w nim wiele sytuacji bramkowych. Uwazam że oby dwie drużyny powalczą w tym meczu i mozemy spodziewać sie bardzo dobrej gry obu ekip. W mojej opinii wieksze szanse na zwyciestwo maja gracze gospodsrzy i uwazam że będą chcieli to udowodnić w dzisiejszym spotkaniu. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to zwyciestwo gosci w stosunku 2:1

53

Otrzymane punkty reputacji: +48
Gy_Gy_Craveel 309,1K

Gy_Gy_Craveel

Znawca - US Sports
Dyscyplina: Koszykowka - NCAAB
Godzina: 23:00
Spotkanie: Kansas - Creighton
Typ:
Kansas -3.5 HC
Kurs:
1.77
Bukmacher: LVbet
Analiza:

2020-12-08 16_22_22-ESPN PickCenter - Picks, Analysis, Odds, Game Breakdowns - ESPN - Opera.png
Ciezko powiedziec na jakim poziomie jest Creighton Bluejays ktore jest sklasyfikowany w AP top 25 na dziewiatym miejscu w kraju. Ich trzej pokonani przeciwnicy poszli 3-8 a sila harmonogramu zostala sklasyfikowana na 21 miejscu. Kansas mialo owiele trudniejszych rywali i na rozpoczecie sezonu przgrali 10 pkt z Ganzaga numerem jeden w kraju, potem meczyli sie strasznie ale wyrwali wygrana z Kentucky ktora wypadla z top 25 druzyn w kraju. Kansas otworzyl sie jako faworyt -3,5 nawet przez chwile wspierana byla druzna Creighton ale znaczna wiekszosc wskoczyla przy -3 na kansas i linia poleciala z hukiem w dol i wynosi obecnie -4.5 to ma swoje powodyw nie spieraniu Creighton po stracie najlepszego gracza ktory odszedl do NBA.

Creighton jest prowadzonego przez dobrego trenera G.McDermott-a ktory wchodzi z druzyna w 11 sezon rozgrywek, wprowadzil kilka ciekawych rozwiazan w ofensywie gdzie druzyna byla zalezna w duzej mierze od rzutow trzy punktowych to jest dobre w grze sezonowej ale nie w meczach play-offs to juz tak sie nie sprawdza. Creighton ma ogolnie sklad ktory moze byc pelnowrtosciowym rywalem aby walczyc o tytul z liderem jaki jest rozgrywajacy M.Zegarowski 16pkt na mecz i 5 asyst to stawia tego gracza wysoko w walce o tytul zawodnika roku w Big East. Mimo ze ta druzyna znalazla ofensywne podejscie po przez gre sporej ilosci podan to najwieksza bolaczka tego zespolu moze byc odejscie do NBA Ty-Shon Alexandra. Ktory zdobywal prawie polowe punktow druzyny za dwa oraz trzy punkty problemem rowniez bedzie obrona Kasas ktora nadal nalezy do czolowych druzyn w kraju. W takim badz razie M.Zagarowski ktory jest najlepszym graczem Creighton bedzie mial mocna sciane do przebicia w postaci obrony ktora prowadzi najlepszy obronca kansas i kraju czyli M.Garrettem.

Kansas po odejsciu dwoch waznych graczy do dalej druzna na szpikowana weteranami z duzym doswiadczeniem, mimo ze ofensywie moga miec problemy to tak naprawde z obrony nic nie stracili to dalej jenda z najlepszych obron w kraju za 2 punkty, wracaja z glebokim skladem i trzonem druzyny a sezon temu zajeli drugie miejsce pod wzgledem skutecznosci defensywnej.

Kansas nie jest tak zla druzyna ofensywna jak sie wydaje , wskladzie maja naparwde kilku znakomitych zawodnikow , nie dokonywali duzych roszad, wskladzie sa tacy koszykarze jak Brwan(19ppg) dobrze zbiera i rzuca za trzy. Agbaji(17.7ppg), Garrett (13.5 ppg) dobry zlodziej pilek. Maja solidnego debiutanta , cztero gwiazdkowego ktory dobrze wszedl w druzyne. Zaznaczmy tutaj ze Ty-Shon Alexandra byl dobrym obronca i wspieral Creighton na polu obrony, tutaj kansa bedzie mialo lekko uchylone drzwi.

Pytanie jakie rodzi sie tutaj bez odpowiedzi to jak poradzi sobie ofensywa Creighton bez najlepszego gracza z poprzedniego sezonu Ty-Shon Alexandra i jak on zostanie zastapiony, mowi sie ze w jego buty ma wejsc Mosley ale rowniez sa glosy ze jak na ta chwile sa za duze, wiec nie wiadomo, na domiar zlego zagraja przeciwko silnej obronie, wiec latwo nie bedzie mimo ze ich ofensywa jest lepsza to jezeli Kansas ma wygrac ten mecz to musi zrobic to obrona, sadze ze mecz bedzie ciekawy ale HC jaki wzialbym tutaj to -4 maks na Kansas.

Inne dwa ciekawe zaklady na dzisiejsza noc z koszykowki NCAAB w temacie NCAAB w sezonie 2020/2021 - Newsy, Transfery, Dyskusja, Typy, Zakłady długoterminowe

100

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Dyscyplina: SiatkówkaLiga Mistrzów
Godzinna: 20:30
Spotkanie: Skra Bełchatów - ZAKSA K-k.
Typ: powyżej 178.5 punktu
Kurs: 1.95
Bukmacher: etoto

Analiza:

Cześć Wszystkim!

Szybka akcja, bo mecz już za chwilę. Linia wystawiona na tym poziomie jest dla mnie zaskoczeniem, zwłaszcza biorąc pod uwagę ostatnie starcie zakończone tie-breakiem. Tam obie drużyny miały swoje przestoje i powroty do gry i w bilansie wyszło to na 5-setowe starcie. ZAKSA nie jest w topowej formie jak widać i nie wiem czym podyktowane są aż tak jednostronne kursy. Skra też bez błysku, ale zdecydowanie stać ich na bardzo dobre zawody, a już na ugranie przynajmniej jednego seta to zdecydowanie. Być może wróci Sander, ale to nie powinno mieć dzisiaj większego zdarzenia. Jeżeli tylko dwójka Milad - Milos będą dobrze trzymać przyjęcie i atak to o resztę graczy jestem spokojny.

Trzeci bezpośredni pojedynek w tym sezonie i w dwóch poprzednich przypadkach widzieliśmy powyżej 180 punktów. Dlaczego nagle mielibyśmy zobaczyć mniej? Nie wiadomo :) Linię pokryją nam nawet 4 mało wyrównane sety, np. do 19, 20, 20 i 20. Wchodzę w taką propozycję zdecydowanie.

Powodzenia ;)

100

U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
Dyscyplina: Pilka nozna, Anglia, Championship
Godzina:
20:45
Spotkanie: Huddersfield - Sheffield Wednesday
Typ: Sheffield Wednesday
Kurs: 2.94

Bukmacher:
Fortuna
Analiza:

Odkad Tony Pulis objal sowy biedak nie doczekal sie jeszcze wygranej. Trudno tu miec do niego pretensje, gdyz wlozyli w mecze serducho i zostawili je na boisku, nistety nie doczekali sie jeszcze wygranej. Remis na wyjezdzie ze swansea wstydu nie przyniosl, potem u siebie ze stoke 0-0, tez nie jest jakas kompromitacja, Stoke jest bardzo silne, coraz silniejsze. Kolejny mecz z reading, swietny poczatek, ale potem obrona Czestochowy i czerwien, grajac 70 minut w oslabieniu potrafili uratowac punkt.

w sobote wyjazd do Norwich i sprawili im mnostwo problemow, jak na druzyne swojego boiska Norwich mialo ogromne problemy, wydawalo sie ze w koncu Sheffield wygra, ale obrona nie upilnowala. Do tego goscie spokojnie mogli miec dwa karne.

Dlaczego dzis powinni juz wygrac? Huddersfield generalnie sie stacza, wlasciciel sprzedal klub i ciaza nad nim dlugi wobec wlasciciela, jak sie skonczy parachute payment to bedzie wielka klapa i zsuna sie do League 1 jak nie nizej. Poki co maja bilans 6-3-7 zadziwiajaco dobry, biorac pod uwage zeszly sezon gdzie o utrzymanie walczyli niemal do ostatniej kolejki.

Ale wlasnie, dobrzy trenerzy Wagner i Cowley sie zwineli, sciagneli jakiegos 36letniego Hiszpana o ktorym nikt nie slyszal, teraz to jest druzyna no name-ow. To juz nie te czasy, gdzie ogrywali West Brom.

W kontekscie dzisiejszego meczu pozycja punktowa i tabelaryczna Huddersfield powinna na nich zadzialac usypiajaco. Wiadomo, na awans nie ma szans, jak beda w okolicach srodka tabeli pod koniec to mega sukces, ale prawie napewno zejda nizej

Sheffield z kolei musza wygrywac i dzis maja wielka szanse jesli sie przyloza i nie zdarzy sie cos nieprzewidzianego, to wygraja dzisiejszy mecz. Motywaja, koncentraja i sklad po stronie gosci

Huddersfield - Sheffield Wednesday 1-2

100

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Liga Mistrzów
Spotkanie : Chelsea - Krasnodar
Typ : Poniżej 2.5 gola
Kurs : 2.98
Bukmacher : fortuna
Mecz o nic, Chelsea z pewnym awansem a Krasnodar zagra w LE bo wygrał dwumecz z Rennes. W obu ekipach nie zagra kilku podstawowych zawodników. Nie spodziewam się w tym spotkaniu walki, raczej będzie to mecz podobny do towarzyskiego. Skromne zwycięstwo gospodarzy lub nawet jakiś remis 1:1 jest dosc prawopodonym scenariuszem dlatego uważam że w kursie na poniżej 2.5 jest value które warto wykorzystać. Krasnodar po porażce w pierwszym meczu 4:0 raczej nie będzie chciał tego powtórzyć więc poczeka na kontrę lub stały fragment.

198

Otrzymane punkty reputacji: +104
seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Mistrzów
Spotkanie: RB Lipsk - Manchester United
Typ: powyżej 28,5 fauli
Kurs: 1,64
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Typy na kartki i faule ale gospodarzy już były więc typ z mojej strony na faule ogółem. Sytuacja jest jasna, MU wystarczy remis do awansu, Lipsk musi wygrać. No chyba, że PSG przegra u siebie z Turkami to wtedy tutaj wystarczy remis aby obie ekipy awansowały ale w taki scenariusz chyba nikt nie wierzy.
Lipsk spotkanie w Manchesterze przegrał aż 0-5 i pomimo takiego wyniku przewinień było w nim sporo bo 38 (18 - 20). Dzisiaj może być również bardzo gorąca na murawie i nieraz powinno zaiskrzyć pomiędzy zawodnikami.
Już we wcześniejszych spotkaniach piłkarze Lipska faulowali na potęgę, 20 we wspomnianym meczu z MU, 20 i 19 razy z PSG, 18 i 16 razy z Basaksehir. Co do United to też nie należą do czysto grających: 14 i 20 fauli z PSG, 9 i 14 z Basaksehir.
Mecz o bardzo dużą stawkę więc możemy spodziewać się twardej i ostrej gry.

100

thechosenonee 2,5K

thechosenonee

Użytkownik
Dyscyplina: Esport counter-strike, BLAST Series
Godzina: 22:00
Spotkanie: Natus Vincere vs Astralis
Typ: 2
Kurs: 1.60
Bukmacher: STS
Analiza:

Spotkanie dwóch drużyn z top4 rankingu hltv, Astralis zajmuje miejsce drugie, a Na’vi czwarte. Nie tak dawno Astralis wróciło do starego składu, zawodnicy powracali z „urlopów” i mają skład który dominiował scenę cs’a i mało kto był w stanie im się postawić. W niedzielę wygrali dreamhack’a, ale nie zaczęli go najlepiej, przegrali swój pierwszy mecz z godsent gdzie byli bardzo dużym faworytem. Po tym meczu się „odpalili”, nie przegrali ani jednej mapy aż do finału, gdzie pokonali mousesports 3:1. Z meczu na mecz wyglądali coraz lepiej, szczególnie w meczu z FURIĄ. Bardzo zacięta była ostatnia mapa finału, Astralis wygrało bodajże po dwóch dogrywkach, na pewno dodało im to pewności siebie. Mają mocną psychę, udowadniali to nie raz. 3 tygodnie temu przegrali z Navi, przez ten czas dużo się zmieniło(chodzi tu o Astralis, które na pewno z meczu na mecz, z treningu na trening na dobre tory) i myślę, że chcą się zrewanżwać i zrobią to. Tak na prawdę nie wiemy w jakiej formie jest teraz formacja z Ukrainy, ostatni mecz oficjalny grali ponad 2 tygodnie temu w finale IEM’a gdzie ulegli 2:3 Vitality prowadząc w mapach 2:0. Na pewno trochę ich to zabolało. Drużyna navi bazuje na indywidualnościach s1mpla i electronica, głównie tego pierwszego. Nie wydaję mi się, aby to wystarczyło na taki kolektyw jakim jest Astralis, które ogółem ma lepszych i bardziej doświadczonych zawodników niż drużyna ze wschodu. Podsumowując bazuję swój typ na tym, że wydaję mi się, że astralis rozpędza się aby znowu zasiąść na szczycie rankingu i rządzić sceną cs’a.

100

askamil 8,8K

askamil

Użytkownik
LDyscyplina : Piłka nożna / Liga Mistrzów
Spotkanie : Chelsea - Krasnodar
Typ : 1/1.5 gola
Kurs : 1.41
Bukmacher : fortuna
Analiza:

Znowu pisze analize na żyletki 🙄
Cóż zrobić.
Wygrana Chelsea w tym meczu to tzw. pewniak, a to że strzelą minimum dwie bramki to również zdanie które nie ma prawa nie wejść. Pierwszy mecz zakończył się wynikiem 4:0 dla The Blues.
W lidze bardzo dobrze ja na razie grają, zajmując trzecią lokatę w tabeli.
Krasnodar nie radzi sobie w lidze na wyjazdach, dwie wygrane, remis i aż sześć porażek nie napawa optymizmem na dalszą część sezonu. Mimo że wygrali z Rennes to wątpię aby mogli jeszcze powalczyć o 3 pozycję dająca awans do gry w Lidze Europy.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom