>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 8.10.2014 (środa)

Status
Zamknięty.
K 0

klimas3

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kostaryka, Primera Division
Godzina: 23:00
Spotkanie: Municipal Perez Zeledon - Liga Deportiva Alajuelense
Typ: over 2.5
Kurs: 1.85
Bukmacher: Bet-at-home
Witam. Pod analizę wziąłem spotkanie z Kostaryki. Drużyna, która zajmuje aktualnie 3 miejsce w tabeli jedzie do drużyny, która nie za dobrze sobie radzi w lidze natomiast u siebie na boisku potrafią grać(wygrali 3 na 4 ostatnie spotkania), natomiast drużyna gości bardzo dobrze sprawuję się na wyjazdach wygrywając wszystkie dotychczasowe mecze na cudzych boiskach. Kto wygra w tym meczu? Statystyki przemawiają za drużyną gości lecz moim zdaniem nie jest to takie pewne. Wybrałem typ over 2.5 w meczu ponieważ patrząc na drużynę gospodarzy, nawet gdy przegrywają mecze to udaje im się strzelać jedną lub więcej bramek. To że drużyna Alajuelense strzeli jedną lub więcej bramek jest bardzo pewne. Myślę że gdy drużyna gospodarzy odpowie jakimś trafieniem ten typ ma szanse powodzenia. Po obu stronach mamy bardzo bramkostrzelnych napastników. W drużynie gospodarzy gra urugwajczyk Frabrizio Ronchetti, który przy przegranych meczach jego drużyny strzela bramki. Z drugiej strony mamy zawodnika z Hondurasu. Jerry Palacios bo o nim mowa jest bardzo doświadczonym zawodnikiem, strzela i w klubie i w kadrze. Moim zdaniem możemy liczyć na mały pojedynek tych napastników w dzisiejszym meczu.
✅85

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom